Gredix hikayeyi dinledikten sonra sustu ve derin bir nefes aldı.SoÄ?uk hafif nemli hava ciÄ?erlerine dolarken tüylerinin diken diken olduÄ?unu hissetti.Sonra konuÅ?maya baÅ?ladı baÅ?lıÄ?ı ardından gözleriyle adamı süzerek.." Benim daha kim olduÄ?umu bilmeden bütün hikayenizi anlattınız bayım..Güvenmek istediÄ?iniz kiÅ?i sizi soymak isteyen biri olabilir dikkatli olun.Herkese güvenmemelisiniz.." dedi hüzünle..Ardından gözlerini ayırmadan adama baktı " Hikayeniz gerçekten iç karartıcı bayım..Benim hikayemi soruyorsunuz.Ã?oÄ?u Å?eyi içimde saklamıÅ?tım bunca zamandır ama kısaca bahsedebilirim.Filiberto... "dedi adamın ismini söylerken gözlerini masaya kaydırdı..
"Adım Gredix..Diyarın uzak bir köÅ?esindenim.Belki senin gibi.Uzun ve yorucu eÄ?itimlerin sonucu bu hale geldim.Büyü ve savaÅ?çılık hakkında bilgim var ve bir çok savaÅ?tan çıktım.. " dedi kafasını kaldırıp mavi gözleriyle neredeyse ruhuna iÅ?leyen bakıÅ?larıyla adamı süzdü.." Bu bir çok savaÅ?ın hem fiziksel hemde ruhsal olarak bir çok izi kaldı.Bir çok arkaÅ?ımı bende kaybettim." dedi hüzünle sesindeki deÄ?iÅ?en tonu düzeltmeye çalıÅ?tı..
" ArkadaÅ?larını kaybetmene üzüldüm..Ne demek olduÄ?unu bende çok iyi biliyorum..Ve belki..Belkide sana yardım edebilirim.. " diyiverdi Gredix mantıÄ?ını bir köÅ?eye itip düÅ?üncelerini aklında tartarken..Yorucu bir günün ardından eski anılarını aklına getiren bir hikaye dinlemiÅ?ti.Ve bundan öncede elinden kurtarabileceÄ?i ama yardım etmediÄ?i bir adam geçmiÅ?ti..Bu sefer olamaz.Bu sefer yardımını esirgemeyeceksin Gredix Illumen yardım edeceksin..
Gredix kılıcını düzeltti ve hikayesine devam edip etmemek konusunda düÅ?ündü.." Ã?ok zorlu disiplinli eÄ?itimlerden geçtim.Hayatım her zaman böyle geçti savaÅ?lar , iyilik adına yapılan adımlar.Hepsi bu ülkeyi bir yere getirdi mi bilemem ama ben yine de bunun için çabalıyorum.Kendi adıma yaptıÄ?ım Å?eyler az sanırım.Pek çok az anım kaldı aklımda kendi adıma yaptıÄ?ım Å?eyler.. " Gredix hüzünlenmiÅ?ti ama hala ciddiydi..
" Yardım edeceÄ?im size..EdeceÄ?im ama adamları nerede bulacaÄ?ız ve hazırlık çok önemli.Ayrıca arkadaÅ?ınızı en son nerede kaybettiniz.. " gredix soru yaÄ?muruna tutmuÅ?tu adamı sonra aklındaki düÅ?üncelerle boÄ?uÅ?tu.Bu adam neden bu kadar kolay bir Å?ekilde kendisine güvenmiÅ? , inanmıÅ?tı..Adamın zırhına baktı deÄ?iÅ?ik bir sembol görmeyi düÅ?ünüyordu.Dikkatle her el kol hareketinde açılan zırhındaki izlere dahil herÅ?eye gözünü kaydırmaya baÅ?ladı deÄ?iÅ?ik bir sembol...
Gredix adama baktı " evet ne yapacaÄ?ız.. "
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
"YaklaÅ?ma! Ne istiyorsun?" dedi Setsuna, adama doÄ?ru sert bir sesle. Bir elini olası bir saldırıya karÅ?ı hazırlamak için belindeki kılıcının üstüne koydu. Bu iri yarı adamla dövüÅ?meye pek hevesli deÄ?ildi. Adam büyü yapmasını engelleyecek kadar yaklaÅ?mıÅ?tı ve sokakta dikkat çekmemek için üstüne bir koruma büyüsü bile yapmaktan kaçınmıÅ?tı.
Bu yüzden ayaklarını iyice yere sabitledi ve adamın daha fazla yaklaÅ?mamasını umdu. Bir yandan da zor durumda kalınca kaçmasını saÄ?layacak bir büyü hatırlamaya çalıÅ?ıyordu.
"Kimin daha fazlasını gördüÄ?ünü kim bilebilir ki? " YaÅ?lı adamın bahsettiÄ?i konunun çoÄ?u zaman düÅ?ündüÄ?ü bir konu olması. Onu görmenin verdiÄ?i Å?aÅ?kınlıÄ?a raÄ?men hemen cevap vermesini saÄ?lamıÅ?tı. "Sanırım onun göremediÄ?i bazı Å?eyleri görebiliyorum haklısın. Ama hangisimizin görülmesi gerekenleri gördüÄ?ünü ancak zaman gösterir. " İçini çekti. Ya da bunun belki de önemi yok. " Ozan gülümsedi. Tanıdık bir konudan bahsedilmesi ilk baÅ?taki Å?aÅ?kınlıÄ?ınıı aÅ?masını saÄ?lamıÅ?tı.
Adamın yanına gidip elini uzattı. "Merhaba sanırım burada yaÅ?ıyorsunuz. Bizim kaybolduÄ?umuzu da anlamıÅ?sınızdır." Adamı dikkatle inceledikten sonra Sanırım elfsiniz. Elflerin ormanlarda yaÅ?amayı sevidiÄ?ini duymuÅ?tum. Gerçi geldiÄ?im yerde insanlardan da az da olsa böyleleri var. Ormanda mı yaÅ?ıyorsunuz yoksa yakınlardaki bir köyde mi? "
Sonra ismini söylemediÄ?ini fark etti. Belki önce tanıÅ?mamız daha iyi olur. Ben Peter. Kampı kurmaya çalıÅ?ırken sizle konuÅ?maya da devam edebiliriz. Muhtemelen ormandan çıkıÅ? yolunu biliyorsunuz. Ama çok geç oldu. Bu akÅ?am burada kalsak daha doÄ?ru olacak gibi. Bunu dedikten sonra oturacak taÅ?lar ve ateÅ? için rüzgar almayan bir yer aramaya baÅ?ladı. AteÅ?i yakacaÄ?ı yerdeki bitkileri baÅ?ka bir yere taÅ?ımak gerekti. Ozanlık Petere yaÅ?ama saygıyı öÄ?retmiÅ?ti. Mecbur kalmadıkça hiçbir canlıya zarar vermemek onun için önemliydi.
RP DıÅ?ı: Adam evine falan davet etmez çok kısa sürede çıkılacak bir yol önermez ya da çok ciddi konu açmazsa bir yandan konuÅ?urken bir yandan da hazırlıkları yapmayı düÅ?ünüyorum.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Karanlık rahip kafasını kaldırıp karÅ?ısındaki yaratıÄ?a baktı ve sorusunu cevapladı.
"Beni bir korkak diye düÅ?ünme, inan o daÄ?ın nasıl yerin dibine girdiÄ?ini görsen sen de hangi tarafa koÅ?tuÄ?unu bilemezdin." dedi Dekotta söyleneni yanlıÅ? anlamıÅ? gibi davranarak. Korkak olarak itham edildiÄ?i için suratına hafif bir sinirli ifade yerleÅ?tirmeyi de ihmal etmemiÅ?ti. En azından öyle olduÄ?unu umuyordu.
Ne de olsa bu aralar sinirli görünebilmek için çok da çaba sarf etmesi gerekmiyordu, tıkıldıÄ?ı bu zindan bile adamın suratını aci cüce birası içmiÅ? elf suratına döndürmeye yeter, artardı bile..
"Ayrıca geri dönüp tekrar oralardan gitmektense dolaÅ?manın amacım için daha yararlı olabileceÄ?ine karar verdim. Bayraklarınızı görünce de burada bir süre oyalanıp kendime gelebileceÄ?imi düÅ?ündüm. Hepsi bu " dedi kıvırmanın bir yolunu bulmuÅ? gibi sakin bir sesle.
KarÅ?ıdakinin bir aptal olmadıÄ?ını biliyordu, o yüzden ölesiye korkuyordu ama yine de tamamen savunmasız da sayılmazdı. Yanında bulundurmalarına izin verdikleri kılıç aslında tam bir Å?üpheli de olmadıÄ?ının bir kanıtıydı.
Biraz önce bir korkak numarası yaptıÄ?ı için kendisine küfür etti Dekotta, iÅ?te onun da sorunu buydu: Å?u lanet olası büyücüler kadar hızlı düÅ?ünemiyordu.
Drow uzun süre cevap vermedi. Sadece sessizlik içinde Dekotta’yı süzdü. Gözlerinden halen hiçbir Ã…?ey okunmuyordu. Ona inanıp inanmadıÄ?ını Dekotta’nın anlamasının yolu yoktu. Sonra aniden hücrenin kapısını tekrar açtı. “Benimle gel.” dedi sadece ve Dekotta ile birlikte zindanın koridorunda ilerledi. Ä°kilinin aÄ?ır zırhlarının çıkarttıkları tangırtılar zindanda yankılanırken hâlâ saÄ? kalan mahkûmlar iniltiler içinde hücrelerinin köÅ?elerine sıÄ?ındılar.
Merdivenden çıktıkları zaman drow bir elini sallayarak “Ã?ldürün.” dedi ve kapının iki yanında bekleyen muhafızlar-Dekotta’nın yüreÄ?ini aÄ?zına getirerek-kapıdan geçip aÃ…?aÄ?ı indiler. Birkaç saniye sonra aÃ…?aÄ?ıdaki mahkûmların yalvaran çıÄ?lıkları yükseldi ve aniden kesildi.
“Böylesi daha iyi.” dedi drow ve ilerlemeye devam ederken Dekotta da onu izledi. “Zorlu bir dönemde geldin Zalim Ã?ölrüzgârı. Yine de varlıÄ?ın, saflarımızı güçlendirmemiz açısında iÃ…?imize gelecek.” Drow merdivenlerle yöneldi. “Cthul Murgos’un siyasi durumu hakkında pek bilginin olduÄ?unu sanmıyorum. Bu Ã…?ehir dört ayrı gücün kontrol çatıÅ?ması içinde bölündü: Ã…?ehir yönetimi, Kaos TapınaÄ?ı, Yeminer TapınaÄ?ı ve Azalin TapınaÄ?ı. Tanrılarını kaybeden Azalin TapınaÄ?ı uzun süre hiçbir tehdit yaratamamıÅ?tı. Ancak diyar genelinde Azalin’e sadık olanları bir araya getirmeye çalıÅ?ıyorlardı. Hem biz hem de Yeminer TapınaÄ?ı, Ã…?ehir yönetimini kısa süre içinde ezdik. Bunun ardından iki tapınaÄ?ın savaÃ…?ları baÃ…?ladı.” Drow ikinci katta duraksamadı ve merdivenlerden çıkmaya devam etti. “Ama kısa süre önce tanrıları kaybetmemizle birlikte tuhaf bir Ã…?ey oldu: Her nasıl olduysa Azalin rahipleri güçlerini geri kazandılar. Onların Ã…?u anda diyar genelinde güçlerini kullanabilen yegâne rahipler olduÄ?unu düÅ?ünüyoruz. Tüm bu mücadelenin sonunda Azalin TapınaÄ?ı limanları, Yeminer TapınaÄ?ı güney mahalleleri ile cümle kapısını, biz doÄ?u kapısı ile mahalleleri aldık. Ã…?ehir yönetimi ise Ã…?ehir merkezi ile kuzeyde daÄ?lara yaslanan mahalleleri ancak kontrol edebiliyor.”
Ã?çüncü katta duran drow, koridorda ilerlemeye devam etti ve saÄ?daki ilk kapıyı aralayıp içeri girdi. Onu izleyen Dekotta, Buranın muhtemelen drowun kiÃ…?isel odası olduÄ?unu düÅ?ündü. Oda darmadaÄ?ındı. Bir köÅ?ede rahatsız görünümlü, yataÄ?a benzeyen bir divan duruyordu. Zırhların ve silahların yaÄ?lanması için gereken malzemeler ortalıktaydı. Masanın üzerinde bir harita ile çeÃ…?itli figürler yer alıyordu. Odada çeÃ…?itli iÃ…?kence aletleri de dikkatini çekti Dekotta’nın. Bunun dıÅ?ında kıyafetler ve cüppeler ortalıÄ?a yıÄ?ılmıÅ?tı. Odada bir tane bile sandalye yoktu. Dolap vb eÃ…?yalar da yoktu. Sadece-tam iÃ…?kence aletlerinin yıÄ?ıldıÄ?ı yerin karÃ…?ısında-bir boy aynası duruyordu. BulunduÄ?u yer düÅ?ünülürse neden böyle bir Ã…?eyin orada bulunduÄ?u tahmin edilebiliyordu.
Drow, masadaki haritaya gitti ve Dekotta’yı eliyle yanına çaÄ?ırdı. Bütün konuÃ…?ması boyunca yüzündeki anlamsız ifade ve sesindeki duygusuzluk devam etmiÃ…?ti. “Casuslardan aldıÄ?ımız bilgilere göre bu gece Yeminer TapınaÄ?ı, Azalin TapınaÄ?ı’na karÃ…?ı geniÃ…? çapta bir operasyon düzenleyecek. Amaçları büyük ihtimalle tek vuruÃ…?ta Azalin TapınaÄ?ı’nı parçalamak. Ajanlarım, Yeminer inananlarından birisinin Ã…?ehir yönetimi tarafından ele geçirilmesini de saÄ?ladılar. Ã…?ehir yönetiminin böyle bir Ã…?eye nasıl bir tepki vereceÄ?ini bilemiyorum. Azalin TapınaÄ?ı güneyden gelen Yeminer saldırısı ile uÄ?raÃ…?ırken onlar da limana kuzeyden girerek arkadan vurabilirler, veya hazır bu harekât için seferber olmuÃ…?ken Yeminer TapınaÄ?ını vurabilirler. Ama burası bizi ilgilendirmiyor. Biz bu gece bizi uzun süre uÄ?raÃ…?tıran ve *O*’nun zaferini geciktiren Yeminer TapınaÄ?ı’na saldıracaÄ?ız. En güzeli de Yeminer TapınaÄ?ı’nın büyük bölümü Azalin TapınaÄ?ı’na saldıracaÄ?ı için hiç de gizlenmeye ihtiyaç duymadan saldıracak olmamız. Ve sen, Zalim Ã?ölrüzgârı, bizimle geliyorsun. Belki de bugün burada olup düÅ?manlarımızın çöküÅ?ünü izlemen *O*’nun bir isteÄ?idir.” Drowun gözlerinde ilk defa bir duygu belirtisi belirdi: Zafer hırsının kavurucu parıltısı.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Edmond zıpladıÄ?ı anda minotaur çaresizce baltasını savurdu ama balta, baÅ?arısız bir hamleye kurban gitti. Edmond bir eliyle baltanın sapını kavradıÄ?ı anda pençeye dönüÅ?müÅ? elini minotaurun suratına geçirdi. Minotaur inledi ve birkaç adım geri çekilip savunma pozisyonuna geçti. Yarılan yanaÄ?ı ve boynundan, bedenine kanlar süzülüyordu.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Gredix sözlerini bitirip Filiberto’yu incelerken oluÃ…?an sessizlikte, Filiberto yemeÄ?ini yemeyi sürdürdü. Son lokmayı da aÄ?zına atıp Ã…?arabı tepesine dikti ve gözlerini Gredix’e yöneltti. Filiberto’nun sözleri, Gredix’in dikkatini zırhtan çekmiÃ…?ti. Ä°ncelemesi meyvesizdi zira deÄ?iÃ…?ik hiçbir Ã…?ey bulamamıÅ?tı.
“Lamar’ı zerre kadar tanıyorsam mutlaka bu Ã…?ehirdeki önemli güçlerle baÄ?lantı kurmaya çalıÅ?ıp ya iktidarı ya da iktidarın en güçlü düÅ?manlarını kendi tarafına çekmeye çalıÅ?acaktır. Ama korkarım ki bu Ã…?ehirde sadece birkaç gündür varım. Burası o kadar karmaÃ…?ık ki kimin iktidarda olduÄ?u ve kimin muhalif olduÄ?unu henüz anlayabilmiÃ…? deÄ?ilim.
ArkadaÃ…?ımı ise tahminimce Ã…?ehrin varoÃ…? bölgesi olan bir yerde kaybettim. Korkarım ki Ã…?ehri henüz pek ezberleyemedim. Bir süredir bu çevrede dolanıp duruyorum.”
Filiberto elini kaldırıp parmaÄ?ını Ã…?ıklatarak hancıyı çaÄ?ırdı ve hesabı istediÄ?ini ima etti. Hancı gözden kaybolurken Filiberto Gredix’in gözlerinin içine baktı. “Güvene gelince… Herkese güvenmem Gredix. GüveneceÄ?im kiÃ…?ileri dikkatle seçerim. SeçtiÄ?im kiÃ…?iler ise bunu çoÄ?unlukla hak eden kimselerdir.” Hancı yaklaÃ…?ırken Filiberto elini kesesine götürdü ve dört gümüÅ? sikke çıkarttı. Filiberto sikkeleri hancıya uzatırken Gredix, sikkelerin üzerindeki resmin ve sembollerin tanıyamadıÄ?ı bir alfabeye ait olduÄ?unu fark etti. “Ä°Å?te benim ve arkadaÃ…?ın toplam ücretleri. Ve hancı, sana verdiÄ?im tarifi unutma. EÄ?er gelirse mutlaka beni burada beklemesini söyle.” Hancı sikkeleri alırken baÃ…?ını olur anlamında salladı ve uzaklaÃ…?tı. Filiberto tekrar Gredix’e döndü. “Kalkıyor muyuz?”
“Zaman… Artık buna bile güvenemiyoruz.” YaÃ…?lı elf acı acı gülümsedi ve Peter kamp için hazırlıkları yaparken onu izledi. “Bu ormanda yaÃ…?ıyorum. Bu ormandaki druid tarikatının lideriyim, en azından bir zamanlar öyleydim.” Elf yine sustu ve Peter’in hazırlıklarını izlemeye devam etti. “Ama artık hiçbiri burada deÄ?il. Ã?ürüyüÅ?ün ve ölümün kokusunu alabiliyor, geliÃ…?ini hissedebiliyoruz. Onlar bundan korktular ve koruyu terk ettiler. Artık burada sadece ben kaldım. Hayvanlar bile burayı terk etmeye baÃ…?ladılar.”
Peter birkaç büyük taÅ?ı yuvarlayarak ateÅ? için hazırladıÄ?ı yere getirirken durdu ve adamı dinlemeye baÅ?ladı.
“Siz de diÄ?er pek çoÄ?u gibi kayboldunuz. Bir zamanlar yaÃ…?ama ve yolculara kucak açan koru, artık hepsine düÅ?manlık besler oldu. Son günlerde koruda yolu kaybeden ilk kiÃ…?iler siz deÄ?ilsiniz ve tahminimce son da olmayacaksınız.”
Elf ayaÄ?a kalktı ve yavaÃ…? adımlarla Peter’in yerine yerleÃ…?tiÄ?i taÃ…?lardan birine oturdu.
“Evet, buradan sizi çıkartabilirim. Her ne kadar koru sizin çıkmamanız için uÄ?raÃ…?acak olsa da, koruyla baÄ?larım güçlü. Bana çıkıÅ?ı mutlaka gösterecektir. Yine de gece burada kalmak istediÄ?inize emin misiniz? Burası yabancılar için hiç de tekin deÄ?ildir. Bana bir zarar gelmez zira ben burada kalıp burada öleceÄ?im. Koru bunu bildiÄ?i için bana karÃ…?ı hiçbir harekette bulunmuyor. Ama sizin için hiçbir güvencem yok korkarım.”
Adam yürüyüÅ?ünü hiç bozmadı ve gözlerini Setsuna’dan ayırmadan ilerlemeye devam etti. O yaklaÃ…?tıkça Setsuna geriliyor, parmakları kılıcının kabzasını kavramaya baÃ…?lıyordu. Sokakta hâlâ onu izlediklerini bildiÄ?i uÄ?ursuz bakıÅ?ların dikkatini çekmemek için kılıcını çekmemiÃ…?ti. Gerileye gerileye en sonunda sokaÄ?ın giriÃ…?inde duvara sırtını yasladı.
Adam sadece birkaç adım ötesindeydi. Eliyle pelerinini hafifçe araladı ve metalik bir Ã…?angırtı ile pelerinin içinde aÄ?ır bir gürz gözler önüne serildi. Adam gürzün sapını sıkıca kavradı ve tam Setsuna’nın önüne geldiÄ?i anda pelerinini savurarak açtı ve gürzü baÃ…?ının üzerine kaldırdı.
Setsuna içgüdüsel olarak kılıcını çekti ve çömelip kılıcı baÅ?ını korumak için yukarı kaldırdı. Aynı anda gürz aÅ?aÄ?ı doÄ?ru savruldu.
Gürz ve kafa buluÅ?tu. Kırılan kafanın iç gıcıklatıcı sesi duyuldu ve Setsuna ensesine sıçrayan kanı hissetti. Sonra tam saÄ?ından tok bir ses geldi.
Setsuna’nın gözleri saÄ?ına gitti. Elinde paslı bir hançer tutan, derbeder görünümlü bir adamın kafası parçalanmıÅ? cesedi yerde yatıyordu.
“Tapınak tarafından aranılan bir kaçaÄ?ın, günıÅ?ıÄ?ında sokaklarda dolanmayacak kadar akıllı olduÄ?unu sanırdım, özellikle de bununki gibi para için her Ã…?eyi yapabilecek insanların olduÄ?u bir sokakta.” Adamın hafif melodik bir sesi vardı. Elektrik mavisi gözleri hâlâ Setsuna’nın gözlerine çevriliydi. Sonra aniden sokaÄ?ın baÄ?landıÄ?ı caddenin öbür ucuna döndü ve gürzünü oradaki üç serseriye doÄ?rulttu. Serseriler de kötü bakıÅ?larla Setsuna’yı süzüyor, aralarında fısıldaÃ…?ıyorlardı. “Hey siz, kendi iÃ…?inize bakın! O benim!”
Serseriler bir an adama baktılar, sonra homurdanarak uzaklaÃ…?tılar. Adam tekrar Setsuna’ya döndü. “Ã…?imdi kuzu kuzu sokaÄ?ın içlerine gir, ya da seni bu vadideki kurtlarla baÃ…? baÃ…?a bırakayım.”
Korudan kaçmaları bir Å?eyi deÄ?iÅ?tirmez ki diye biraz da kendi kendine konuÅ?tu Peter. Ã?ürüyüÅ? her yerde eninde sonunda onlara da ulaÅ?acak. Belki de en büyük çürüyüÅ? de bizlerin zeki ırkların yüreÄ?inde...
Sonra elfe bakarak gülümsedi. Sizin burada kalıÅ?ınızı anlıyorum bayım. Ben de diyarın dıÅ?ındaydım. Ama onun yok oluÅ?unu hissettim. Rüyalarımda... Ve o yok olurken burada olmam gerektiÄ?ini hissettim.
Burada biraz olsun kalıp sizinle konuÅ?mak isterdim. Ama eÄ?er çıkabilirsek sanırım burada gecelemeden çıkmamız daha doÄ?ru olur. Korudan çekinmezdim. Ã?ünkü diyardaki bize düÅ?man da olsa artık diyardaki her yer de öyle zaten. Ama bize bir görev verildi. Yakınlardaki bir kasabaya gitmemiz gerekiyor.
Gülümsedi olanları paylaÅ?ması gerektiÄ?ini düÅ?ündü. DaÄ?ların yıkılarak köylerini kapattıÄ?ı ve evsiz bıraktıÄ?ı insanlar var. Bir Oren Å?ovalyesi onları bu kasabada yaÅ?ayabileceklerini düÅ?ünüyor. Bunun için bizi oraya gönderdi.
Neyse eÄ?er yola çıkabilirsek çıkalım. Gerçi önce Max i bulmak gerek.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond artık daha ciddileÅ?miÅ?ti.Ancak minotaurun akan kanları onu daha fazla güçlendiriyordu.Sanki daha fazla acıkıyordu.Acıktıkça daha fazla saldırma hissi duyuyordu.Fakat o minotaura acıyarak baktı.Sırf kendi isteÄ?i yüzünden onu öldürmek zorundaydı.Açtı fakat öldürmek istemiyordu.Bu düÅ?ünceler esnasında gözlerinden bir kaç damla yaÅ? döküldü.AÄ?lıyordu.Minotaura çaresizce son bir kez bakıp üzerine doÄ?ru bir atak yaptı
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Wed Nov 22, 2006 6:16 am
Horcoel_Baator wrote:
Xanthroat derin düÅ?üncelerle monkun arkasından ilerledi..Kapıdaki adam onlarla konuÅ?muÅ? ve onları sokaÄ?ın karÅ?ısındaki TapınaÄ?a yönlendirmiÅ?ti..Sanırım Å?imdi gitmeleri gereken yer burasıydı..
''Hmmph..''Diye bir iç geçirdi çıkık pullu burnundan..DüÅ?ünmeleri gereken daha çok Å?ey olacaktı..En azından bu sabah içinde yanan ateÅ?in canlılıÄ?ını yeniden hissedebilmenin keyfini çıkartabiliyordu..
Monk a döndü ilerleyiÅ?ine devam ederken..
''Tapınak ta tam olarak aradıÄ?ımız Å?ey nedir keÅ?iÅ? üstad..''
Rp dıÅ?ı: Murdoc siteye giremediÄ?inden dolayı karakterimin rpsi tıkanmıÅ?tır..Bu yüzden devamını ben getirecegim..DM isterse bu rp yi deÄ?iÅ?tirebilir ve oyunun durumuna göre aktif rol oynayabileceÄ?i bir yere karakterimi atabilir tabiiki..
Maeglan monk un cevap vermeden içeriye girdiÄ?ini farketmiÅ?,Umutsuzca pençeyi andıran tırnaÄ?ı ile baÅ?ını kaÅ?ımıÅ?tı..
''Aklında fazla sorun olmalı'' diye mırıldandı gıcırdayan sivri diÅ?lerinin arasından..''Oren tapınagı..Ha''diye devamını getirdi..''SavaÅ?ın ve adaletin tanrısı Oren..Senin yüce ve bilge oldugunu söylerler savaÅ? efendisi..Belki de bana uzun zaman önce kaybettiÄ?im Å?eyi verebileceÄ?ini düÅ?ünmüÅ?tüm..Ama sanırım yanılmıÅ?ım..''BaÅ?ını önüne eÄ?di tapınagın önünde..''Görüyorum ki savaÅ? efendisi sende tüm bu yıkımdan nasibini almıÅ?sın..Å?ovalyelerin insanları bu felaketten kurtaramıyor..''
''Artık yok oluÅ? kapımızda..'' diye ekledi kendisine fısıldayarak..''Tek istediÄ?im ailemi bulmaktı..''Bir an daldı ve iç geçirdi..Aklına tüm diyardaki karıÅ?ıklıklar ve patlak veren olaylar aklına geldi..Evet dedi içinden..Kıyamet yaklaÅ?ıyordu..
Sonradan devam etti kendi kendine yaptıgı söyleÅ?iye..''Ama anlaÅ?ılan ailemi bulamayacaÄ?ım..Geriye sadece silahım ve onurum kaldı..Madem öleceÄ?im..Silahım ve onurumla ölürüm..BecerebildiÄ?im kadar kodlarıma sahip çıkarak..Bir altın ejderin kanına sahip olmanın onuru ile ölürüm..Ã?evreme ve çevremdekilere yardım ederek..''
Xanthroat etrafına bakındı ve baÅ?ını yukarıya kaldırdı..
''Umarım yaklaÅ?an felakete karÅ?ı sana inananları korumaya yetecek gücün olsun SavaÅ? efendisi..Ã?ünkü buradaki herkez senin gelip onları kurtaracagına inanıyor..''
''Ben de inanıyorum..''
Ellerini göÄ?sünde bitiÅ?tirdi ve gözlerini kapayarak kendi kendine bir dua okudu..Ardından ise monkun gelmesini biraz bekleyecek..GelmediÄ?i taktirde kendi baÅ?ına birÅ?eyler yapmaya koyulacaktı..
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Dekotta'nın yüreÄ?i aÄ?zına gelmiÅ?ti, "öldürün" emri gelir gelmez kılıcına davranacaktı ki bunun bir sınav olabileceÄ?ini düÅ?ünüp hareket etmedi.
Durum beklediÄ?i gibi çıkmamıÅ?tı ama hareket etmemekle de fazlası ile iyi etmiÅ?ti. AÅ?aÄ?ıdaki esirler öldükten sonra karanlık rahip biraz daha rahat bir Å?ekilde hareket edebildi.
Drow'un kiÅ?isel odasına gittiÄ?inde kendi odasını hatırladı karanlık rahip. Bir zamanlar kendisine ait bir odası vardı, Å?imdi ise biryerlere yamanmaya çalıÅ?an bir numaracı oluvermiÅ?ti yeniden. Bu diyara gelmeden önceki hayatını hatırladı bir kez daha deneyimli rahip ve hiddetin içine dolmaya baÅ?ladıÄ?ını hissetti.
Bu esnada drow ona Å?ehirle ilgili planlarını anlatıyordu, Yeminer'in inananlarına saldırmayı düÅ?ünüyorlardı, bu düÅ?ünce bir anda Å?imÅ?ek gibi geçiverdi Dekotta'nın aklından ve Å?üphe duyduÄ?u süre sadece birkaç saniyeydi.
Karanlık rahip durumu birkaç saniye düÅ?ündü, tarttı ve kararını verdi. Yeminersiz Yeminer inanları bir hiçti, Dekotta için birÅ?ey ifade etmiyordu ama yine de kendisini ateÅ?in içine atmayacak kadar saÄ?duyuluydu. Kendini ateÅ?e atmadan önce tedbirli olmalıydı ama Å?imdi bunun düÅ?ünmenin sırası deÄ?ildi. Å?imdilik Yeminer tapınaÄ?ı nasıl yok edilir onu düÅ?ünmeliydi.
BirÅ?eyler yapacak olmak karanlık rahibi heyecanlandırmıÅ?tı, son birkaç saattir yaÅ?adıÄ?ı can sıkıntısı ve stres hiç de iyi gelmemiÅ?ti.
"Güzel bir fırsat bence de" dedi Zalim Ã?ölrüzgarı ve boy aynasından kendini iyice bir süzdü. Silah, zırh bakımından kendisini duruma hazır görüyordu ama hakkında Å?üpheleri olduÄ?u bazı konular vardı. Buraya geldiÄ?inden beri ona cevap vermeyen kutsal ruh Å?u anda Zalim Ã?ölrüzgarı için bu sefil varlıÄ?ın kısa vadeli oyunlarından da Yeminer'in tapınaÄ?ına ne olacaÄ?ından da çok daha önemliydi. Onu buraya sürüklemiÅ?ti ve iÅ?ler rayınadan çıktıÄ?ı anda da gidivermiÅ?ti.
Bu durumda yapılacak Å?ey günübirlik yaÅ?amak olabilirdi, kutsal ruh eninde sonunda onunla ilgilenecektir diye düÅ?ünüyordu.
"Peki benim burada görevim ne olacak ?" dedi Zalim Ã?ölrüzgarı karÅ?ısındaki adama hitaben.
"EÄ?er merak ediyorsan ki üzerimdekilerden de anlamıÅ?sındır sanırım iyi bir savaÅ?çı ve büyü kullanıcısıyımdır. Gerçi büyü kullanıcılıÄ?ım konusunda ben de sorunlar çekiyorum ama yine de savaÅ?abilir, plan kurabilirim. " dedi Dekotta, hala büyülerini kullanabileceÄ?i konusunda tam bir imada bulunmak istemiyordu. KarÅ?ısındaki bir baÄ?naza benziyordu ve de *O* nun hiçbir inananı büyü yapamazken onun yapmasını garip karÅ?ılayabilirdi. Kendisini biraz daha kabul ettirirse ve bu Yeminer saldırısı baÅ?arılı olursa kendini *O*nun kutsanmıÅ? bir inananı olarak tanıtır ve bir peygamber gibi yaÅ?ayabilirdi ama bunun için henüz erkendi. Ã?ncelikle buradakilerin güvenini kazanmalıydı ve Å?ehirdeki dengeyi tam olarak anlamalıydı. Nitekim bu Yeminer inananlarının kurduÄ?u bir tuzak bile olabilirdi. EÄ?er öyleyse mutlaka tanıÅ?ması gereken bir Yeminer takipçisi var demekti. Bu kadar zeki Yeminer inanları rahibin herzaman iÅ?ine yarardı.
"Emrinizdeyim ! " dedi Dekotta ama aynı zamanda karÅ?ısındakinin onun uzun yoldan geldiÄ?ini ve biraz olsun dinlenmeyi hak ettiÄ?ini düÅ?ünmeisni diliyordu.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum