Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Sonsuz GüneÃ…?in Koruyucuları: Kadim SavaÃ…?çınÃ
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Sonsuz GüneÃ…?in Koruyucuları: Kadim SavaÃ…?çınà View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Nov 09, 2006 8:03 am Reply with quoteBack to top

Gözlerini titreÃ…?tirerek açtı. Neredeydi? Hatırlayamıyordu. O kadar güzel rüyalar görmüÅ?tü ki. YemyeÃ…?il kırlarda beyaz mermerlerden binalar… Pek hatırlayamıyordu doÄ?rusu, ama o da oradaydı…

Illyra…

Kaç gün olmuÃ…?tu? Kaç hafta olmuÃ…?tu onsuz geçen? Belki çok azdı, belki çok fazla. Astral Boyut’ta zamanı hesaplamak imkânsızdı. Ama Ã…?unu biliyordu Nimarien: Gerçekte ne kadar geçerse geçsin, onun için bir ömür gibi gelmiÃ…?ti.

YavaÃ…?ça yattıÄ?ı yerden doÄ?ruldu ve odaya uyku mahmuru gözlerle bakındı. Slach ve Azazel diÄ?er iki yatakta DüÅ?’e dalmıÅ?lardı. Görünen o ki ilk uyanan Horcoel’di.

DoÄ?rulduÄ?u yataÄ?a tekrar uzandı. O kadar yorgundu ki odaya girer girmez kendisini yataÄ?a atmıÅ?tı. Ne kadar zamandır doÄ?ru düzgün dinlenememiÃ…?ti? Ã…?öyle bir düÅ?ünüyordu da, oldukça uzun zaman olmuÃ…?tu. En son Cervantes’in On Kasaba’daki toplantısına katılmadan önce dinlenme fırsatı bulmuÃ…?tu büyük ihtimalle. Toplantının hemen ardından Oren’in kontrol ettiÄ?i bir kız ceseti onu Thorgoriath’a cisimlendirmiÃ…?ti. Orada da drowlarla bazı hoÃ…? olmayan deneyimler yaÃ…?adıktan sonra On Kasaba’ya geri dönmüÅ? ve orayı yıkılmıÅ? halde bulmuÃ…?tu.

Ya sonra? Kaleye gittiklerinde bile hiç durmadan savunma için çalıÅ?mıÅ?tı. Ve sonra da savaÃ…? patlak vermiÃ…?ti. Ardından da Astral Boyut… Evet, uzun zamandır ilk kez Ã…?imdi dinlenme fırsatı bulabilmiÃ…?ti.

Bedeni her ne kadar Astral Boyut’ta olsa da, zihni deÄ?ildi. Zihni uzaklarda, terk ettiÄ?i bir ekboyutta, bir maÄ?ara kompleksinde katledilen sayısız masumun görüntülerindeydi. Zehiran Tuuker’in zihninden ele geçirdiÄ?i görüntüler… Sayısız masumun, sadist bir tanrının egosunun tatmin edilmesi için amaçsızca katledildiÄ?i görüntüler…

Zehiran’ın zihninden duyduÄ?u çıÄ?lıklar da düÅ?üncelerinde yankılanıyordu. Haykıran çocuklar, yalvaran kadınlar, acı çeken yaÃ…?lılar… Tüm bunlara deÄ?er miydi? Gerçekten hepsinin yaÃ…?amına deÄ?er miydi?

Ya onlar gittikten sonra kaleye ne olmuÅ?tu? Umutsuz savunucuların akıbeti ne idi?

Belki de bunu hiç öÄ?renemeyecekti.

Nimarien Celebthalion namı diÄ?er Horcoel Baator, yatakta doÄ?ruldu ve gözü kılıçlarına gitti. Belki biraz idman yaparsa zihnini daÄ?ıtabilirdi. Buna gerçekten de ihtiyacı vardı.

Kılıçlarını kaptıÄ?ı gibi görünmeyen düÅ?manlara savuruyor, onları öldürmek için çeÃ…?itli hamlelerde bulunuyordu. Her hamlesinde karÃ…?ısındakilerin aslında orklar olduÄ?unu düÅ?ünüyordu. Orklar… Ã?nce ailesini almıÅ?lardı ondan, Ã…?imdi de tüm On Kasaba halkını.

“Ã…?unu ne zaman keseceksin?”

Horcoel irkilerek gerçekliÄ?e döndü ve Slach ile Azazel’in onu izlemekte olduklarını gördü. Uyku mahmuru gibi bile durmuyorlardı. Belli ki uyanalı bir süre geçmiÃ…?ti. “O kadar gürültü çıkartıyorsun ki uyumamıza müsaade etmedin.” dedi Slach sırıtarak. Pek de rahatsız olmuÃ…? gibi görünmüyordu. Horcoel bir Ã…?ey diyemeden Azazel ayaÄ?a kalktı ve Horcoel’in bunca vakit fark etmediÄ?i bir Ã…?eyi-masanın üzerinde duran bir notu-aldı ve yüksek sesle okudu.

“SAKIN ODADAN Ã?IKMAYIN!

Ben olmadan odadan çıkmayı denemeyin bile. Her ne kadar Tüccar Mahallesi githyanki dıÅ?ı ırklara açık olsa da sizler mimlenmiÅ? kiÅ?ilersiniz. Yalnız baÅ?ınıza dolaÅ?manız Å?u anda çok riskli. Yanınızda mutlaka bizden birisi olmalı. Bu yüzden mutlaka BEN GELENE KADAR BEKLEYÄ°N. Odadan dıÅ?arı adımınızı bile atmayın. Hanlar sık sık devriyeler tarafından kontrol edilir. Bu yüzden yan odaya geçmeye bile çalıÅ?mayın.

Ah bu arada, günaydın.

Sevgilerle,
    Nejah”

Bir an üçü de birbirlerine bakakaldılar. Ne yani, Å?imdi odaya tıkılıp kalmıÅ?lar mıydı?

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Nov 10, 2006 2:55 am Reply with quoteBack to top

Yarımelf bakıÅ?larını önce Slach a ardından Azazel e kaydırdı..Duraksadı..Derin bir nefes çekerek kılıçlarını parmaklarında döndürüp kınlarına geri yerleÅ?tirdi..

''Bunun anlamı ne biliyormusunuz..'' dedi parmaÄ?ıyla Azazel i göstererek..''Elime düÅ?tünüz o halde her istediÄ?imi yapacaksınız..''Kendi kendine söylenmeye baÅ?layarak oda içersinde volta atmaya baÅ?ladı..O ilerlerken adeta mavi bir gölgesi gibi görünen altın iÅ?lemeli pelerini arkasından süzülerek onu takip ediyor,Å?ovalyenin düÅ?ünceli görünüÅ?ünü orada bulunan her varlıÄ?a hatırlatıyordu..

''Buradan çıkmayın..Beni bekleyin..DıÅ?arda sizi tekrar götürebilirler..''

Duraksadı ve somurtarak yataÄ?a çömelerek oturdu..Karamsarlıkla dolu bir biçimde baÅ?ını öne eÄ?diÄ?inde platin sarısı saçları tüm yüzünü örtüyordu..

''KeÅ?ke bunun bir faydası olsa..Yani beklemenin..Yani birisi beni anlıyabiliyormu acaba..Onkasabada bekledik..Tapınakta bekledik..SavaÅ?ta bile oldugumuz yerde bekledik..Sonuç olarak ne yaptık..Sadece bekledik..Ve birÅ?eye faydası oldumu peki..''Bir cüce gibi söylenmeye devam ederken tek eliyle tekrar bir kısa kılıcını çıkartarak yere Illyra nın rüyasında göründüÄ?ü hayali bir Å?eklini çizmeye çalıÅ?tı..

BaÅ?ını kaldırdı ve karÅ?ısındakilere kendinden emin ve sert bir bakıÅ? attı..Ancak bir o kadar da hüzün dolu olan bu bakıÅ?lar Å?ovalyenin kalbinde gizli olan gerçeÄ?i açıÄ?a vurmuÅ?tu belkide..HerÅ?ey bitiyordu..Horcoel Baator..Canlı kalmayı beceren yüzkarası baÅ?arısızlıklarıyla beraber mezara gidiyordu..

HiçbirÅ?ey olmazsa bile insanların kurtulacak olmasını diledi içinden..Ã?nemli olması gereken tek Å?ey insanların hayatıydı..Ã?yleydi de..Zaten bu iÅ?i bu yüzden yapıyordu..BarıÅ?ın saÄ?lanması için..

DüÅ?ündü..

Sonuçta onun umut daÄ?ıtan bir önder olması gerekiyordu..Ama kendi umudunu kaybeden birisi nasıl bir önder olabilirdiki..Kendisini sanki tüm gücünü kaybetmiÅ? gibi hissediyordu..İçinde bir yerde kalbinin derinliklerinde o eski hissettiÄ?i gücü bulamıyormuÅ? gibi hissetmeye baÅ?lamıÅ?tı..Aslına bakılırsa bu duygu çok daha uzun bir zamandır vardı..Ama ne zaman birisi kendisine ihtiyaç duysa bir Å?ekilde içindeki güce ulaÅ?masını bilirdi..Nasıl yaptıgını kendisi de bilmezdi..Ama bir Å?ekilde kendisine ihtiyacı olan kimseleri yarı yolda bırakmazdı..

''Hadi Nimarien bunu yapabilirisn..Kendine gel..''

''Hayır..Lütfeeenn..''

Horcoel sıkıntıyla gözlerini yumdu..Olmuyordu..İçinde kendisine beslediÄ?i bir nefret belirmiÅ?ti anladıÄ?ı kadarıyla..Ne zaman kendi kendisiyle barıÅ?ıklıgını kurmaya çalıÅ?sa zihninde yakaran birisinin çıÄ?lıÄ?ını duyuyordu..Ondan yardım isteyen birisinin..

''Oren e dua edin Oren sizi koruyacaktır..''

''Sir Horcoel neredesiniz..''

Ellerini gözlerinin önünde bitiÅ?tirdi..Ve oturduÄ?u yerden sessizce gözlerinden yaÅ?ların akmasına izin verdi..YaÅ?lar hem kendi hatası için,hemde boÅ?u boÅ?una kaybolan her insan ruhu için akıyordu..O orada olmalıydı..Yardım etmeliydi..Tüm o insanlar katledilmiÅ?ti..O orada olamamıÅ?tı..Neden..Neden bu kadar kan dökülmüÅ?tü..Bu kadar katliam bu kadar acı..Tüm evrene hakim olan bu tiranlık düÅ?üncesi neden bu kadar önemliydi..Hepimizin ölümlü olarak yaÅ?adıgı bu evrende neden herkez zorbalıkla üstlünlük kurmaya çalıÅ?ır ve bu uÄ?urda tonlarca hayatı heba ederdi..

Heryerde sesini duyuyor gibiydi insanların..Sanki milyonlarca el ona uzanıyor ve kendisini orcların dehÅ?etinden korumaları için kendisine yalvarıyordu..Neden uzanamıyordu onlara..Uzaktı..Ã?ok uzak..Ve insanların görüntüsü daha da alçalıyordu o yükselirken..Onların arasına katılmak onları korumak istiyordu ama bir kuvvet çekip götürüyordu onu..

Görüntüler..Görüntüler..

GeçmiÅ?in görüntüleri.. O kadar fazlaydıki..

Onkasaba civarı yaptıkları ufak karargah..

''TanıÅ?tırayım.. Bu Illyra Vilthas..Lord Oren in sadık Å?ovalyelerinden birisi ve..

NiÅ?anlım..''

BaÅ?ını tuttu..Hafızası çok zorlamaya baÅ?lamıÅ?tı kendisini..Ancak görüntüler bir türlü durmak bilmiyordu..O kadar hızla geçiyorduki..Vücudu bile gözle görünecek Å?ekilde olmasada titreyip terlemeye baÅ?lamıÅ?tı..

Cervantes in çadırı..

''Lord Cervantes..Kasabalıları baÅ?ka yere götürmemiz gerek..Beni dinleyin bu bir çılgınlık..Burada kalıp savaÅ?amayız..Sayımız çok az..''

''Senin vatanseverliÄ?ine ne oldu Å?ovalye..Bu insanları yıllarca yaÅ?adıkları topraklardan alıkoymak mı istiyorsun..Kazansak da kaybetsek te burada yaÅ?adılar..Gerekirse burada ölecekler..''

Oren in cehennemi..

''Logan..Bu söyledikleri doÄ?rumu..Yeminerle anlaÅ?ma mı yaptın..Bana bunun doÄ?ru olmadıÄ?ını söyle..''

Onkasabayı tamamen canlı olarak gördüÄ?ü son yer..

''Kovuldun Horcoel Baator..Sen artık bir Oren paladini olmaya layık deÄ?ilsin..''

''Kovuldun...Kovuldun..''

Ailesinin katledildiÄ?i yer ve babasının kendi hatası yüzünden ölümü..

''Nimarien..Burada ne iÅ?in var..Sana beni beklemeni söylemiÅ?tim..Kaaaaaç...''

Zavallı Thornan..Onu ailesinin ölümünden sonra öz evladı gibi yetiÅ?tiren adam..

''Seni öz oÄ?lum..Gibi sevdim evlat..Ama artık birlikle oldugumuz Å?u anlar bizim baba-oÄ?ul olarak yazıldıgımız hikayenin son satırları..Ve küçükken sana anlattıgım gibi..Her hikayenin bir sonu vardır..Her insan evladı gibi benimde göçüp gitmem gerekiyor..

Kendine iyi bak..

OÄ?lum..

Seninle gurur duyuyorum..

''Baba..'' dedi mırıldanarak..Nihayet görüntüler sona ermiÅ?ti..Ancak ter içersindeydi ve gözleri yaÅ?armaktan kıpkırmızı kesilmiÅ? olmalıydı..

Elleriyle yüzünü sildi ve baÅ?ını kaldırarak etrafına baktı..''Eminim beni Å?u an ne kadar güçsüz ve zayıf buluyorlardır..'' diye geçirdi zihninden..

''Yapabilirsin Nimarien..Haydi..AyaÄ?a kalk..Sen güçsüz deÄ?ilsin..Cehenneme girdin ve çıktın..O kadar kara Å?eyle yüzleÅ?tikten sonra ayaÄ?a kalkıp kendi baÅ?arısızlıklarınla da yüzleÅ?ebilirsin..Bunu yapmak zorundasın..EÄ?er kendine duydugun nefreti yenersen iÅ?te o zaman tekrar eskisi gibi güçlü bir lider olabilirsin..''

Kendi kendisine konuÅ?tugunu bilse bile içinden ''DeneyeceÄ?im Baba..'' diye geçirerek kendini toplamaya çalıÅ?tı..Artık yazıda da belirtildiÄ?i gibiydi anlaÅ?ılan..Geriye sadece beklemek kalmıÅ?tı..

AZaZ3L
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 3:12 am Reply with quoteBack to top

Azazel elindeki notu buruÅ?turup attı..Gözlerini Horcoel e kaydırdı;
    ''Ne yani burda sıkıÅ?ıp kaldık mı?!?!?''
    Odanın içinde bikaç tur attı..ardından konuÅ?masına dewam etti;
    ''Ben burdan çıkalım derim..Sen ne düÅ?ünüyorsun Horcoel?''

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 6:32 am Reply with quoteBack to top

BaÅ?ını çevirip Azazel e bakındı Horcoel..Kendini biraz daha toplamıÅ? ve daha mantıklı kararlar almaya odaklamıÅ?tı..

''Olman gerektiÄ?i kiÅ?i ol Nimarién''

''Burası bir tuzak deÄ?il..Burada sıkıÅ?ıp ta kalmadık..Ã?yle olsaydı tüm kozlar karÅ?ı tarafın elindeyken bizi burada canlı bırakmaya karar vermezlerdi..Ve kozlar onların elinde olduguna göre bırakalım ilk haraketi karÅ?ı taraf yapsın..''

''Yani..Bekliyoruz..''

AZaZ3L
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 14, 2006 3:19 am Reply with quoteBack to top

Azazel sıkıntısını belirten bir iç çekti..Ve yataÄ?ına uzandı..

BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Nov 16, 2006 5:34 am Reply with quoteBack to top

Slach bir köÅ?ede sessizce havaya attıÄ?ı bir sikkeyi yakalamaya çalıÅ?ıyor, Azazel sıkıntıyla yataÄ?ında uzanıyordu. Horcoel ise sıkıntılı bir Ã…?ekilde odada volta atıp duruyor ve Nejah’ın gelmesini bekliyordu.

Daha sadece yarım saat olmuÃ…?tu ve sen gelen vardı ne de giden. Sanki vakit geçmemekte ısrar ediyor, Nejah’ı-her neredeyse-gelmemesi için telkin ediyordu.

Bir yarım saat daha geçti. Azazel artık yarı uyuklar vaziyetteydi. Slach sıkıntıyla hançerini bileyliyordu. Horcoel ise daha fazla volta atmaya dayanamayarak kendisini yumuÅ?ak bir koltuÄ?a gömmüÅ?tü.

Kapı aniden savrularak açıldı ve bir Ã…?ekil hızla içeri daldıktan sonra kapıyı hızlıca kapattı. Horcoel, Slach ve Azazel aynı anda ayaÄ?a fırlayıp kılıçlarını çektiler ama gelen Ã…?ekil ellerini havaya kaldırdı. “Hoo sakin oldun! Sadece benim!”

Nejah’ı tanıyan üçlü silahlarını indirerek yerlerine oturdular. Horcoel’in kulaÄ?ına Slach’ın “En sonunda.” diye mırıldandıÄ?ı çalındı. Nejah kendisine bir sandalye çekip oturdu.

“Sizi bu kadar beklettiÄ?im için özür dilerim ama hızlı davranmam gerekiyordu. Biliyorum, size olanları anlattıÄ?ım zaman bana kızacaksınız ve size danıÅ?madıÄ?ım için öfkeleneceksiniz. Ama inanın Tu’narath’ta iÃ…?ler fazla çabuk ilerliyor ve benim de zaman kaybetme gibi bir lüksüm yoktu.

Ã?ncelikle Ã…?unu belirteyim ki diÄ?er üç arkadaÃ…?ınız artık burada deÄ?iller. Takdir edersiniz ki Zyladeus’la dövüÅ?meniz pek akıllıca olmayacaktır. İçeriden çalma gibi bir Ã…?ansımız da pek yok korkarım. Zyladeus inini güçlü büyülerle koruyor. Ä°Å?te bu yüzden geriye tek bir çaremiz kalıyordu: Zyladeus ile pazarlık masasına oturmak.

Zyladeus’a verebileceÄ?iniz hiçbir Ã…?ey yok. Ã?yle zalim bir varlık da sizin diyarınızın halini pek önemsemez. Küreye gelince…eh, o baÃ…?ka bir konu. Ama bunu açıklamamız benim ve ortaklarımın deÃ…?ifre olması anlamına gelir ki bu da bizim iÃ…?imize yaramaz. Nitekim bizim yokluÄ?umuzda siz de baÃ…?arılı olamazsınız, deÄ?il mi?”
    Nejah sırıttı ve kaldıÄ?ı yerden devam etti. “ArkadaÃ…?larınızı, Zyladeus ile pazarlık yapabileceÄ?imiz kıymetli bir Ã…?eyi almaları için gönderdim. Tu’narath’tan çıktılar ama buraya çok da uzak deÄ?iller hani.

Siz ise apayrı bir konusunuz. Korkarım ki siz uyurken elime geçen bazı bilgiler ıÅ?ıÄ?ında ihanete uÄ?radıÄ?ımızı keÅ?fettim. Bizim tarikatımızdan bir hain, sizleri ve bizi ispiyonlamıÅ?. Hainin daha neleri anlattıÄ?ını bilmiyorum, ama daha fazlasını anlatmadan ortadan kaldırılması gerek.

Biliyorum, sizden o haini öldürmenizi istemek çok kabalık. Tu’narath’ta yaÃ…?ayan birisi olarak bunu ben yapmalıydım. Lâkin sorun Ã…?u ki bizim deÃ…?ifre olma ihtimalimiz çok yüksek. Siz ise ayrı bir konusunuz. Sizin görünüÅ?ünüzü biraz deÄ?iÃ…?tirdikten sonra sizleri hainin bulunduÄ?u eve yollayacaÄ?ım. Hain ve soruÃ…?turmayı yürüten githyanki çavuÃ…?u aynı yerde bulunmaktalar Ã…?u anda. Hainin itirafından beri o haldeler. Ã?avuÃ…?un ne kadar resmi açıklamada bulunduÄ?unu da bilmiyorum. Bu yüzden hainin yanında çavuÃ…?u da öldürmeniz gerekecek.

Elimde üçünüz için iksirler var. Bunlar sizin görünümünüzü githyankiye çevirecek. Aynı yüz hatlarına sahip olsanız da ırkınız githyanki gibi görünecek. Bu yüzden deÃ…?ifre olmanız mümkün deÄ?il.”

Nejah’ın gözlerindeki ciddiyet parıltısı yerini sıkıntıya bıraktı.

“Sizi buna zorladıÄ?ım için çok üzgünüm. Ama korkarım ki baÃ…?ka seçeneÄ?im yoktu. Hain bize ihanet edeli çok az bir zaman oldu, bu yüzden çoÄ?u yetkilinin bundan haberi yoktur. Ama çavuÃ…?un Ã…?ahsi muhafızları Ã…?üphesiz hepimizi biliyordur. Bu yüzden hiçbir adamımı yollamayı göze alamam. Ã?te yandan kendi kaynaklarım da baÃ…?ka iÃ…?lerle ilgilenecekler: Sahte evraklar, baÃ…?ka suikastler vs.”

Nejah sırtını sandalyeye yasladı.

“Evet beyler, bir sorunuz var mı? Aksi takdirde iksirleri size takdim edeyim.”

Nejah pelerinini açtı ve kemerine asılı büyük bir keseden üç küçük Å?iÅ?e çıkarttı. İçlerinde siyah sıvılar görünüyordu.

“GideceÄ?iniz yer buradan on beÃ…? dakika mesafede. Bu iksirlerin süresi ise bir saat. Bu sayede iksirin etkisinin görevinizi tamamlamadan bitmesi pek mümkün deÄ?il.”

Power demands sacrifice.
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Nov 20, 2006 7:26 am Reply with quoteBack to top

Lord Necros wrote:
    Slach bir köÅ?ede sessizce havaya attıÄ?ı bir sikkeyi yakalamaya çalıÅ?ıyor, Azazel sıkıntıyla yataÄ?ında uzanıyordu. Horcoel ise sıkıntılı bir Ã…?ekilde odada volta atıp duruyor ve Nejah’ın gelmesini bekliyordu.

Daha sadece yarım saat olmuÃ…?tu ve sen gelen vardı ne de giden. Sanki vakit geçmemekte ısrar ediyor, Nejah’ı-her neredeyse-gelmemesi için telkin ediyordu.

Bir yarım saat daha geçti. Azazel artık yarı uyuklar vaziyetteydi. Slach sıkıntıyla hançerini bileyliyordu. Horcoel ise daha fazla volta atmaya dayanamayarak kendisini yumuÅ?ak bir koltuÄ?a gömmüÅ?tü.

Kapı aniden savrularak açıldı ve bir Ã…?ekil hızla içeri daldıktan sonra kapıyı hızlıca kapattı. Horcoel, Slach ve Azazel aynı anda ayaÄ?a fırlayıp kılıçlarını çektiler ama gelen Ã…?ekil ellerini havaya kaldırdı. “Hoo sakin oldun! Sadece benim!”

Nejah’ı tanıyan üçlü silahlarını indirerek yerlerine oturdular. Horcoel’in kulaÄ?ına Slach’ın “En sonunda.” diye mırıldandıÄ?ı çalındı. Nejah kendisine bir sandalye çekip oturdu.

“Sizi bu kadar beklettiÄ?im için özür dilerim ama hızlı davranmam gerekiyordu. Biliyorum, size olanları anlattıÄ?ım zaman bana kızacaksınız ve size danıÅ?madıÄ?ım için öfkeleneceksiniz. Ama inanın Tu’narath’ta iÃ…?ler fazla çabuk ilerliyor ve benim de zaman kaybetme gibi bir lüksüm yoktu.

Ã?ncelikle Ã…?unu belirteyim ki diÄ?er üç arkadaÃ…?ınız artık burada deÄ?iller. Takdir edersiniz ki Zyladeus’la dövüÅ?meniz pek akıllıca olmayacaktır. İçeriden çalma gibi bir Ã…?ansımız da pek yok korkarım. Zyladeus inini güçlü büyülerle koruyor. Ä°Å?te bu yüzden geriye tek bir çaremiz kalıyordu: Zyladeus ile pazarlık masasına oturmak.

Zyladeus’a verebileceÄ?iniz hiçbir Ã…?ey yok. Ã?yle zalim bir varlık da sizin diyarınızın halini pek önemsemez. Küreye gelince…eh, o baÃ…?ka bir konu. Ama bunu açıklamamız benim ve ortaklarımın deÃ…?ifre olması anlamına gelir ki bu da bizim iÃ…?imize yaramaz. Nitekim bizim yokluÄ?umuzda siz de baÃ…?arılı olamazsınız, deÄ?il mi?”
    Nejah sırıttı ve kaldıÄ?ı yerden devam etti. “ArkadaÃ…?larınızı, Zyladeus ile pazarlık yapabileceÄ?imiz kıymetli bir Ã…?eyi almaları için gönderdim. Tu’narath’tan çıktılar ama buraya çok da uzak deÄ?iller hani.

Siz ise apayrı bir konusunuz. Korkarım ki siz uyurken elime geçen bazı bilgiler ıÅ?ıÄ?ında ihanete uÄ?radıÄ?ımızı keÅ?fettim. Bizim tarikatımızdan bir hain, sizleri ve bizi ispiyonlamıÅ?. Hainin daha neleri anlattıÄ?ını bilmiyorum, ama daha fazlasını anlatmadan ortadan kaldırılması gerek.

Biliyorum, sizden o haini öldürmenizi istemek çok kabalık. Tu’narath’ta yaÃ…?ayan birisi olarak bunu ben yapmalıydım. Lâkin sorun Ã…?u ki bizim deÃ…?ifre olma ihtimalimiz çok yüksek. Siz ise ayrı bir konusunuz. Sizin görünüÅ?ünüzü biraz deÄ?iÃ…?tirdikten sonra sizleri hainin bulunduÄ?u eve yollayacaÄ?ım. Hain ve soruÃ…?turmayı yürüten githyanki çavuÃ…?u aynı yerde bulunmaktalar Ã…?u anda. Hainin itirafından beri o haldeler. Ã?avuÃ…?un ne kadar resmi açıklamada bulunduÄ?unu da bilmiyorum. Bu yüzden hainin yanında çavuÃ…?u da öldürmeniz gerekecek.

Elimde üçünüz için iksirler var. Bunlar sizin görünümünüzü githyankiye çevirecek. Aynı yüz hatlarına sahip olsanız da ırkınız githyanki gibi görünecek. Bu yüzden deÃ…?ifre olmanız mümkün deÄ?il.”

Nejah’ın gözlerindeki ciddiyet parıltısı yerini sıkıntıya bıraktı.

“Sizi buna zorladıÄ?ım için çok üzgünüm. Ama korkarım ki baÃ…?ka seçeneÄ?im yoktu. Hain bize ihanet edeli çok az bir zaman oldu, bu yüzden çoÄ?u yetkilinin bundan haberi yoktur. Ama çavuÃ…?un Ã…?ahsi muhafızları Ã…?üphesiz hepimizi biliyordur. Bu yüzden hiçbir adamımı yollamayı göze alamam. Ã?te yandan kendi kaynaklarım da baÃ…?ka iÃ…?lerle ilgilenecekler: Sahte evraklar, baÃ…?ka suikastler vs.”

Nejah sırtını sandalyeye yasladı.

“Evet beyler, bir sorunuz var mı? Aksi takdirde iksirleri size takdim edeyim.”

Nejah pelerinini açtı ve kemerine asılı büyük bir keseden üç küçük Å?iÅ?e çıkarttı. İçlerinde siyah sıvılar görünüyordu.

“GideceÄ?iniz yer buradan on beÃ…? dakika mesafede. Bu iksirlerin süresi ise bir saat. Bu sayede iksirin etkisinin görevinizi tamamlamadan bitmesi pek mümkün deÄ?il.”

Horcoel garipseme ile geriye dönüp adama bakındı..Kendisinden az önce birisini mi öldürmesini istemiÅ?ti..Bir paladinden delilleri yok etmek adına can almasını?..

Bütün bu kadar entrika..Bütün bu kadar yalan..Bunların içine bir kere dahil olursa bir daha geri dönüÅ?ü olmayacaktı..

Horcoel in yüzündeki garipseme geçerek adama doÄ?ru gülümsedi..

''Onların entrikasına dahil olmayacagım..Kendimi kirletmem..Sebepsiz yere kimseyi de öldürmem..Ama insanlara yardım edebilmemin tek yolu buradan çıkmak..Adamı bulup iÅ?in aslını öÄ?rendikten sonra gerçekten hainse onu baÄ?lar ve bulunması imkansız bir yere bırakırım..Ne de olsa Yılmax ın dediklerine göre burada yemek yeyip içmeden de yaÅ?anabiliyormuÅ?..''dedi içinden..

''Pekala..Gerekeni yapacaÄ?ız..'' dedi yalan söylememeye çalıÅ?arak..Ã?zellikle bu kelimeleri seçti..Ã?ünkü kodlarına yasak olmasa bile blöf yapma konusunda kendisine pek güvenmiyordu..Yalan söylemeden,ancak doÄ?ruyu da tam söylemeden olayları halledebileceÄ?ini düÅ?ünüyordu..

Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Nov 22, 2006 3:06 am Reply with quoteBack to top

“Harika!” diyerek ellerini çırptı Nejah memnun bir neÃ…?eyle. “Buradan on dakikalık bir mesafe ile sizi Tüccar Mahallesi’nin çıkıÅ?ına götürebilirim. Buradan çıkıÅ?lar titizlikle kontrol edilir ama kapıda belgeleri Ã…?u an kontrol etmekte olan memur benimkilerden birisi. Buradan çıkıÅ?ınızda size engel çıkartmayacak. Yine de iÃ…?leri resmiyete dökmek için size vereceÄ?im sahte evrakları ona verin mutlaka. Ardından beÃ…? dakikalık kendi baÃ…?ınıza gitmeniz gereken bir mesafe var. Zaten bunun sonunda önü korumalarla dolu olan bir bina göreceksiniz. Bilin ki doÄ?ru yere gelmiÃ…?sinizdir.” Nejah Ã…?iÃ…?eleri iÃ…?aret etti. “Ã…?iÃ…?eleri alın ve benimle gelin. Sizi ara sokaklardan geçirerek çıkıÅ?a götüreceÄ?im. Yolu ezberlemeye çalıÅ?ın lütfen. Ben handa olacaÄ?ım çünkü.”

Nejah hızla kapıyı açıp dıÅ?arı fırladı ve merdivenlere yöneldi. Ã?yle aceleciydi ki Slach, Azazel ve Horcoel ona zorlukla yetiÅ?miÅ?lerdi. Hanın kapısını açtıÄ?ı anda çevreyi kolaçan etti ve sonra caddeye çıkıp üç dört metre ilerideki sokaÄ?a daldı. Sokaktaki kapılardan birisini açtıÄ?ı ve bir apartmana girdi. Apartman aralıÄ?ından merdivenlerden çıkıp dördüncü katta bir daireye daldı. Dairenin arkasındaki bir kapıyı da araladı ve tahta bir köprünün üzerinden karÅ?ı apartmana geçti.

Yolculukları tıpkı bu Å?ekilde sokaklar ve köprüler arasında mekik dokuyarak geçti, ama tahminlerinden çok daha kısa sürede çıkıÅ?a vardılar.

Nejah ve maiyetindekiler çıkıÅ?a bakan bir sokakta bekliyorlardı ve birkaç githyankinin kapıdan giriÃ…?ini izliyorlardı. Bu sırada Nejah gömleÄ?inin cebinden üç tane kaÄ?ıt çıkarttı ve bunları Horcoel’e, Slach’a ve Azazel’e uzattı. “Bunlar sahte kimlikleriniz. Sizleri bir devriye birliÄ?i olarak tanıtıyor. Bu sayede resmi olarak da bir sorun çıkmayacak. Ã…?imdi yapmanız gereken tek Ã…?ey buradan çıkıp caddede beÃ…? dakika kadar dümdüz ilerlemek. Sonunda zaten dediÄ?im gibi korumalarla sarılmıÅ? bir bina bulacaksınız. İçeri nasıl girip çıkacaÄ?ınız ise sizin kendi stratejiniz. Korkarım ki bu kadar kesin bilgileri elde edemeyecek kadar kısa sürede hazırlanmak zorunda kaldım. Size güveniyorum beyler. Sakın geçmeden önce Ã…?iÃ…?eleri içmeyi unutmayın.” Nejah hızla arkasındaki apartmana daldı ve kapıyı kapattı.

Power demands sacrifice.
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Nov 23, 2006 10:53 pm Reply with quoteBack to top

Lord Necros wrote:

Nejah hızla arkasındaki apartmana daldı ve kapıyı kapattı.

Adamın gittiÄ?inden emin olduktan sorna Horcoel durdu ve diÄ?erlerine baktı..

''DediÄ?im gibi..Gerekeni yapacaÄ?ız..Ama onun istediÄ?i gibi deÄ?il..'' Sırıttı..''İçeriye girene ve adamı bulana kadar denildiÄ?i gibi gidelim..Ancak adamı bulduktan sonra onu konuÅ?turmak ve iÅ?in aslını öÄ?renmek istiyorum..Onu öldürmek deÄ?il..Bu tuzak kokuyor..Fazlaca..Bu garip yerde bu adamın bizi kurtarmasının nedeni olsa gerek..Ayriyetten elimize tutuÅ?turulan bu sıvıya güvenecek de deÄ?ilim..Slach..Bir keresinde bana iksir yapımından anladıÄ?ını söylemiÅ?tin..Å?u elimizdeki Å?iÅ?eler gerçekten adamın dediÄ?i iÅ?e mi yarıyor..Yoksa bizi kurbaÄ?aya mı çevirecek?..''

Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed Nov 29, 2006 6:12 am Reply with quoteBack to top

“Anlıyorum ama…” Slach omuzlarını silkti. “Böyle ayaküstü ne kadar anlayabilirim, pek bir fikrim yok. Herhangi bir malzeme olmadan ve inceleyemeden… YanlıÅ? yönlendirmeyi istemem. Ama yine de deneyeyim.”

Slach Ã…?iÃ…?elerden birisini aldı ve çantasında biri boÃ…?, biri Ã…?effaf bir sıvıyla dolu minik iki Ã…?iÃ…?e çıkarttı. Bir damlalıkla Horcoel’in uzattıÄ?ı Ã…?iÃ…?edeki siyah sıvıdan aldı ve boÃ…? Ã…?iÃ…?eye damlattı. Sonra diÄ?er Ã…?iÃ…?edeki Ã…?effaf sıvıdan da bir damla alıp boÃ…? Ã…?iÃ…?eye damlattı. Ã…?iÃ…?edeki tüm sıvı birden Ã…?effaf hale geldi. Slach, burnundan tuhaf bir ses çıkarttı ve ikinci bir boÃ…? Ã…?iÃ…?e çıkartıp buna bir damla siyah sıvıdan koydu. Sonra da baÃ…?ka bir Ã…?iÃ…?edeki açık yeÃ…?il sıvıdan bir damla akıttı. Bu sefer de siyah sıvı anında açık yeÃ…?il oldu. Slach memnuniyetle baÃ…?ını salladı ve iki Ã…?iÃ…?edeki karıÅ?ımları yere boÃ…?altıp tüpleri yeniden çantasına kaldırdı.

“Gördünüz mü? Bu siyah iksir hemen diÄ?er iksirlerle reaksiyona girerek onların rengine ve görünümüne bürünüyor. AnladıÄ?ım kadarıyla iÃ…?levi gerçekten de Nejah’ın dediÄ?i gibi. Daha fazlasını söyleyebilmek isterdim ama elimdeki imkânlarla ancak bu kadarını yapabiliyorum korkarım.”

Slach çantasını kapatırken Azazel Ã…?iÃ…?edeki sıvıyı inceliyordu. Slach daha sonra Ã…?iÃ…?eyi tekrar eline aldı. “Eee, planın ne o halde? Bu durumda bunu içiyor muyuz?”

Arkalarından gelen sesler bir anlıÄ?ına dikkatlerini o yöne çevirdi. Bir githyanki birliÄ?i Tüccar Mahallesi’ne giriyordu. Kapıdaki görevliye ellerindeki bir Ã…?eyleri gösterdikten sonra içeri girdiler. Onların arkasından bakan githyanki görevlinin yüzünde endiÃ…?e dolu bir ifade hâkimdi.

Power demands sacrifice.
    AZaZ3L
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Dec 03, 2006 12:57 am Reply with quoteBack to top

''O gith ler buraya gelmeden iksirleri içsek iyi ederiz..''
    Å?iÅ?eyi hafifçe havaya kaldırdı ;''Å?erefe dostlarım...'' gülümsedi..ve Å?iÅ?eyi fondip yapıp gerçekleÅ?ecek deÄ?iÅ?ikliÄ?i bekledi..

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 04, 2006 12:12 am Reply with quoteBack to top

Bir an önündeki Å?iÅ?eye bakındı..Sanki herÅ?eyin sabitlendiÄ?i bir odak noktasıydı o an..Karar vermesi gerekiyordu..Hemde acele..

''Geliyorum Illy..''diye mırıldandı..Ve kaÅ?larını çatarak sıvıyı dikti..

Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sun Mar 11, 2007 3:49 am Reply with quoteBack to top

Horcoel, Slach ve Azazel, iksirleri içerek githyanki görünümüne bürünürler ve kapıdan geçerek Tu’narath’ın esnaf mahallesine girerler. Nejah’ın tarif ettiÄ?i Ã…?ekilde ilerlediklerinde bahsettiÄ?i gibi muhafızlarla sarılı apartmana varırlar. Kendilerini apartmanın üst katındaki esnaflar olarak tanıttıktan sonra apartmana girerler. Ã?çüncü katta bir githyanki kadınının baÄ?lı bir vaziyette baÃ…?ka bir githyanki tarafından sorgulandıÄ?ını görürler ve aradıkları ikilinin bunlar olduÄ?unu anlarlar. Lâkin Nejah’ın dediÄ?inin aksine, iksirin etkisi o anda geçer ve korumalar gruba saldırır. Grup, apartmandan zorlukla dıÅ?arı çıkarken korumaların bir kısmı peÃ…?lerine takılırlar. Esnaf Mahallesi’ndeki tüm devriyeler de peÃ…?lerine düÅ?erler.

Grup geldikleri yoldan geri dönmeye çalıÅ?arak Tüccar Mahallesi’ne geri girer. Tüccar Mahallesi’nde de tüm devriyeler onları aramaktadır. Tu’narath’ta barınamayacaklarına karar veren grup, Ã…?ehri terk etmek için limanlara ilerlerler. Yolda Ã…?ehre giriÃ…? çıkıÅ?ları tutan bir githyanki devriyesi ile karÃ…?ılaÃ…?ırlar. Devriyeyle yaÃ…?anan arbede sırasında Azazel katledilir. Grup zorlukla bir astral gemiye biner, ama devriyeler alarmdadır ve astral gemi harekete geçtikten hemen sonra kırmızı ejderhalara binen birlikler ve baÃ…?ka astral gemiler peÃ…?lerine takılırlar. Gemi mürettebatı tarafından yakalanmamak için biraz uzaklaÃ…?ınca Horcoel ve Slach, gemiden Astral Boyut’un boÃ…?luÄ?una atlarlar ama devriyeler hâlâ peÃ…?lerindedir. Ä°kili izlerini kaybettirmek için ileride gördükleri koyu renkli bulutun içine girmeyi düÅ?ünerek buluta doÄ?ru hareket ederler ama çok yaklaÃ…?ana kadar onun bir fırtına olduÄ?unu anlamazlar. Devriyeler, buluttan korkarak kaçarlar ama Slach ve Horcoel’in o kadar zamanı yoktur. Astral fırtına hızla onları içine alır.

Horcoel uyandıÄ?ında kendisini kayalık bir zeminde ve zifiri karanlıkta yatarken bulur. BulunduÄ?u maÄ?arada onunla birlikte olan bir kiÃ…?i daha vardır. HoÃ…? bir kadın sesi duyar ama sesin sahibini karanlık yüzünden göremez. Kısa zaman sonra Horcoel, kadının aslında düÅ?müÅ? bir iblis olduÄ?unu ve burada saklandıÄ?ını anlar. DiÃ…?i iblis ona Pandemonium’da bulunduÄ?unu, buradan kısmi bir çıkıÅ?ın yakında olduÄ?unu ve gitmesi gereken yönü gösterir. DiÃ…?i iblis, Horcoel’in yaralarını iyileÃ…?tirdikten sonra ona içi sarı, loÃ…? bir ıÅ?ıkla aydınlanan cam bir küre taÃ…?ıyan bir madalyon verir ve ardından Horcoel vedalaÃ…?amadan oradan kaybolur.

Horcoel, madalyon sayesinde Pandemonium’un rüzgârından etkilenmez ve o karanlıÄ?a raÄ?men görüÅ? yeteneÄ?i kazanır. Böylece diÃ…?i iblisin gösterdiÄ?i yönde ilerlemeye baÃ…?lar.

Horcoel’in yolu onu kraterlerle dolu bir yere getirir. Burada çok sayıda iblis cesedi ile bir drow cesedi gözüne çarpar. Yoldan devam ettiÄ?inde en sonunda dev bir salona varır. Salon, Apocalypse’in efsanevi ordularının toplandıÄ?ı yerdir. Hepsi zincire baÄ?lanmıÅ? askerler zincirlerini gererek çıkmaya ve bu kutsal savaÃ…?çıyı katletmeye çalıÅ?ırlar. Horcoel tek çıkıÅ?ın burada olduÄ?u bilinciyle dev merdivenlerden inerek ilerlemek zorunda kalır. Merdivenlerin dibinden geçtiÄ?i sırada oluÃ…?an bir sarsıntıyla tavan çökmeye baÃ…?lar ve o sarsıntı sayesinde zincirlerini kopartabilen askerler Horcoel’in peÃ…?ine düÅ?erler.

Horcoel aldıÄ?ı yaralarla en geriye çekilir ve baÃ…?ka bir sarsıntıyla tünel yıkılır. Horcoel, kendisini tuhaf bir kan havuzunun ve bir baÃ…?ka drow cesedinin olduÄ?u bir odada tek baÃ…?ına bulur. DiÃ…?i iblis odada belirir ve çıkıÅ?ın havuzun ortasındaki sunakta olduÄ?unu söyler. Horcoel sunaktaki yerini alınca diÃ…?i iblis Horcoel’in anlamadıÄ?ı dilde bir Ã…?eyler söyler. BaÃ…?ka bir boyuta açılan geçitten gelen görünmeyen dev pençeler, Horcoel’in bedenini parçalamaya baÃ…?lar. Horcoel sunaktan dıÅ?arı çıkamazken en sonunda dev bir sürüngenin kafası, çenelerini Horcoel’in üzerine kapatıp onu geçitten içeri çeker. Horcoel bir kez daha bilincini yitirir.

Horcoel ayıldıÄ?ında kendisini soluk, uÄ?ursuz sarı bir göÄ?e sahip kuru bir toprakta bulur. Yaraları iyileÃ…?tirmiÃ…?tir ve baÃ…?ında tuhaf, gözleri çeÃ…?itli renklerde parlayan insanlar vardır. Anlattıklarına göre burası bir zamanlar Apocalypse’in kurban ayinlerinin sonunda kurbanlarını yolladıÄ?ı, Ã…?imdi ise kendisinin de hapsolduÄ?u, hiçbir çıkıÅ?ın olmadıÄ?ı bir ekboyuttur. Sadece bir ihtimalle Apocalypse’in ölümü sayesinde ekboyut parçalanacak ve içindekiler dıÅ?arı çıkacaktır.

Horcoel, ekboyuttaki kurbanları örgütler ve artık tanrı olmadıÄ?ı için hayli zayıf düÅ?müÅ? olan Apocalypse’e saldırırlar. Apocaylpse kanlı bir savaÃ…?ın sonunda katledilir. Ä°nfilak eden bedeni ile dövüÅ?ten saÄ? kalanlar da ölür. Horcoel, çarpıÅ?manın sonundaki patlamanın etkisiyle Ã…?ehit düÅ?er.

Power demands sacrifice.
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum