Author |
Message |
Ousan
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 24, 2006 1:49 am |
|
Yazların onlarca yıl, kıÅ?ların ise bir ömür sürebildiÄ?i bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soÄ?uk ve sert olan Starklar’ın kalesi KıÅ?barı’nın kuzeyinde, Yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. KuÃ…?kulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çaÄ?ırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht’ı arzulayanların baÃ…? döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düÅ?manını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard’ın ne kıyısında yürüdüÄ?ü uçurumdan, ne de Ejderkrallar’ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeÃ…?lerin
taÅ?tan ejder yumurtalarında ve soylu atların sırtında serpilen
iktidar düÅ?lerinden haberi vardır. KıÅ?, Starklar ve yandaÅ?ları için olduÄ?u kadar Yedi Krallık için de uÄ?ursuz alametlerle gelmektedir.
George R. R. Martin’in lordlar ve leydiler, askerler ve büyücüler, ihtiÃ…?amlı yengiler ve akıl almaz zalimlikler üzerine ördüÄ?ü, görkemli bir roman. Yürekli kalemiyle tüm fantazya kalıplarını kıran yazardan,
büyüklere göre bir öykü.
Aklın ve erdemin karanlıÄ?ında, sadece kanla yazılan bir tarihin izini sürmeye cesareti olanlara...
Ä°nanılmaz derecede güzel bir seri. 1.kitap çıkalı 1.5 sene oluyor 1-2 ay içinde de 2.Kitabı çıkacaktır umarım..Ä°lk baÅ?larda karakterleri aklınızda tutmakta zorlanabilirsiniz ama belli bi süre sonra kitap bitmesin isteyeceksiniz. [/img] |
|
|
Back to top |
|
|
Gorath
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 24, 2006 2:48 am |
|
DehÅ?et bir kitap. Fantastik Kurgular arasında 1 numara bence. |
_________________ Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaÅ?amak için olan savaÅ?ını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı... |
|
Back to top |
|
|
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 25, 2006 10:13 pm |
|
Mükemmel bir kitaptı ama unuttum çok uzun süre oldu çıkalı bir tane albino bir çocuk vardı onu hatırlıyorum |
_________________ Ashaman tötet!!! |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 25, 2006 10:36 pm |
|
ya bissürü kitap var okumak istediÄ?im hiçbiri için fırsat bulamıyorum...
buda eklendi onların arasına bkalım nolcak nalimiz... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 26, 2006 12:16 am |
|
Kitap gerçekten çok güzel ve Å?uanda piyasada fiyatı çok çok düÅ?ük , ana sayfada olan reklamdaki kitap satıÅ?ında da fiyatı 5 milyon mesela...
fiyat ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Narq
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 3:32 am |
|
Bir konuya dikkatinizi çekerim..piyasada olan kitap 1 deÄ?il..Ben de inglilzce olarak tüm seri var..ve Å?u anda piaysa olan ilk kitabın sadece yarısıdır... |
_________________ It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 4:07 am |
|
Narq wrote: |
Bir konuya dikkatinizi çekerim..piyasada olan kitap 1 deÄ?il..Ben de inglilzce olarak tüm seri var..ve Å?u anda piaysa olan ilk kitabın sadece yarısıdır... |
Evet Narq kardeÅ?imiz bu konuda haklı malesef ki yine çeviri üÅ?engeçliÄ?inin kurbanı olduk sanırım. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Narq
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 7:38 am |
|
Dikkat etmedim ama..türkçe olarak ''kitap 1'' diye mi geçiyor? |
_________________ It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com |
|
Back to top |
|
|
Rhuben
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 30, 2006 10:57 pm |
|
Buz ve AteÅ?in Å?arkısı 1. Kitap...
Taht Oyunları Birinci Kısım...
Å?eklinde geçiyor... |
|
|
Back to top |
|
|
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 12:15 am |
|
Gerçekten güzel kitaptı. Ã?zellikte kitaptaki isimler beni etkilemiÅ?ti. Serinin geri kalanı çıkasa mutlaka alıcam. Ama kitabın son unu tam oalrak anlamamıÅ?tım Eddard Stark orada sadecekendinden mi geçiyor? yoksa baÅ?ka bir Å?ey oluyor mu? |
_________________ Arenasında kör savaÅ?çı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaÅ?ıyor, zor... |
|
Back to top |
|
|
Narq
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 7:05 am |
|
Rhuben wrote: |
Buz ve AteÅ?in Å?arkısı 1. Kitap...
Taht Oyunları Birinci Kısım...
Å?eklinde geçiyor... |
''Birinci kısım' diye yazılmasından belli...Benim elimde 4 kitap var
Buzun ve AteÅ?in bir Å?arkısı kitap 1
Taht oyunları
Buzun ve AteÅ?in bir Å?arkısı kitap 2
Kralların çarpıÅ?ması
Ã?çüncü kitap ise 2 bölüme ayrılmıÅ?.
Kılıçların öfkesi kitap 1
Ã?elik ve kar
Kılıçların öfkesi kitap 2
Kan ve altın
Piyasaya yeni çıkacak kitap ise Taht oyunlarının devamıdır |
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 11:24 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Ousan
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 11:50 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Ousan
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 11:52 pm |
|
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 04, 2006 12:21 am |
|
sayılmaz ama spoiler yapmak yine de Å?ekil oluyo di mi |
_________________ sistemde sorun olduÄ?u için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacaÄ?ım ^^
|
|
Back to top |
|
|
|
|