Burada Monsters Manual, DM's Guide ve Player's Handbook'u RTF formatında (word dosyası) görebiliyorsunuz. Ä°sterseniz bilgisayarınıza yükleyin, isterseniz site üzeriden bakın... Umarım yardım edebilmiÅ?imdir...
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Posted:
Sat Apr 28, 2007 1:22 am
Ah be lisede FRP! Hala lisedeyim ama pek Å?ans varmıÅ? gibi durmuyor...
Sınıf çevrem RPG'nin bilgisayarda oynananını tercih ediyor. Dragonlace okuyan ve benden daha fazla okumuÅ? olan kankama oyunu anlattım ama uÄ?raÅ?maya tenezzül etmedi
lisedeki ilk yılımda ikinci dönem okulda benim gibi olan insanlar bulup oynadım sevinçliyim yau.. bi an hiç insanlarla doÄ?ru düzgün oynayamıcam diye düÅ?ünmüÅ?tüm ama artık öyle deÄ?il gerçi mal diyaloglar olmuyo deÄ?il..
dm(ben): hacı geç ordan rahat geç sessizce ilerle geç?
rogue: abi ordan geççem de ben önce sessizce dinlicem..
dm ve playerlar: hö??
rogue: sessizce dinnicem abi nea?
dm: oha.. abi sessizce ilerleme olmasın o? olmasın harbi bak?
rogue: yok abi dinnicem..
dm: peki ben sana biÅ?i demiyorum.. o zaman yanındaki lavuklara söyle de sussunlar.. 2 saattir car car car kafa bırakmadınız huleeyn.. bırakıp gitçem sizi görceksiniz..
hala aynı zindanda hala aynı muhabbet.. bi süre sonra..
dm: sen ne zeki bi insanmıÅ?sın yau.. benim aklıma bile sonradan gelmiÅ?ti bu olay..
wizard: eheh evet.. zekam da 38 bak..
dm elinde kaÄ?ıdı evirir çevirir: bakiiim... 14+4=38 ben sana biÅ?i demiyorum ya...
wizard: olsun ya.. geçen dönem matematik notum da 1di zaten
dm: hala mı oynatıyorum ben sizi yaa...??
Posted:
Fri Aug 10, 2007 5:25 am
HaydarpaÅ?a Anadolu, 4 yıl önce.. Frp oynarken kantinde ders çıkıÅ?ı Apo basmıÅ?tı; bilenler kendisini Å?u anda gerilmiÅ?lerdir
Evladım zar kitap tamam da kılıç ne be... diye baÄ?ırmıÅ?tı adam.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum