Author |
Message |
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 28, 2006 9:08 pm |
|
Å?Å?Å?t b*k atma dnd ye bugüne bugün ofiÅ?ıl DiEm oldum (hoÅ? sınavında hile yaptım ama ) |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 28, 2006 9:11 pm |
|
hayırlı olsun d.fire... ben de Å?u pianist prestij sınıfına katılmak için komiteye çaÄ?rıldım. ferdi özbeÄ?en, ümit besen, arif susam ve rıza silahlıpoda beni sınavdan geçirecekmiÅ?, ahahah... kabus gibin.
beyler daatmayın yannız konuyu. süveyÅ?bakla diyoruz, zorro diyoruz. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Tue Nov 28, 2006 10:46 pm |
|
Birde Mage the Sorcerer's Crusade de Swashbucklerlar vardır ki aman sabahlar olmasın...
Kılıç ustası mage ler... Order of Reason, Tradition birarada. EÄ?lenceli Saray Maceraları...
Obaaaa....
M:TSC: Swashbuckler's Handbook'u okuyun derim.... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 29, 2006 3:21 am |
|
Sevdim keratayı... Yeni oyuna baslıyoruz arkadaslarla SwashBuckler olayım bari... Birazda karizma verdikmi zorro gibi biÅ?ey olur heralde... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 29, 2006 3:28 am |
|
Zorrodan çok Robin Hood u yakıÅ?tırıyorum ben swashbuckler classına. Gerçi Robin in archery diploması var ama olsun |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 29, 2006 3:31 am |
|
Aslında Peter Pan'ında epe ile yatıÄ?ı kavgaları vardır Captain Hook'la ama o sayılmaz galiba |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 29, 2006 6:15 am |
|
Eldarin wrote: |
Abi temin inceliyodum. Showman Pianist diye prestige class gördüm yav. BildiÄ?in Piyanist Å?antör prestijli klas olmuÅ? .
D&D nereye gidiyor diye sormaya baÅ?ladım kendi kendime birdenbire . |
Vallahi sorma abi ya ben artık takip etmekten sıkıldım, öyle sallamasyon Å?eyler çıkarmıÅ?lar ki son zamanlarda sorma gitsin.
Buarada Zoro hakkaten güzel örnek Swashbuckler' a, ama Robin Hood hakkaten olmamıÅ? kusrabakma Dragonfire kendinde söylemiÅ?sin zaten sebeplerini .
Benim oyunlardan birinde bir keresinde bir arkadaÅ? Swashbuckler oynamıÅ?tı, zengin maceraya atılmak için korsan olan bir karekter oynuyordu. Ailesi gayet zengindi annesi zengin bir soylu babası ise bir korsandı annesi yıllarca korsan olan babasının kimliÄ?ini ondan gizlemiÅ?, amansız bir hastalıktan öldüÄ?ü yalanını sallamıÅ?tı. Yıllar sonra bizim Swashbuckler' ın okuduÄ?u okula bir mektup gelir mektup babasındandır, babası kendisi hakkında bütün gerçekliÄ?i öÄ?renmesi için onu bir korsan adasına davet eder ve bizim hero maceraya atılır vs...vs... (hikaye %100 benim eserimdi ). Karekter Swashbuckler eÄ?itimini, öÄ?renim yılları sırasında okuduÄ?u okulda bir hocadan para karÅ?ılıÄ?ı almıÅ?tı.
Bu hikayeyi örnek bir Swashbuckler geçmiÅ?i olabileceÄ?ini düÅ?ündüÄ?üm için yazdım . |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 9:38 pm |
|
Dragonfire wrote: |
Yanlız swashbukleri jarlaxel in swashbuckler dövüÅ? stili ile karıÅ?tırmayalım |
jarlaxle zaten swashbuckler'dir. Swashbuckler illa da zengin yada korsan olmak zorunda deÄ?illerdir ve swashbucklerlar büyü parÅ?omenlerini kullanabilirler ama ezberleyemezler. Tüm rouge ve fighter skillerine sahiptirler üzerine birkaçta kiÅ?isel skilleri vardır. Açıkçası benim en favori classınmdır. Ayrıca swashbucklerlar 2 tane kılıç kullanmaya 4 point alabilirler. Fighterlar ise 3 tane alabilirler ve iki kılıçtaki en usta classtır. Lockpick, pickpocket, hide in shadows ve detect illusions sikklerine ekstra puan alırlar. Bu da onları çok daha tehlikeli yapar ayrıca detect illusion pointi oyuna baÅ?larken 20 dir. DiÄ?er rougelarda ise bu point 10 veya 5 tir. Kısacası iki tane uzun kılıç, mithril zincir zırh ve bikaç tanede parÅ?omenleri olursa ve yeterli seviyelere ulaÅ?abilirlerse çok güçlü olurlar. Ayrıca maximum 40 level olabilme avantajları vardır. ve dexterity için 25 point yani maximum pointi alabilirler. |
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Dec 04, 2006 1:08 am |
|
ohoo sen 2'nd editionda kalmıÅ?sın kanımca baldurs gate bakarak söylüyorsun bunları. Jaraxrle önce fighter sonrada roguedur özellikle swashbuckler classı yoktur tabi 3,5E ye göre yeniden düzenlenmediyse. Bunun dıÅ?ında sadece dövüÅ? Å?ekli olarak öyle bir yol izlemektedir. |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 07, 2006 3:12 am |
|
2nd edition en güzeli bence 3rd editionda falan sapıtmıÅ?lar iyice. 9 tane sınıf multi class edebiliyoruz. |
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 07, 2006 8:41 am |
|
3rd vs 2nd tartismasi 1000 kere yapildi, gerek yok bunnara. konumuz swashbuckler sinifi. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 10, 2008 9:41 am |
|
ya duelistler gibi, hızlı ve çevik bir tarzları var ayrıca çokta akrobatikler, genel anlamlardaki swashbuckler'lar çok dandik oluyor ve gösteriÅ? üzerinden rakibi korkutuyorlar öyle ki Jarlaxle Lycanthrope çetesine karÅ?ı savaÅ?ırken Artemis Jarlaxle'ın bu stili kullandıÄ?ını görünce bir an Jarlaxle'a olan tüm saygısını yitiriyor, lycanlarda direkt olarak adamı küçük görüp giriÅ?iyorlar. Tabii Jarlaxle sonra hepsinin bir güzel hayatını karartıp Entreri'yi aÄ?zı açık ayran budalası gibi bırakıyor ki asıl Swashbuckler tekniÄ?i Jarlaxle'ın kullandıÄ?ı, aslında Jarlaxle tam olarak bir Swashbuckler'ın olması gereken Å?ey zaten, çıkarcı, hazırlıklı, ne iyi ne de kötü. Swashbuckler'lar 2nd editiondan sonra kaldırıldı ve yerine duelist ve shadowdancer diye iki PC getirildi ama bence Swashbuckler'ı aratmıyor bu yeni gelenler bence. Zaten fighter kadar yüksek puanlar alamıyordu Two Weapon Fighting dıÅ?ındaki featlere. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|