Author |
Message |
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 12:07 am |
|
arkadaÅ?lar birçok kiÅ?i için çok çocukca görülsede ve burun kıvırılsada tüm kart kart oyunları içerisinde fanatikleri en çok olan ve en geliÅ?miÅ? oyunların baÅ?ında Å?üpesiz pokemon kartları gelir. küçükken çok severek oynadıÄ?ım ve hatta ticarete bile konu ettiÄ?im bir oyundu. elimde hala bir miktar kart ve bir miktar nadir duruyor.
merak ediyorum sitemizdede , internet üzerinde en çok fanı ve sitesi olan oyunların baÅ?ında gelen bu oyunun meraklısı var mı veya zamanında bu oyuna gönül verenler olmuÅ?muydu? |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 12:09 am |
|
ben deliler gibi oynardım 4 destem vardı onlarla takılırdım...ve hala 151 pokemon aklımda |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 12:15 am |
|
istersen senle bir takas iÅ?ine girebiliriz atrı bir baÅ?lık açsakmı ne dersin? :angel: |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 12:59 am |
|
walla ben o kartları evin neresinde bulabilirim bilmiyorum. Kusura bakma walla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 11, 2006 1:25 am |
|
Ben de bir aralar gönül vermiÅ?tim bu oyuna. Güzeldir, zevklidir, ve kartları hâlâ basılmaktadır (bildiÄ?im kadarıyla). Artık pokemonla uÄ?raÅ?masam da her tcg severe tavsiye ederim
Not: Benim de 151 pokemon hala aklımda Hey gidi günler |
|
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 12, 2006 1:50 am |
|
aslında ilk üç oynanabilir deckten haricini oyunda dahil etmessek, oyun gereçkten süper. yani base , jungle ve fossilden bahsediyorum. gerçi common, uncommon, rare olayında saçmalıklar vardı ama yinede süper oyudu. örnek: bulbusar ı kim kaybetmiÅ?te sen buluyorsun, oyunda common du |
|
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 04, 2007 9:37 pm |
|
cok eskiden oynamıstım zewkliydi fakat biraz pahalıydı ama Å?imdi kaybolmus 3 tane destem vardı benim. |
|
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 05, 2007 2:23 am |
|
Ben de abimle deliler gibi oynardım.Ara ara çok coÅ?arsak hala oynuyoruz.KarÅ?ıma bir rakip gelirse her zaman oynarım.Elimde 2 deste var onlarda yeterli denebilir aslında.
Vaktiyle 151 pokemonu numara sırasına göre bile sayardım hatta yeni seridekileri bile (Gold-Silver muhabbeti) sayardım. Mesela 7 numara Squirtle'dır, 1 numarada Abra hala aklımda .Neyse artık fazla hatırlamıyorum 151 pokemonu ama olsun karÅ?ıma gelirseniz kapıÅ?ırız.
Bir gün en büyük pokemon ustası ben olacaÄ?ım. Seni seçtim Pikachuuuu!!! |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
fantasykingdom
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 07, 2007 3:19 am |
|
arkadaÅ?lar ben konyada oturuyorum bugün cd almaya gitmiÅ?tim çarÅ?ıda biraz gezindim.alaaddin meydanında taksim oyuncak dünyası diye bir yer var oraya gittim bir de ne göreyim orijinal pokemon kartları J.R.R TOLKÄ°EN Ã?ZERÄ°NE YEMÄ°N EDERÄ°M KÄ° gördüm deste vardı 20 ytl fiyatıydı fakat booster görmedim ayrıca orada yu-gi-oh boosterı top trumps ve bir de futmon adında türk yapımı bir kart oyunu satılıyor futmon deste 7.50 ytl (kart sayısını bilmiyorum)
booster 1.50 ytl (8 kart) açıkçası ben futmonu beÄ?enmedim futbol kart oyunu ama canavarlar savaÅ?ıyo ve saçma iyi günler |
|
|
Back to top |
|
|
ilkkan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 22, 2007 2:32 am |
|
balbazarı kolay ıvısar orta seviyede vünüsaoru bulmaksa harbi zor bence mantıksızlık yok... |
|
|
Back to top |
|
|
|
|