Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Lilith ilk Mage'mi..?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Lilith ilk Mage'mi..? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Eldarin_

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 5:37 pm Reply with quoteBack to top

Tamam cumartesi görüÅ?ürüz o halde Smile .

Herkese iyi eÄ?lenceler...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 1:25 am Reply with quoteBack to top

Lilith'in 'ne' olduÄ?u konusu tartıÅ?malıdır.Fakat bu konuda verilecek en mantıklı cevap Lilith'in Lilith olduÄ?u yönünde.Yani ne mage,ne proto-vampir ne de iblis fialn kendisi.Nevi Å?ahısına münhasır bir yaratık ve muhtemelen tüm WoD'daki en güçlü yaratık.

Tabii ki speküllasyon yapılabilir.Exalted karıÅ?tırabilir,Wratih ve Orpheus'da anlatılan bir takım Å?eyler ipucu olabilir ya da benim yaptıÄ?ım gibi Lilith tümüyle yok sayılabilir.

Bu arada Lilith ve Verbena meselesine de Å?öyle bir not düÅ?elim:

2nd edition Verbena Trad Book'unda efsanevi Verbena büyücüleri arasında Lilith'de geçiyor.Verbena Lilith'in Verbena'nın bizzat kurucusu ve aynı zamanda ilk büyücü olduÄ?unu söylüyor.Yine aynı kitapta Nod dedinlen yerin Umbra'da bir Horizon Realm olduÄ?u ve dahası Lilith'in burada bir saray kurduÄ?unu ve ilk Horizon Realm olduÄ?unu iddia ediyor.Å?imid hatırlayamadıÄ?ım baÅ?ka bir kitapta Lilith'i bulmak için Nod'u arayan Verbenalar odluÄ?unu hatırlıyorum..

Biraz geç kalmıÅ?ım konuya ama katkım olsun Smile

ps:Bu arada oWoD'un en güçlü ve en dominant gücü elbetteki hepimizin sevgilisi Techoncracy'dir.�arpıtmayalım.Vampirlere sivrisinek muamelesi yapan adamlardan bahsediyoruz.. Very Happy
    Back to top View user's profileSend private message
    Sir Alexis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 3:29 am Reply with quoteBack to top

Katkılar için saol

Vampirlere sivrisinek muamelesi yapanın sonuna kadar karÅ?ısındayız:
    "Long Live (!!) the Kindred" diyoruz coÃ…?kuyla ve huÃ…?uyla.

Bu arada yeni bir baÅ?lık açsam mı diye düÅ?ünüyorum ama bunun için önce Eldarin kardeÅ?ten destur alayım istedim:). Society of Leopold hakkında bilgilerinizi, fikirlerinizi alayım diyorum ne dersiniz...?

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 3:34 am Reply with quoteBack to top

Ayıp ettin abi, ne desturu Smile . Sen sor istediÄ?ini, paylaÅ?alım bildiklerimizi.

Euphorist bilgiler için teÅ?ekürler. Technocracy nin vampirlerden üstün olduÄ?unu iddia ettiÄ?in kısım hariç noktası virgülüne katılıyorum sana Very Happy .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 5:01 am Reply with quoteBack to top

Eldarin wrote:

Technocracy nin vampirlerden üstün olduÄ?unu iddia ettiÄ?in kısım hariç noktası virgülüne katılıyorum sana Very Happy .

Gerçekler bunlar Very Happy .Antediluvian katletmiÅ? bir örgütten bahsediyoruz.Technocracy vampirlerin,kurtadamların,büyücü Å?eyhlerin zulmüne karÅ?ı insanlıÄ?ın tokadıdır.Aslanlarım benim! Very Happy (technocracy fanatiÄ?iyim biraz)
    euphorist
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 5:02 am Reply with quoteBack to top

euphorist wrote:
    Eldarin wrote:

Technocracy nin vampirlerden üstün olduÄ?unu iddia ettiÄ?in kısım hariç noktası virgülüne katılıyorum sana Very Happy .

Gerçekler bunlar Very Happy .Antediluvian katletmiÅ? bir örgütten bahsediyoruz.Hangi vampir cemiyeti bir araya gelip böyle birÅ?ey becerebilir?Technocracy vampirlerin,kurtadamların,büyücü Å?eyhlerin zulmüne karÅ?ı insanlıÄ?ın tokadıdır.Aslanlarım benim! Very Happy (technocracy fanatiÄ?iyim biraz)
    Sir Alexis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 5:22 am Reply with quoteBack to top

Teknokrasi olayının canlı bir örneÄ?ini yaÅ?adık biz Smile oyun oynuyoduk bir kafede birden yan masaya takım elbiseli saçlar kısa kesim bir tip oturdu açtı laptop'ını falan ama bize arada tip tip de bakıyo biz de ne tesadüftür ki Mage oynuyoruz o ara. Neyse adam bir saat sonra kalktı gitti. Kafe sahibi tanıdıktı "bu kimdi abi?" diye sorduk. Adam "Kim? ben kimseyi görmedim" demez mi!? Tırsa tırsa oyunun sonunu zor getirdik.

Tabii bunlar iyi güzel ama Antediluvian öldürdünüz diye havaya girmeyin Lasombra'nın eli kolu uzundur Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 5:28 am Reply with quoteBack to top

Sir Alexis wrote:
    Teknokrasi olayının canlı bir örneÄ?ini yaÅ?adık biz Smile oyun oynuyoduk bir kafede birden yan masaya takım elbiseli saçlar kısa kesim bir tip oturdu açtı laptop'ını falan ama bize arada tip tip de bakıyo biz de ne tesadüftür ki Mage oynuyoruz o ara. Neyse adam bir saat sonra kalktı gitti. Kafe sahibi tanıdıktı "bu kimdi abi?" diye sorduk. Adam "Kim? ben kimseyi görmedim" demez mi!? Tırsa tırsa oyunun sonunu zor getirdik.

Ehohehehe çok iyimiÅ? Very Happy ..
    John
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 19, 2007 6:14 pm Reply with quoteBack to top

[quote="Eldarin"] Requiem'de ise Tremere'ler yok zaten. [/quote]

çok geç gördüm ama var bakınız Tremere Lich (gerçi mage the awakening settingindeler ama olsun Evil or Very Mad )

Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    mathius
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 02, 2008 6:13 pm Reply with quoteBack to top

Ä°lk Mage Tanrının kendisidir yoktan var etmeyi o yapar deÄ?il mi?

Ayrıca Lilith neyse nedir Onu görme imkanı yok yani o kadar legendary olamazsın Caine'in güçlerini ele geçirmen gerek direkt,

Tremere'ler eskiden insandı ama sonradan vampirlerle deney yaparken yanlıÅ?lıkla vampir oluyorlar
    occultsearcher
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Aug 04, 2008 9:18 am Reply with quoteBack to top

Ben WoD kurgusunda dünyayı (ve evreni) Tanrı'nın yarattıÄ?ıyla alakalı (kesin) bir bilgi olduÄ?unu hatırlamıyorum. Yanılıyorumdur, mümkün...
    Ama mage olabilmek için önce insan olmak gerek. Yoksa benzeri güçler çeÅ?itli spiritlerde de mevcut. Bir de sihirbaz olmanın ayırt edici özelliÄ?i bir Å?eyi yoktan var edebilmek deÄ?il. Sihirbazlar "öz"e (prime) sahip deÄ?illerse bir Å?ey yaratamazlar bile örneÄ?in.

Tremereler de eskiden insan deÄ?il sihirbaz idiler. Order of Hermes geleneÄ?ine baÄ?lı Tremere Evi idiler hatta. Bir de yanlıÅ?lıkla deÄ?il tamamen kendi istekleriyle vampir oluyorlar...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum