222.Cadian birliklerinin 56.tümeni Görevleri geregi indikleri gezegende Lothrad adlı savunma hattını kourmakla görevlilerdi.Birlik Cadiada bir çok baÅ?arıya imza atmıÅ?tı.Büyük cadia KuÅ?atmasında OrduKomutanı Chamish Maximillian 222.cadia ile Birçok mevziyi korumuÅ? düÅ?manları bir bir Tepelerde yiyip yutmuÅ?tu .Fakat önlerinde süregelen durum eskiyi aratırcasına karanlıktı.222.Cadia BaÅ?komutanın emriyle BloodAngellara destek amaçlı eski kadim bir dümanla çatıÅ?mak amaçlı Lotradda savunmadaydı.BloodAngel birlikleri 56.tümenin komutanı olan Lord Edric Goldtorn ile görüÅ?erek YaklaÅ?an iÅ?galci birliklere karÅ?ı bir Savunma hattı hazırlamaktaydılar,Makineli yuvaları elektrikli teller lazerlerle korunana duvarlar Onlarca spot ıÅ?ıkları ve onlarca agir silah Hepsi Lothrad hattına yıgılmıÅ?tı. Ã?ünkü Ä°mparatorluk güçleri kendi saflarında olması gereken ama Politik nedenlerden dolayı düÅ?manları haline gelmiÅ? DireBears adlı chapterin saldırıgücü ile karÅ?ıkarÅ?ıyaydı.
Sabaha karÅ?ı saat 3:00
AlbarKomserCromex Å?ahsi odasındaki saatin çalması ile bir anda yatagından firlar.Yatagının yanıbaÅ?ında bulunan Plazmapistolu çekerekten.. .^sadece bir rüyaydı.. ^ diye kendi kendine söylenir .KomserCromex GeidiePriminicus adlı Hıve gezegeninden Soylu bir ailenin ilk çocuguydu kendisi hernekadar küçüklüÄ?ünde zıpır bir adam olmuÅ? olsada Hayat Å?artları onu Schola Progenium a yönlendirmiÅ? ve disiplinli ve sert bir Komiser olmaya itmiÅ?ti.YataÄ?ından yavaÅ?ça kalkarak Å?ahsi odasındaki Ã?niforma ve techizat dolabından Askeri kimliÄ?ine bürünür.Hergünü Ä°mparatoru adına yaÅ?ayıp onun adına ölüyordu hergün ama hergün ölüyordu.. belki insanlıgından.
Kapı zilinin çalması ile irkilen KomiserCromex Ã?niformasını giydikten sonra kapının sürgüsünü ardındanda kapıyı yavaÅ?ça açar.KarÅ?ısında 57.tümenin 1.müfrezesinin TeÄ?meni dikilmiÅ? selam pozisyonundadır.
Albay!
Tegmen! .^der ve selam verir
Dogru bir de Albay rütbem var ^diye düÅ?ünür.Yıllar önce Kasr Holn bölgesinde bi gurup askerle tüm Kaos Cultistlerini Å?ehirden dıÅ?arı kovdugu ve küçük çapta bir Chaosmarine birligini etkisiz hale getirdigi için bu ünvan ona Ursakar Creed Tarafından bizzat verilmiÅ?ti.
Gururluydu.
-^Evet Tegmen Saat Sabahın üçü beni neden rahatsız ediyorsunuz.? Zaten Alarmıda yanlıÅ? kurmuÅ?um.
-Efendim Lord Edric GoldTorn sizi çagırttı Efendim!^
TeÄ?menin Odasına bu saatte gelmesi zaten onda düÅ?manın çok yakında oldugu düÅ?üncesini tamamlamıÅ?tı.^AnlaÅ?ıldı hadi gidelim^
Saat sabah 4:50
-Evet ama birliklerimizi Güney geçidinde konuÅ?landırmamız daha iyi olur Kanmelekleri ise Ã?n hatta bulunan Omega Sıgınanı kullanacaklar
Diye çıkıÅ?ır Lord Edric
YanlıÅ? kararlar veriyorsun LordEdric Piyadelerinizi düÅ?manın üstüne koÅ?turmanızı istiyorum onları zayıflatın Biz gerekeni yaparız.^diyerek cevap verdi KanMelekleriBölük Lideri Vicillian Ticrand
KomiserCromex Karagaha girdiginde MarineKomutanı ve 56.tümen komutanı Digital görüntüyle destkelenmiÅ? savaÅ? alanı haritası üzerinde strateji tartıÅ?ıyolardı
KomiserCromex Nerde kaldınız ^diye hafif bir kızgınlıkla sitem eder LordEdric
Odadaki Strestli hava bir anda yerini hafif pozitif bi ortama sürükler
KomiserCromex in yanına hemen silah arkadaÅ?ı KomiserHulkar gelir
Fısıldayarak ^Sanırım seni 1.Müfrezeye verecekler.
KomiserCromex o kadar yorgundurki günlerce koÅ?uÅ?turma ve çatıÅ?manın ardında gene bir saldır olacagın ögrenmeleri onda bi yıkım yaratmıÅ?tı ama hala savaÅ?ma isteÄ?i üstündeydi.
BENİ DİNLİYORMUSUNUZ KOMİSER ^diye bagırır LordEdric!
Dalgınlıgından dolayı konuÅ?maların çogunu duymamıÅ?tı.
^Buyrun^?
-KomiserCromex Alfa takımını kontrol edeceksiniz
-Eger en önemli nokta ise beni oraya verin komutan
_Seni oraya Ben yollamıyorum....
_Ben istiyorum ^ diye diyolaÄ?un arasına girer KomutanVicillian Sizin ününüz Evrende çok duyulmasada benim gibi Ä°mparatora hizmetini sonsuzluk içinde adamıÅ? her komutan bilir. Ve Alfa timinin tutması gereken bölge DireBears Chapterinin ilk saldırıcagı nokta .
Orayı tutmalısın Komiser. Kanmelekleri Sana ateÅ?destegi verecek
_Makul fikriniz için çok teÅ?ekkür ederim Lord Vicillian ^diye referans verir Spacemarine komutanına.Stratejik tartıÅ?maların ve kararların ardından 1.Müfrezenin çogu ilk hatta yıÄ?ılır. ZirhliAraçlar kilometrelerce ötedeki ZirhliAraçambarında bekledeiginden gelmeleri vakit alacaktı. Sabahın ilk ıÅ?ıkları ile beraber KM lerce ötedeki HUghe Savunma hattı ve Orian Savunma hattındaki Alarmlar birbir çalmaya baÅ?ladı .Artık anlaÅ?ılıyorduki düÅ?man çok geniÅ? çapta bir saldır baÅ?latip gezegenin En büyük maden kaynaklarının bulundugu Feanris Manifactorus u elegeçirmek istiyordu.
Siperlerinde Yogunstres altında agizlarinda sigaralarla bekleyen Alfa timi
KomiserCromexin hızlıca �n sipere yanlarına geldigini görünce ellerindeki sigaraları söndürür ve hazırol pozisyonuna geçer.
_Efendim UzmanÃ?avuÅ? Adam Efendim!
Cromex UzmançavuÅ?a bakarak ^Ã?avuÅ? askerlerini hazırla DüÅ?man yaklaÅ?ıyor.^ .Süregelen siren sesleri yerini top ateÅ?i ve çok uzaklardan gelen patlama sesleri ile yokolur.
Havayı delenn bir ses sürekli yaklaÅ?ır... yaklaÅ?ır... yaklaÅ?ır....
_HAVASALDIRIS HERKEZ EGİLSİN !!!_ Diye bagırararak yere çömelir Komiser
_Efendim SÄ°stemler hazır ^diye cevap verir Lazertopunun baÅ?ındaki asker
Cromex Alfatiminin Telsizcisine giderek askerin çantasındaki ahizeyi alir ve karagaha baglamasını emreder. BaÄ?lantı gerçekleÅ?ti efendim^ diye cevap verir piyade
(cizirti)........
....(cizirti)......
Olumsuz Komiser .. LemanRuss ı yanınıza yolluyoruz..
KomiserinYüzüne bir tebessüm gelir.
Ä°mparatorun adına TeÅ?ekkürler..
Arından Hemen Alfatimine ateÅ? emrini verir ve birlik ellerindeki btün silahları önlerinde yüzlerce ateÅ? alan Direbearlara boÅ?altır. Lazertopunun ateÅ?lenmesiyle DüÅ?manın çok önemli bir araçı havay uçurulur fakat ne kadar ateÅ? etselerde LandRaider HemenYanıbaÅ?larındaki Sıgınagı havya uçurmuÅ? ve ön kapagı açılarak içindeki askerler sıgınakları ve Siperleri basmıÅ?tı.Ani bir saldırıydı Yanı BaÅ?larındaki ZÄ°rhli Leman Russ bile onlarca Lazertopu yiyordu Hertaraff mermi izleri lazer ısikları Ve Tarantula ateÅ?leri ile doluydu .Tankın üstündeki Komutan KomiserCromexe bakarak ..
-^BURADA DURAMAYIZ ZIRH ERÄ°YOR... GERÄ° Ã?EKÄ°LÄ°YORURZ
-HAYIRR Ã?EKÄ°LÄ°RSENÄ°Z LANDRAÄ°DER A YOL AÃ?ARSINIZ BURDA DUR LANET OLASI!
Fakat Tankçı Umursamaz bir tavirla Zirhli aracı geriye yönlendirtir ve Kadermidir ki LandRaider in silahından çıkan mavi ıÅ?ıklar sanki bir mızrakmıÅ? gibi Tankın önünden girip İçerde büyük bir patlama yaratır.
üzerlerine yaÄ?an mermilerde birsürü muhafiz can veriyordu .Komisercromex Agiryaralı mughafızlardan birini tutarak
_BÄ°RDAHAKÄ° SEFERE Ã?LMEDEN EVVEL Å?ARJÃ?RÃ?NÃ? DÃ?Å?MANA BOÅ?ALT !
diyerek belindeki tabancasıyla acı çekmekte olan Muhafızı ikikaÅ?ının ortasından vurdu.
Alfatimi BaÅ?larındaki manyaktan o kadar korkuyorduki düÅ?manın elinde ölmeyi yeÄ?elerdi..
AteÅ? ettiler AteÅ? ettiler... Belki Hattı kaybetmiÅ?lerdi ama hala destekbekliyorlardi .
Efendim .!Efendim^diye Komiserin yanına koÅ?tu telsizci efendim Lord Vicillian hatta
_KomiserCromex evet!
_Komiser Lothrad Hattı düÅ?tü Hemen geri çekilin Manifactoium u havaya uçurmalısınız . Biz Kolov Å?ehrine dogru geri çekiliyoruz.
KonuÅ?ma sırasında KomiserCromex Alfatiminin pozisyonunn çok ilerde kaldıgn farketti hatat düÅ?man üzerlerinden geçmiÅ?ti fakat Timi görmemiÅ?ti..Belkide Å?anslılardı.!KonuÅ?ması bitince birlik liderini bulup
-Ã?avuÅ? Adam askerlerini al ve benimle Manifactorum Deposits noktasında buluÅ? .^diye emir verdi.Ã?avuÅ? Teredütsüz bi Å?ekilde.
_Efendim S..siz.?
_Benim Ufak bir iÃ…?im var..
_Emredersiniz.
KomiserCromex Siperinden çıkarak Ã?ok temkinli bir Å?ekilde Ordu karargahının oldugu binaya gitti. uzun süre saklana saklana ilerledi. Elinde sımsıkı kavradıgı silahın dürbünü ile DüÅ?man CHapterin manifactorumda Kanmeleklerinden geriye kalanlar ve muhafiz Alaylarının geriye kalanlari ile çatıÅ?tıgını görebiliyordu. .Yıkıntılara vardıgında Lothrad Kampı karargahının taÅ? taÅ? üstünde kalmamıÅ? oldugunu gördü.. Silahını eki eli ile sımsık kavrayarak Etrafı kolaçan etti.
BÄ° AN Ä°Ã?Ä°N . Ayak sesleri zirhli... Bu bir . Yıkıntı binanın köÅ?esinden süzülerek baktı. Bu bir DireBears Chapterından marine idi. Hemen dönerek elindeki pistolü tek el ateÅ?ledi . ateÅ? isabeti Askerin kasketi ve kafatası eriyerek paramparça olmuÅ?tu.
Arından hemen yanındaki Yakıntıda taÅ?ların arasından öksürük sesleri duydu.Komiser tÅ?aları araladı. ve Ä°mparator adına.! KarÅ?ısında genç TeÄ?men vardı .AgirYaralanmıÅ?tı ...
_Efendim Lütfen.. Lütfen yardım edin^diye YaÅ?lı gözlerle baktı AlbayKomisere .. ^Lütfen Efendim^tekrar tekrar aynısını dedi
Komiserin yüzünü buzkesmiÅ?ti adeta ..
Silahın tekrar Å?arj olma sesi bi anda kulakları gıdıklarcasıan çıktı.
_Geri çekilmek İmparatorumuzun adını lekeler Evlat.
_Hayır efendim.. İstemedim ..çOK FAZLAYDILAR EFENDİM L�TFEN HAYIRRR..
_Tek el AteÅ? duyulur sirenlerin ve alevlerin arasından.
Yıkıntılarn arasından Bi anda Dev bir Dreadnaught kalkar ...
KomiserCromex Bianlık Korkuya ve umutsuzlga kapılır ..Kaçma isteÄ?i aklın yiyip bitirir.^Eger ben kaçarsam... herÅ?ey biter.. Gurumla ölmeliyim^diyerek kendini avutur ve elindeli Plasmapistolu dreadnaught un Kafasına niÅ?an alarak Tek el ateÅ?ler..
Sessizlik.
Sessizlik
Büyük bir metalin yere DüÅ?üÅ? sesi..
Bu Oyun Ä°mperiumkulübü Oyun Alanında oynanmıÅ?tır. RP destekli oyun boyunca CommissarCromex olarak ne kadar deli Å?eyler yapmıÅ? olsamda DüÅ?man hattımızı yardı ve campaingde Å?u an bizi mahvediyo Eger warhammer veya warhammer40k oynayacak yer arıyosanız Ä°stanbulda kollarımız size açıktır :clap:
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum