Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Gülümseten fıkralar
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Gülümseten fıkralar View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 5:15 pm Reply with quoteBack to top

bi r Türk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte saunaya gitmisler.Bellerinde birer havlu saunada oturmuslar ter atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmus. Amerikali, sag eliyle
    sol koluna dokunup," Cagri cihazim caldi. Derimin altinda elektronik devre var da..." demis.Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir cep telefonu calmaya baslamis.
    Bunun uzerine Alman, s ol avuc icini kulagina goturmus ve konusmaya baslamis. Görusmesi bitince, Turk'e ve Amerikaliya donup, "Avcumun icinde cep telefonu devresi var da..." demis Teknolojik olarak geri kalmayi gururuna yediremeyen Turk, "Bana bir dakika izin verin" demis ve disari cikmis. Birkac dakika sonra döndügünde poposunun
    arasına sıkısmıs, tuvalet kagıdı sarkıyormus. Amerikali ve Alman'in kendisine garip garip baktıgını görünce, "Faks geliyor da.." Very Happy Very Happy Razz Laughing
    Back to top View user's profileSend private message
    Arwyl
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 10:34 pm Reply with quoteBack to top

Bir rahip,bir doktor ve bir mühendis golf sahasının boÅ?almasını beklemektedirler.
    Mühendis:"Bu adamlar ne yapıyor böyle,15dakikadır bitirmelerini bekliyoruz."
    Doktor: "Bilmiyorum ama hiç böyle bir saçmalık görmedim."
    Rahip: "Ä°Å?te görevli geliyor, onunla konuÅ?alım."
    Rahip: " Merhaba, Þu anda sahada olan grup ne zaman
    çıkacak, neden bu kadar yavaÅ?lar?"
    Görevli: "Evet onlar kör itfayeciler. Klübümüzde geçen sene çıkan yangında gözlerini kaybettiler. Bu yüzden istedikleri zaman burada ücretsiz oynamalarına izin verildi.
    Rahip:"Ne kadar üzücü, bu akþam onlar için dua edeceðim."
    Doktor: "Ã?ok güzel bir fikir, ben de hastanedeki doktor arkadaÅ?larla konuÅ?up onlar için bir Å?eyler yapabilir miyiz diye bakacaÄ?ım."
    Mühendis:" Bu adamlar neden geceleri oynamıyorlar?"

Ã?ç isletmeci ve üç mühendis iÅ? icabı! trenle bir seyahate çıkacaklardır. Tren garı9nda üç iÅ?letmeci üç bilet aldıÄ?ı halde, mühendisler yalnızca bir tane alırlar. Isletmeciler bunun sebebini sorduklarındaysa, "bekleyin ve görün" derler. Trene binerler, bir süre sonra üç mühendis kalkıp beraberce tuvalete gider.Kondüktör gelir, üç iÅ?letmeciden üç bileti aldıktan sonra tuvaletin kapısını calar, "biletiniz lütfen" der. Mühendislerden biri eliyle bileti dıÅ?arı uzatır.Ä°sletmeciler de bunu görürler. Artık taktiÄ?i kapmıÅ?lardır. DönüÅ? zamanı gelmiÅ?tir, yine gardalardır. Ä°Å?letmeciler gidip bir bilet alırlar. Bakarlar mühendisler bu sefer hiç bilet
    almıyor, Å?aÅ?kınlıkla yine sebebini sorarlar, "bekleyin ve görün" der
    yine mühendisler. Yolculuk baÅ?lar.Ä°Å?letmeciler beraberce kalkip tuvalete giderler, ardından da mühendisler de karsisindaki tuvalete.
    Kondüktörün gelmesine yakın, mühendislerden biri dıÅ?arı çıkar,karÅ?ıdaki tuvaletin kapısını tıklatıp "biletiniz lütfen" der. Açılan kapıdan bir el bileti uzatır.Bileti alan mühendis diÄ?er tuvalete geri
    girer.

Bir papaz, bir sarhoÃ…? ve bir mühendis giyotinle ölüm cezasýna çarptırılmıÅ?lardır.
    Sıra öncelikle papazdadır. Ä°nfaz memuru papaza sorar : "Ä°nfaz edilirken yukarı mi aÅ?aÄ?ı mi bakmayı tercih edersin?" Papaz cevap
    verir : "Yukarı bakmak isterim.En azından ölürken yüzüm tanrýya dönük olur." Papazin isteði yerine getirilir,giyotin býçaðý havaya kaldýrýlýr ve býrakýlýr. Býçaðýn hýzý kesilir kesilirve tam
    papazinboynuna santimetreler kala duruverir. Bu tanrýdan bir iþaret olarak görülür ve papaz serbest býrakýlýr. Sýra sarhoþa gelmiþtir.
    Bir umutla sarhoþ da yukarý dönük olmak istediðini söyler. Ayni þekilde giyotin býçaðý tam sarhoþun boynuna yaklaþmýþken yavaþlar ve durur. Bu da tanrýnýn bir iþareti olarak kabul edilir ve! sarhoþ da serbest býrakýlýr. En son sýra mühendistedir. Mühendis de yukarý dönük infaz edilmek istediðini belirtir. Tam býçak havaya kalkmýþken mühendis baðýrýr : "Durun bir dakika, býçaktaki sorunun nerede olduðunu anladým.

Yönetici ve Mühendis
    Buyuk bir sirketin ust duzey yoneticilerinden biri bir gun New York uzerinde balonla dolasmaya cikar. Aksilik bu ya, pusulasini asagiya dusurur ve kaybolur. Inmek icin uygun bir yer ararken bir gokdelenin tepesinde sigara icen bir adam gorur ve alcalir.
    "Pardon. Ben neredeyim acaba?" diye sorar.
    "Yerden 500 feet yukseklikte bir balonun icindesin" der adam.
    Yonetici sinirlenir:
    "Sen muhendissin degil mi?" diye sorar.
    "Evet." der adam. "Nereden bildin?"
    "Cunku basim belada ve sana bir soru soruyorum. Verdigin cevap 100% dogru fakat hic bir isime yaramiyor."
    "Sen de yoneticisin degil mi?"
    "Evet sen nereden bildin?"
    "Cunku yerden 500 feet yukseklikte bir balonun icinde kaybolmussun. Pusulan yok,berbat durumdasin. Fakat bu simdi benim sucum oldu."
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 11:47 pm Reply with quoteBack to top

--------------------------------------------------------------------------------
    TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BIR KITAP HEDIYE
    EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIK TIR.
    TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;
    -bu kitapta ne yaziyo?
    -okuyunca ogrenirsin...
    -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
    -ok bak simdi; senin evinde akvaryum var mi mesela
    -evet var...
    -o zaman icinde su da vardir?
    -evet var...
    -içinde su varsa balik da vardir....
    -evet var...
    -balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen?
    -evet....
    -hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde?
    -evet
    -o zaman senin sevgilin de vardir?
    -evet var
    -yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir?
    -evet var..
    -e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
    -evet...
    -bak gordun mu?...

temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru giderken dursun'u gorur...
    dursun sorar;
    -temel o ne?
    -duz mantik kitabi!
    -nasi bisiy bu anlat bakiim...
    -bak simdi;
    -sizin evde akvaryum
    var mi?
    -yook!
    -o zaman sen homosun... Smile)

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:37 am Reply with quoteBack to top

bu yerin altıdna geçen tünler için bir ingiliz ,çin,türk ihaleye girer... ve sözlü olarka sorarlar nasıl yapacaksınız...

ingiliz söze baÅ?lar... bir makinamız bir yönden girer diyer makinamız öbür yönden girer ortada buluÅ?tuklarında arada en fazla 5 4 cm fark olur onuda sıva ile kapatırız...
    peki demiÃ…?ler...

çin alırlar ... konuÅ?ma odasına peki sen nasıl yapcaksın diye sorarlar...

çin anlatmaya baÅ?lar... bire ekimiz bir yönden diyer ekibimiz diyer yönde girer ortada buluÅ?tuklarında 1 milim fark olur sıvaya bile gerek kalmaz...

eeeee bizim türk müteahit temeldir... sorarlar ona nasıl yapcaksınız diye..

bir ekibimi bir yerden diyer ekibimiz öbür yönde girer... buluÅ?tular buluÅ?tular,buluÅ?amadılar ... 2 tüneliniz olur demiÅ?...

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Swain
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:42 am Reply with quoteBack to top

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.DıÅ?arıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı.Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eÄ?lencesini bozmak istemediÄ?ini söyledi.Biraz tartıÅ?tıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi. Tam hazırlanırken "acaba ben yanında deÄ?ilken kocam neler yapıyor" diye düÅ?ündü ve kocasının kendisini tanımaması için deÄ?iÅ?ik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardıÄ?ında bir kenarda onu izlemeye baÅ?ladı. Kocası arka arkaya deÄ?iÅ?ik kızlarla ve onlarla çok yakınlaÅ?arak dansediyordu, nereye kadar gidebileceÄ?ini görmeye karar verdi.Kocasına yaklaÅ?tı ,Onunla çok samimi bir Å?ekilde dansetmeye baÅ?ladı,kulaÄ?ına dıÅ?arıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviÅ?tiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüÅ?ünü beklemeye baÅ?ladı. Adam sabaha karÅ?ı 01.00 sularında ve döndü ve doÄ?ru yataÄ?a gitti. Kadin : "Parti nasıldı kocacıÄ?ım" diye sordu, Adam da: "Sensiz hiç eÄ?lenemedim tatlım" diye yanıtladı. Kadın, "inanmıyorum" diye cevapladı, "Bahse girerim çok eÄ?lenmiÅ?sindir" Adam "Gerçekten hayatım. Partiye gittiÄ?imde bazı arkadaÅ?larla sıkıldık, alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiÄ?im o Allah'ın cezası herif bir eÄ?lenmiÅ?, bir eÄ?lenmiÅ?, anlata anlata bitiremedi....

iÅ?te benim bittiÄ?im an bu andır arkadaÅ?lar Very HappyVery HappyVery Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN MessengerICQ Number
    dragonlancer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 4:23 am Reply with quoteBack to top

Temel Fadimeye demis ki; "Fadime, bu aksam bize gel. Evde kimse olmayacak."
    Fadime aksam gelmis kapiyi çalmis çalmis kimse açmamis...

---------------------------

Temel Istanbul a ilk kez gelmis ve Bebek koyunda methedilen sinek bari arayip
    durmus. En sonunda sinek bari bulmus ve içeri girmis. Içkisini içerken kendi
    kendine düsünmüs "Ya bu sinekli barin ne özelligi var herkes methetti hiç bir
    özelligi yok". Ihtiyaçtan tuvalete gittiginde bir de ne görsün pisuvar
    altindanmis ve piril piril parliyormus; "Demek buranin özelligi buymus..." demis.
    Geri dönüp içkisini içmis. Ertesi aksam yine gelmis. Içkisini bitirince tuvalete
    gitmis ki altin pisuvar orada yokmus. Kizgin bir sekilde geri dönmüs. Barmene
    çatmis : "Hani buranin altin pisuvari kardesim bir özelliginiz vardi o da yok
    simdi". Barmen kenarda duran iri yari adama seslenmis : "Sadullah abi gel dün
    aksam senin saksafona iseyen adami buldum".

-----------------

Dursun Temel e sormus :
    - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun?
    Temel : 100 tane yerim valla...
    Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi
    oruçsuz yersin...
    Bu espri Temel in acaip hosuna gitmis.Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus
    - Usagim oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun?
    Cemal : 50 tane yerim ben...
    Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum...
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Mar 28, 2006 5:18 pm Reply with quoteBack to top

ir gün bütün sarıÅ?ınlar toplanıp ''aptal sarıÅ?ın'' imajını ortadan kaldırmak için aralarından bir kiÅ?iyi seçip büyük bir stadyumda jüri önüne çıkartırlar.
    Jüri sorar; "4 kere 4 kaç eder?"
    SarıÅ?ın düÅ?ünür düÅ?ünür ve ''44'' cevabını verir.
    Bütün stadtaki sarıÅ?ınlar ayaÄ?a kalkıp bi Å?ans daha bi Å?ans daha diye baÄ?ırırlar.
    Jüri bir Å?ans daha verir ve sorar ''3 kere 3 kaç eder''
    SarıÅ?ın "33" diye cevap verir.
    Jüri yanlıÅ? olduÄ?unu söyleyince bütün stadtaki sarıÅ?ınlar yine ayaÄ?a kalkarak ''bi Å?ans daha bi Å?ans daha'' der.
    Jüri son bir Å?ans verir ve sorar ''2 kere 2 kaç eder?"
    Bizim sarıÅ?ın cevap verir ''4" ve aniden bütün stad ayaÄ?a fırlar
    "bi Ã…?ans daha bi Ã…?ans daha......"
    mikael
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 4:14 am Reply with quoteBack to top

Bir vantrolog, elindeki küçük kuklasını konuÅ?turarak sahnede espriler yapmakta, seyirciyi güldürmektedir. Sıra aptal sarıÅ?ın fıkralarına gelir. Kuklacı coÅ?tukca coÅ?muÅ?, kuklasına ardarda espriler yaptırmakta, seyirciyi kırıp geçirmektedir. Birden sahnenin ortasından sarıÅ?ın bir kadın ayaÄ?a kalkar, herkes susar. SarıÅ?ın soÄ?uk bir sesle sahneye doÄ?ru "Affedersiniz ama bu yaptıÄ?ınız terbiyesizlik deÄ?il mi? Bizi sadece saçımızın rengine bakarak yargılamak sizce doÄ?ru bir davranıÅ? mıdır? Bir de utanmadan biz sarıÅ?ınları herkesin önünde aÅ?aÄ?ılayıp, dalga geçiyorsunuz." diye seslenir. Kuklacı kıpkırmızı olmuÅ?, yerin dibine geçmiÅ?tir. Kekeleyerek özür dilemeye çalıÅ?ır. SarıÅ?ın onun sözünü keser "Ben sizinle konuÅ?muyorum bayım, kucaÄ?ınızdaki küçük terbiyesizle konuÅ?uyorum. Onu savunmayın, bırakın kendisi cevap versin"
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    butti
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jul 13, 2006 1:39 am Reply with quoteBack to top

Oldukça zengin bir iÅ? adamı beyinsiz oÄ?luna yol yordam öÄ?retmek için enavayi çeÅ?it iÅ? kuruyor ve oÄ?lan 3 aya kalmadan bütün iÅ?leri tertemiz edip batırıyor.

Zengin baba en son oÄ?lana bir entegre et tesisi kuruyor ki, acayip birÅ?ey, muazzam bir teknoloji. OÄ?lunu alıyor kurduÄ?u fabrikaya getirip ortada duran dev makinanın baÅ?ına dikiyor.

"OÄ?lum bak bu et üretim makinası. Sen hiçbirÅ?ey yapmayacaksın. Sadece ineÄ?i bu taraftan sokacaksın öbür taraftan sosis olarak çıkacak."

Aptal oÄ?ul tabi hemen dahiyane soruyu yapıÅ?tırıyor.

"Ehe ehe peki baba sosisi o taraftan sokunca bu taraftan da inek çıkıyormu ehe ehe"

Baba derin bir iç geçirip,

"Yok oÄ?lum, malesef o teknoloji sadece ananda var"

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jul 14, 2006 6:44 pm Reply with quoteBack to top

Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus."Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaçiyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu farkediyormus.
    Dakikalarca süren bir kaçisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pençesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam "ALLAHIM!!!" diye bagirmis.
    Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. �ok derinden gelen ilahi bir ses adama:
    "Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun?Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?" demis.
    Adam utanç içinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus.
    Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline dönmüs. Ayi pençesini indirmis, iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve konusmaya baslamis: "Allah'im, senin rizkinla orucumu açiyorum, hamdolsun verdigin nimetlere..

Drakhan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 8:04 am Reply with quoteBack to top

bir gurup oflu kardenize karÅ?ı tüfeklerle ateÅ? etmektedirler.oralardan geçen yaÅ?lı bir of lu ne yaptıklarını sorar.
    içlerinden biri "rusyayla sawaÅ?ıyoruz"der.bunun üzerine yaÅ?lı oflu "böyle kuÅ? tüfeÄ?iyle rusyayla sawaÅ?ılmaz"der.sonra ofluları toplayıp irice bir gürgen aÄ?acı kesip içini oyarlar.sonra barutla doldururlar,rusyaya doÄ?ru çevirirler.ve ateÅ? ederler yaÅ?lı olan hariç bütün oflular ölmüÅ?tür.bunun üzerine yaÅ?lı oflu"burada bukadar adam öldüyse demekki rusyanın ........."
    Very Happy

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    esen
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 21, 2006 9:28 pm Reply with quoteBack to top

Adamın biri artık karısının eskisi kadar iyi duymadıÄ?ından korkuyormuÅ? ve
    karısının iÅ?itme cihazına ihtiyaç duyduÄ?unu düÅ?ünüyormuÅ?.
    Ona nasıl yaklaÅ?ması gerektiÄ?inden emin deÄ?ilmiÅ?.
    Bu durumu konuÅ?mak için aile doktorunu aramıÅ?; doktor adamın
    karısının ne  kadar duyduÄ?unu anlayabilmesi için basit bir yöntem önermiÅ?.
    "YapacaÄ?ın Å?ey Å?u, karından 40 adım ileride dur, normal bir
    konuÅ?ma  tonuyla bir Å?eyler söyle; eÄ?er duymazsa 30 adım ilerisinde aynı Å?eyi
    tekrarla,sonra  20 adım;cevap alana kadar aynı Å?eyi tekrarla"
    O akÅ?am karısı mutfakta akÅ?am yemeÄ?ini hazırlarken adam iÅ?lemi uygulamaya  koymuÅ?.
    40 adım uzaklıktan karısına normal bir konuÅ?ma tonuyla seslenmiÅ?
    "Hayatım bu akÅ?am yemekte ne var?"Cevap yok
    MutfaÄ?a biraz yaklaÅ?mıÅ?. Mesafeyi 30 adıma indirmiÅ? ve soruyu
    tekrarlamıÅ? "Hayatım bu akÅ?am yemekte ne var?" Gene cevap yok
    MutfaÄ?a biraz daha yaklaÅ?mıÅ?, mesafe 20 adım ve tekrar sormuÅ?
    "Hayatım bu akÅ?am yemekte ne var?" Hala cevap yok
    Adam mutfaÄ?ın kapısına gelmiÅ? artık mesafe iyice azalmıÅ? ve
    soruyu tekrarlamıÅ? "Hayatım bu akÅ?am yemekte ne var?"
    Gene cevap alamamıÅ?
    Bu sefer karısına iyice yaklaÅ?mıÅ? ve aynı soruyu tekrar sormuÅ?
    "Hayatım bu akÅ?am yemekte ne var?"
    "Hayatım beÅ?inci kez söylüyorum, Tavuk"
    Lixer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 22, 2006 12:10 am Reply with quoteBack to top

ADamın biri çok küfrediyormuÅ? diye yakalamıÅ?lar. Polis sormuÅ? :

- çok küfrediyormuÅ?sunuz?

- küfrediyom a.... koyım sanane!

Ulan deyip bir güzel pataklayıp kodese atmıÅ?lar. Kodeste avukatı gelmiÅ? :

- Merhaba sizi ben savunacaÄ?ım

- Savunmayanın a..... koyım!

Avukat kızmıÅ? gitmiÅ?. Gel zamna git zaman adam herkese küfrede küfrede mahkemeye kadar gelmiÅ?. Mahkemede hakim :

- OÄ?lum küfrediyormuÅ?sun?

- Ederim etmem a..... koyım

- OÄ?lum kendine gel seni hapsederim yine

- Etmeyenin a.... koyım

Hakimin iyice tepesi atmıÅ? :
    - OÄ?lum seni astırırım bak!

- Astırmayanın a...... koyım!

Herkes adama uyuz olmuÅ? asacaklar artık. 2 Gün sonra idam sehpası hazırlanmıÅ?. SormuÅ?lar buna söyleyeceÄ?in birÅ?ey varmı diye.

- Yok a..... koyım

demiÃ…?.

- Bak tövbe edersen asmıycaz ona göre

- Tövbe edenin taaa a.... koyım

Artık günah bizden gitti demiÅ?ler asmıÅ?lar bunu ipin ucunda sallanırken bakmıÅ?lar el kol yapıyor birÅ?eyler anlatmaya çalıÅ?ıyor. Herhalde imana geldi diye düÅ?ünüp indirip sormuÅ?lar :

- Ne oldu?

Bizimki cevaplamıÅ? :

- BoÄ?uluyodum a..... koyım!

:evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 22, 2006 12:46 am Reply with quoteBack to top

puhahahahaha Very Happy Very Happy Very Happy :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: .

BoÄ?uluyodum a.k
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Aredheliquas
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 22, 2006 2:34 am Reply with quoteBack to top

Very Happy Very Happy Very Happy
    harikalar :ayyyy!:

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum