ArkadaÅ?ı Frp'ye baÅ?latıyorum.Ã?nce onun çok sevdiÄ?i oyun olan KO'dan örnek verdim.Ork'lar meselesini.Oyuna hemen atladı.Karakter kaÄ?ıdı hazırlarken önce ona Str dedim.Hemen atladı bu güç diye.Sonra Ä°nt dedim hemen büyü gücü diye atladı ben güldüm önce.Sonra anlattım ardından Dex dedim.O da uzaÄ?a ok atma gücü dedi.BEn sinirlenmeye baÅ?lıyorum.Anlattım tekrar.Sonra Hp 20 dedim.O da Mp kaç? diye sorunca ben bırakacak gibi oldum.Neyse Rp'ye baÅ?ladık:
Dm(ben):Abicim giderken yanına 3 tane Mage geliyor
Player(o):Fire'sa alıyorum
Rp 3 gün ertelendi.
Dm:Bak olum karÅ?ına ork çıktı
Player:Ohoo, tek çakarım ben ona
Rp adamın bir hobbit olup Orka tek çakmaya çalıÅ?ması nedeniyle bırakılmıÅ?tır.Tabii adama her Å?eyi anlattım.Devam ediyorum
Dm:Bir kaç çıtırtı duyuyorsun
Player:KoÅ?arak kaçıyorum
Dm:Onlarda seni kovalıyorlar
Player:Neyler?
Dm:Hiiç sadece bir iki sincap
Bana kafayı yedirtti bu çocuk artık rp Å?öyle geliÅ?iyor
ahauahahuah! parçalandım. Bizim oyunlarda da oldu böyle Å?eyler. DM oynatıyor, adam orda kendi oynuyor. Misal:
Oyuncunun teki: Ben gidiyordum. Ä°Å?te karÅ?ıma bir tane orc çıktı, kafasını kopardım. Sonra vampir geldi v ben çektim kılıcımı yine..
böyle gidiyordu adam, oyundan atılana kadar. Bi de adamı ben çaÄ?ırmıÅ?tım oyna oyna die rezil oldum
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Posted:
Thu Jan 04, 2007 6:17 pm
Buna benzer bi olay da benim baÅ?ıma geldi ama ben Diablo'dan yola çıkmıÅ?tım. Adam sorserer açıp "Abi ben lightnine gidecem" demiÅ?Å?ti.
Abi lightning die biÅ?i yok frp de o diablo da öle
Eee hani diabloya benziyodu...
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Posted:
Mon Jan 15, 2007 7:11 pm
Yine bir arkadaÅ?ın anısı... FRP'de oldukça toy olunan zamanlar...
2E'da yaratıkları öldürdükten sonra Treasure zarı diye bir Å?ey atılıp üzerleri loot edilirdi... ArkadaÅ?lar sürekli olarak uçan kuÅ?u bile öldürüp loot ettiklerinden olaya iyice alıÅ?mıÅ?lar ve ormanda karÅ?ılarına çıkan zavallı bir ayıyı da öldürmüÅ?ler.
Grubun loot manyaÄ?ı fighter cücesi gayet ciddi bir Å?ekilde satıp para kazanır umuduyla "Ben etrafta ayının yumurtası var mı diye bakıyoru..." der.
DM bir an afallar ama sesini çıkarmaz.
"Etrafına Å?öyle bir bakınca iki tane yumurta buluyorsun.." der. Cüce sevinerek "alıyorum" diye cevap verir.
Parti daha fazla dayanamaz ve herkes gülmekten yerlere yatar... cüce Å?aÅ?kın Å?aÅ?kın etrafına bakarken sonunda DM olayı açıklar.
"Tamam abi Å?u anda elinde iki tane ayı yumurtası var.!"
Cüce o günden sonra loot ederken daha dikkatli davranır.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum