Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yeni bir dünya ( BaÅ?vuru Merkezi )
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yeni bir dünya ( BaÃ…?vuru Merkezi ) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 29, 2006 6:36 pm Reply with quoteBack to top

Kıyamet çok Å?eyler götürmüÅ?tü Sol Lagna dan, en önemlisi de halkının yarısından fazlasını. Yerli yersiz patlayan volkanlar, depremler, düÅ?en göktaÅ?ları ve daha niceleri büyünün kontrolden çıktıÄ?ı, tanrıların yüz çevirip uzaklaÅ?tıÄ?ı zavallı Sol Lagnaböyle acımasızca hırpalamıÅ? ve halkını ana yurtlarından, varlıklarının temel noktası olan gezegenlerinden kaçmaya zorlamıÅ?tı.

Bir gezegenden kaçmak söylenildiÄ?i kadar kolay birÅ?ey deÄ?ildir, bazı kiÅ?iler kudretli büyücülerin bunu baÅ?arabileceÄ?ini idda edeceklerdir ancak o kiÅ?ilerin hesaba katmadıÄ?ı bir durumu vardı Sol Lagna'nın. O da bu dünyayı ve onun güçlerini emmek isteyen sinsi bir güç.

Bu güce karÅ?ı verilen amansızca savaÅ? diyarın kahramanlarının bir kısmının Å?anlı sonlarını hazırlamıÅ?, onları hatıralarda ölümsüzlükle Å?ereflendirmiÅ?ti ancak bu kahraman kiÅ?ilerden baÅ?aranlar da vardı.

Sinsi gücün planlarını bozmuÅ?, bu diyardan bir çıkıÅ? yolu bulabilmiÅ? olanlar isimsiz bir tanrıdan, onlara kucak açan bir ulu güçten bahsediyorlardı ama kimse bu gücün kim ya da ne olduÄ?unu tam olarak bilemiyordu.

Ancak yeni dünyaya ilk kaçmayı baÅ?aranlar bu ilahi güçten destek alanlar deÄ?il de diyardaki iblislerle anlaÅ?mayı baÅ?aranlardı. Kimlerin neleri ortaya koydukları her ne kadar muÄ?lak olsa da Sol Lagna halkı kendisi için yapılan fedakarlıkları memnuniyetle, birazda kayıtsızlıkla kabul etmiÅ?, kurtuluÅ? kapısına Å?evkle atılmıÅ?tı.

Yeni boyuta açılan kapı devasa boyutlarda bir boyut kapısı idi ve birçokları açıldıÄ?ı yerin neresi olduÄ?unu bilmedikleri halde bu kapıdan geçmek için gelmiÅ?lerdi çünkü çok az Å?ey Sol Lagna'nın kıyametinden daha acı verici ve ölümcü olabilirdi.

Image

-Oyun oyuncu sayısı gerekli sayıya ulaÅ?tıÄ?ında baÅ?layacak ve yeni dünyanın ilk oluÅ?umlarını konu alacaktır. Sitemizin resmi oyunlarındandır ve katıldıÄ?ınız karakter deneyim puanı kazanıp seviye atlayabilir, ölebilir, birÅ?eyler bulup kaybedebilir ve bu olanların tamamı bundan sonraki oyunlarınızda etkili olacaktır.

-Karakter kaÄ?ıtlarınızı yeminer@frpworld.com adresine gönderin, en yakın zamanda oyun açılacaktır.

-Karakterinizin kısa özgeçmiÅ?ini, fiziksel özelliklerini ve karakterinizle ilgili ufak ayrıntıları buraya yazınız ki birlikte oynayacaÄ?ınız oyuncular karakterinizi bir nebze tanısın.

-Bu oyunda boyut kapısının açılmasını saÄ?layan kiÅ?i bir büyü konseyi üyesi olan Khedan Boderium'dur. Yanındaki 5 çıraÄ?ı ve ile boyut kapısının açılmasını saÄ?layacak bir ayin yapmıÅ?lardır ve bu iÅ?lemi yapmadan önce diyarda ulaÅ?abildikleri yerlere boyut kapısının açılacaÄ?ı ile ilgili haber yollamıÅ?lardır. Oyuncular boyut kapısının bir anlaÅ?ma ile açıldıÄ?ını bilmiyor çünkü Khedan konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçmaktadır. Ä°steyen gelir, isteyen kalır mantıÄ?ıdadır.

-Oyun Sol Lagna'da Khedan Boderium boyut kapısını açmadan bir gün önce baÅ?layacaktır.

-Oyunun baÅ?layacaÄ?ı yer:

Khedan Boderium bir zamanlar zengin olan Sol Lagna'nın zenginliklerinden fazlası ile faydalanan bir kırmızı cüppeli konsey büyücüsüydü. Å?imdiye kadar rahatlıkla konsey yöneticilerinden birisi olabilecek kudrette olmasına karÅ?ın konseyin yönetim iÅ?lerine karıÅ?mamıÅ?, sadece üye olmakla kalmıÅ?, diyarın lordlarına, beylerine para ile iÅ? yapması ile ün yapmıÅ?tır.

Bu iÅ?lerden kazandıÄ?ı yüksek gelir ona kendi Å?atosunu yapmaya yetecek kadar para ve de Å?öhret kazandırmıÅ?tır. Bir zamanlar evi olarak düÅ?ündüÄ?ü Å?atosu büyücülük kulesinden iyi bir atla 2 günde gicebileceÄ?iniz bir mesafe uzaklıkta, batı tarafındadır.

Khedan'ın Å?atosunu inÅ?a ettirdiÄ?i tepe geniÅ? ovanın ortasında yaklaÅ?ık 20 metre yüksekliÄ?indeki ufak bir tepenin üzerine kurulmuÅ? 15 metre yüksekliÄ?inde Å?ato ile kule arasında bir mimarisi olan taÅ?tan bir binadır. Kare Å?eklinde bir yapıdır ve her bir köÅ?esinde birer kulesi dört köÅ?eden Å?atoyu koruyor havası veriyordu ancak asıl Å?atoyu koruyan üzerine yertleÅ?tirilmiÅ? büyülerdi.

Büyü aÄ?ı dengesizleÅ?se de cisimler üzerlerindeki büyüyü daha kararlı bir Å?ekilde tutabildikleri için burası hala güvenli bir sıÄ?ınma yeri idi. Ama Sol Lagna'nın kıyameti yaklaÅ?ıyordu ve Khedan bunu görebilecek kadar bilge bir adamdı.

Ova yer yer bir adamın beline kadar gelen çayırlarla kaplıydı,nadirde olsa meyve aÄ?açları ovanın tekdüzeliÄ?ini bozuyordu. Å?atonun giriÅ?ine kadar uzanan patika bakımsızlıktan çayır çimen baÄ?lamıÅ?tı ama yine de ayırt edilebilecek kadar temizdi. Ovayı kaplayan çimen her ne kadar görüÅ?e engel olsa da düz ovada yeni gelen kimseleri görmek oldukça kolaydı.

Karakter tasviri:

Khedan 55 yaÅ?larında fakat yaÅ?ına göre dinç kalmayı baÅ?arabilmiÅ? uzun boylu bir ihtiyar, gri gözleri hala bir gencinki kadar dinç ve enerji doludur. Formunu iyi korumuÅ? ancak yılların yıpratmasına çok fazla dayanamamıÅ?tır. KırıÅ? kırıÅ? alnı ve boynu yaÅ?ını fazlası ile açıÄ?a vurmaktadır.

--------------------------------

darkelven
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 03, 2007 11:07 pm Reply with quoteBack to top

ben varım darkelf olarak

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 1:22 am Reply with quoteBack to top

KAbul ederseniz... bende GEleceÄ?im...

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 4:51 am Reply with quoteBack to top

Yeni karakter mi yaratmam lazım yoksa, cleric mark ile mi katılmam gerekiyor? resmi sitenin rpsi yazmissiniz da, sitedeki karakterim Mark rahip, bu diyarda baska bir karakter yaratamaz mıyım?
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 6:53 am Reply with quoteBack to top

BildiÄ?im kadarıyla herkes istediÄ?i karakteriyle gelebilir.Ancak eski karakteriniz lwl'i yüksekse vb. Å?eyleri uygunsa onlarla gelin.Å?ahsen ben yeni karakter açtım ve BENDE VARIM

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 7:53 am Reply with quoteBack to top

Bende varım. Ne güzel oldu rp acilmasi.
    Bu senaryo da, sanki gedik savaÅ?ları na benziyor. Cildirdim Very Happy Katiliyorum.
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 10:37 pm Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar karakter kaÄ?ıtlarınızı yeminer@frpworld.com a yollayın. Karakter kaÄ?ıtlarının çoÄ?unu inceledim, birçoÄ?unda hatalar, hesaplamada sorunlar falan var ama bunları kendim düzeltiyorum. EÄ?er önemli bir düzeltme gerekiyorsa oyunculara sorucam. Sormadıysam düzeltmiÅ?imdir.

Oyuncu listesini yazmaya baÅ?ladım. Bir altta attıÄ?ım draft mesajdır. Henüz bitmemiÅ? mesajları aÅ?aÄ?ıdaki "bu mesajı draft et" seçeneÄ?ini tıklayarak kaydedebilirsiniz ama baÅ?ka kullanıcılar görmez, gerektiÄ?inde yazmaya devam edersiniz.

Yani yazmaya baÅ?ladım oyuncuları ama sonlanmasını bekliyorum. Bir iki güne kalmaz oyun baÅ?layacaktır.

Å?u anda 6 adet karakteri kabul edilen oyuncu var, onlara mail attım, yenileri bekliyoruz, oyunun baÅ?lamasına çok az kaldı Smile

Ä°yi eÄ?lenceler.

Last edited by yeminer on Sat Jan 06, 2007 12:00 am; edited 2 times in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 11:13 pm Reply with quoteBack to top

Yeni dünyaya ilk geçenler :

Karakterini incelediÄ?im oyuncular buradadır arkadaÅ?lar, bu arkadaÅ?lar açılacak rp baÅ?lıÄ?ında oyuna baÅ?layacaktır. BaÅ?vurular hala açıktır.

Edmond --> Edmond
    Logan --> Cody
    Lupus_Nigra --> Aletralis Quantral
    A --> Raphael Arna
    Aspergrey --> Ebetri
    DarkElven --> shruiak
    Mark --> Susy Odnamra
    Elliot

Bunlar Å?imdiye kadar karakterleri kabul edilen kiÅ?iler arkadaÅ?lar, hala baÅ?vurular açıktır. Herkese iyi eÄ?lenceler.

Last edited by yeminer on Tue Jan 09, 2007 7:29 am; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    SacoKhan
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 12:16 am Reply with quoteBack to top

DiÄ?er rp'lerdeki karakterler ne olacak? bitmemiÅ? rp'ler var hala...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 8:11 am Reply with quoteBack to top

Evet bende katıldım..Uzunca bi zamandan sonra(evil karakterlerden :schemes: ) gene bir paladin oynatıcam..Sonumuz hayır olsun Very Happy
    Bu Sonsuz güneÅ?teki karakterime ne olucak bende merak ediyorum Neutral

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 9:11 am Reply with quoteBack to top

AZaZ3L evet, bende merak ediyorum. Benim karakterim de, kırık aynadan yansımalarda Smile

Yeminer Å?imdi bu oyunda herkes level 5 mi olacak? karakterimi lvl 5 olarak yaraticam deÄ?il mi?
    Dreamscape
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 07, 2007 4:58 am Reply with quoteBack to top

bend e katılmak isterim.

Ancak fazla internete giremiyebilirim sorun teÃ…?kil edermi???

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 07, 2007 6:49 am Reply with quoteBack to top

bende katıldım.Site iyilik,doÄ?ruluk ,adalet diyen paladin karakterimle Very Happy 2. oyunum olacak.
    Lupus Nigra
    Kullanıcı
    Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

PostPosted: Sun Jan 07, 2007 6:50 am Reply with quoteBack to top

ee ne zaman baÅ?lıyoruz ... ben Å?iddetle bekliyorum

Captain_of_Elven
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 6:43 am Reply with quoteBack to top

Sanırım bir Rangeriniz eksikti o da geldi haydi hayırlısı Smile ...Bende varım. Very Happy
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum