Posted:
Fri Jan 05, 2007 10:25 pm
Robert E. Howard amcamın Conan'ının diÄ?er roman kahramanlarından büyük bir farkı var.
Conan hikayedeki kahraman olduÄ?unun farkında. Biliyor baÅ?ına birÅ?ey gelmeyeceÄ?ini, gelecek olsa kitabın biteceÄ?ini.
Büyük adam kısacası, ama DnD oynanamıyor Conan tadında. Oynanacaksa da DM'le oyuncu arasında kitaplarındaki gibi Å?öyle bir iletÅ?im olması lazım:
Oyuncu: "Büyük bir sinirle kahrolası herifin suratına bakıyorum hemen sonra kolunu hoyratla çekiyorum."
DM: "Sen kolunu hoyratla kopartınca kanlar fıÅ?kırıyor ve her yer kan oluyor. Adamın elindeki balta yere düÅ?üyor. Geberen pisliÄ?in yanında duran yardımcısı da sana inanamamıÅ? gibi büyük bir korkuyla bakıyor"
Oyuncu: "Yerden baltayı büyük bir hızla alıyorum ve yardımcısının kafasına sallıyorum."
Posted:
Sat Jan 06, 2007 12:38 am
Conan 'ın rule book (kural kitabı) 'da var aynı zamanda. Conan' ın dünyasında oynama imkanıda sunuluyor oyunculara. Å?imdiye kadar Conan dünyasında hiç oyun oynamadım ama keyifli olacaÄ?ını tahmin ediyorum (tabi oyuncular Conan özentiliÄ?i yapmazsa ).
Oyunu illa Conan çizgi romanlarında ki gibi oynamaya gerek yok veya sadece Conan özentisi barbarlar oynamaya, düzgün hikaye, oyun gurgusu, yetenekli bir DM, sabırlı ve oyunlardan keyif almayı bilen oyuncularla çok güzel oyunlar oynanabilir Conan dünyasında.
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Ben Conandan çok tothamon'u severim zaten. Oynat ben Tothamon özentisi oynayacaÄ?ım. (Bide adını doÄ?ru yazabilsem. ) Büyücüleri bile gaz Conan'ın.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Aslında bütün kızları güzel deÄ?il. Nedense Conanda kızlar çok güzel oluyor ama yaÅ?lanınca birden çirkinleÅ?iyorlar. Hemde öyle böyle çirkinleÅ?me deÄ?il. Bazen Å?üpheleniyorum acaba bu çizimleri Conan'ın düÅ?ünce tarzına göre ve Conan'ın görüÅ?üne göremi yapıyorlar. Acaba Conan abazamı
Birde He-man'in Eternia'sı var ki, savaÅ?çısından çiftçisine, zengininden fakirine bütün erkeklerinin güçlü ve yakıÅ?ıklı, bütün kadınlarının güzel ve çevik olduÄ?u tek dünya. Hatta bu dünyada Heman'in çevresindenseniz yaÅ?lanınca bile güzel ve yakıÅ?ıklı kalabiliyorsunuz. Hala anlayamıyorum Tila nasıl havada 5 takla atıp topukluları üstüne gayet güzel inebiliyordu, ve Prens Adem'e güçsüz ve çelimsiz diyebiliyorlardı.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Ä°Å?te güçsüz ve çelimsiz pren Adem ve havada beÅ? yakla atı topuklusu üstüne inmeyi beceren Tila.
Ve iÅ?te onca yaÅ?ına raÄ?men hala yakıÅ?ıklı olan silahtar.
Ve iÅ?te onca yaÅ?ına raÄ?men hala güzel olan büyücü
Bu dünyaya gitmek istemezdim çünkü orada büyük ihtimalle beni çirkin bir uzaylı sanarlardı.
Eskisi ka
- "Ellerimi çöz ve yeri senin beyninle parlatayım."
-" Medeni erkekler, ilkellere göre daha saygısız oluyor, çünkü kafa kırmadan da kabalık yapılabileceÄ?ini biliyorlar."
- "Benden kaçamazsın" diye kükredi Conan, "Beni bir tuzaÄ?a çek, ayaklarına adamlarının kafalarından bir daÄ?ı yapayım. Benden saklanmaya çalıÅ?, daÄ?ları paramparça edip, seni cehenneme kadar takip edeyim!"
Esefle kınıyorum Orko gibi Å?irin bir karakterin olduÄ?u, her bölümün sonunda aptal bir bir Å?eye hep beraber gülmenin gelenek haline geldiÄ?i, erkeklerin tayt giydiÄ?i bir dünya ile Hyboria'nın karÅ?ılaÅ?tırılmasını.
Conan, her tayt giyen erkeÄ?in gözünün yaÅ?ına bakmayacaÄ?ı gibi He-Man'i de feci pataklar, Atılgan'ı Titrek'le aynı yapar, O büyücü bozmasını zaten hiç düÅ?ünmeden ateÅ?e atar, Duncan'ı ise sadece gerçek savaÅ?çı bakıÅ?larıyla utancıdan yeri dibine girmesine neden olur.
Not: Yav, eski anılarım canlandı cidden. Neydi o He-Man furyası. "Gölgelerin gücü adına, Güç bende artık" falan gibi acayip garip grup laflar. Ciddi çocukluÄ?umuzu bitirmiÅ?ler.
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Posted:
Sat Jan 06, 2007 8:30 pm
Birde Conan' ın çok meÅ?ur bir küfürü var.
Conan : "Binlerce babanın evlatları".
Conan bu küfürü savaÅ?larında pek çok kez kullanmıÅ?tır, dakka baÅ?ı bir savaÅ?a girdiÄ?ini düÅ?ünürsek Conan için aÄ?zı bozuk barbar diyebiliriz . Conan 'ın bir abaza olduÄ?u su götürmez bir gerçek ama herifin Å?ansına ne kadar güzel hatun varsa (iyi veya kötü) herbiri Conan gibi bir barbar düÅ?lüyor (Conan olmak baya karlı olurmuÅ? :schemes: ).
Altında tek bir donla dolaÅ?an Conan tayt giyen erkekleri görseydi sanırım onlara gay gözüyle bakardı .
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Posted:
Sat Jan 06, 2007 9:04 pm
Conan DıÅ?ında Yan Karakterlerde Ã?ok Güzeldi Yaw.Hele Ä°mothep e Mest Olurdum Lakabıda YanlıÅ? Hatırlamıyorsam ''Ä°mothep Dünyalar Yıkıcı'' ydı.Birde Ã?zellikle Kull un Hikayelerinin Yer AldıÄ?ı Bölümlere Bayılırdım. :king:
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Posted:
Sat Jan 06, 2007 11:59 pm
Aaa!... Red Sonya'yı unuttunuz
Bide Å?imdi aklıma gelmiyor Conan'ın kılıç hocası...
�ff ismi hala aklıma gelmiyo adam lanetliydi...
Zamanında önüne çıkanla savaÅ?ıp en üstün o mu die denermiÅ? dünya üzerinde yaÅ?ayan en büyük kılıç ustası olduÄ?unu kanıtlamak için etrafta kılıç ustalarını arayarak dolaÅ?ırmıÅ?.
Sonra bir gün bir adam bunu yenmiÅ?.
Bu hayal kırıklıÄ?ı ile tanrılaraya yakarmıÅ?. Ä°Å?in ilginci bir tanrı buna cevap verip dileÄ?ini kabul etmiÅ? "Dünya üzerindeki en büyük kılıç ustası sen olacaksın" die.
Gerçekten de olmuÅ? ölümsüz bir kılıç ustası.
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum