Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Conan Sendromu!...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Conan Sendromu!... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Lupus Nigra
    Kullanıcı
    Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

PostPosted: Thu Jan 04, 2007 2:56 pm Reply with quoteBack to top

Fikir sahibi olmak isteyenler için Character Sheet i nete attım.
    Buyrun Smile
    http://www.angelfire.com/dragon/lupuseum/ConanCS.pdf

Anchorite
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jan 05, 2007 10:25 pm Reply with quoteBack to top

Robert E. Howard amcamın Conan'ının diÄ?er roman kahramanlarından büyük bir farkı var.

Conan hikayedeki kahraman olduÄ?unun farkında. Biliyor baÅ?ına birÅ?ey gelmeyeceÄ?ini, gelecek olsa kitabın biteceÄ?ini.

Büyük adam kısacası, ama DnD oynanamıyor Conan tadında. Oynanacaksa da DM'le oyuncu arasında kitaplarındaki gibi Å?öyle bir iletÅ?im olması lazım:

Oyuncu: "Büyük bir sinirle kahrolası herifin suratına bakıyorum hemen sonra kolunu hoyratla çekiyorum."

DM: "Sen kolunu hoyratla kopartınca kanlar fıÅ?kırıyor ve her yer kan oluyor. Adamın elindeki balta yere düÅ?üyor. Geberen pisliÄ?in yanında duran yardımcısı da sana inanamamıÅ? gibi büyük bir korkuyla bakıyor"

Oyuncu: "Yerden baltayı büyük bir hızla alıyorum ve yardımcısının kafasına sallıyorum."

DM: "Zorlanmadan aldıÄ?ın aÄ?ır baltayla, adamın beynini parçalıyorsun. Parçalar insanüstü güçlü darbenle çevreye daÄ?ılıyor. Bu sırada seni izleyenler coÅ?kuna kapılıp adını haykırıyorlar.

Oyuncu: "Ã?evredekilere bakıyorum ve 'SavaÅ?ın Köpekler' diye baÄ?ırıyorum"

Ah, ah.. Neden olmuyor böyle oyunlar. Conan Bir Numara!!

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 12:38 am Reply with quoteBack to top

Conan 'ın rule book (kural kitabı) 'da var aynı zamanda. Conan' ın dünyasında oynama imkanıda sunuluyor oyunculara. Å?imdiye kadar Conan dünyasında hiç oyun oynamadım ama keyifli olacaÄ?ını tahmin ediyorum (tabi oyuncular Conan özentiliÄ?i yapmazsa Very Happy ).

Oyunu illa Conan çizgi romanlarında ki gibi oynamaya gerek yok veya sadece Conan özentisi barbarlar oynamaya, düzgün hikaye, oyun gurgusu, yetenekli bir DM, sabırlı ve oyunlardan keyif almayı bilen oyuncularla çok güzel oyunlar oynanabilir Conan dünyasında.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 12:47 am Reply with quoteBack to top

Ben Conandan çok tothamon'u severim zaten. Oynat ben Tothamon özentisi oynayacaÄ?ım. (Bide adını doÄ?ru yazabilsem. Very Happy ) Büyücüleri bile gaz Conan'ın.

Anchorite
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 1:09 am Reply with quoteBack to top

Hyboria: Bütün erkeklerin savaÅ?çı, bütün genç kadınların güzel olduÄ?u tek dünya!

Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 1:12 am Reply with quoteBack to top

Anchorite wrote:
    Hyboria: Bütün erkeklerin savaÅ?çı, bütün genç kadınların güzel olduÄ?u tek dünya!

Heh tam bizlik darkgnome hadi oraya gidelim. Ama bak büyücü olma ben büyüye falan inanmıyorum Razz Very Happy .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 6:21 pm Reply with quoteBack to top

Hadi hadi gidelim. Very Happy

Aslında bütün kızları güzel deÄ?il. Nedense Conanda kızlar çok güzel oluyor ama yaÅ?lanınca birden çirkinleÅ?iyorlar. Hemde öyle böyle çirkinleÅ?me deÄ?il. Bazen Å?üpheleniyorum acaba bu çizimleri Conan'ın düÅ?ünce tarzına göre ve Conan'ın görüÅ?üne göremi yapıyorlar. Acaba Conan abazamı Razz

Birde He-man'in Eternia'sı var ki, savaÅ?çısından çiftçisine, zengininden fakirine bütün erkeklerinin güçlü ve yakıÅ?ıklı, bütün kadınlarının güzel ve çevik olduÄ?u tek dünya. Hatta bu dünyada Heman'in çevresindenseniz yaÅ?lanınca bile güzel ve yakıÅ?ıklı kalabiliyorsunuz. Hala anlayamıyorum Tila nasıl havada 5 takla atıp topukluları üstüne gayet güzel inebiliyordu, ve Prens Adem'e güçsüz ve çelimsiz diyebiliyorlardı. Very Happy

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 6:27 pm Reply with quoteBack to top

Ä°Å?te güçsüz ve çelimsiz pren Adem ve havada beÅ? yakla atı topuklusu üstüne inmeyi beceren Tila.
    Image

Ve iÅ?te onca yaÅ?ına raÄ?men hala yakıÅ?ıklı olan silahtar.
    Image

Ve iÅ?te onca yaÅ?ına raÄ?men hala güzel olan büyücü
    Image

Bu dünyaya gitmek istemezdim çünkü orada büyük ihtimalle beni çirkin bir uzaylı sanarlardı. Very Happy

Anchorite
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 7:14 pm Reply with quoteBack to top

Netten AlınmıÅ? Conan Kitaplarından Sözler:

- "Ellerimi çöz ve yeri senin beyninle parlatayım."

-" Medeni erkekler, ilkellere göre daha saygısız oluyor, çünkü kafa kırmadan da kabalık yapılabileceÄ?ini biliyorlar."

- "Benden kaçamazsın" diye kükredi Conan, "Beni bir tuzaÄ?a çek, ayaklarına adamlarının kafalarından bir daÄ?ı yapayım. Benden saklanmaya çalıÅ?, daÄ?ları paramparça edip, seni cehenneme kadar takip edeyim!"

Smile Esefle kınıyorum Orko gibi Å?irin bir karakterin olduÄ?u, her bölümün sonunda aptal bir bir Å?eye hep beraber gülmenin gelenek haline geldiÄ?i, erkeklerin tayt giydiÄ?i bir dünya ile Hyboria'nın karÅ?ılaÅ?tırılmasını. Wink

Conan, her tayt giyen erkeÄ?in gözünün yaÅ?ına bakmayacaÄ?ı gibi He-Man'i de feci pataklar, Atılgan'ı Titrek'le aynı yapar, O büyücü bozmasını zaten hiç düÅ?ünmeden ateÅ?e atar, Duncan'ı ise sadece gerçek savaÅ?çı bakıÅ?larıyla utancıdan yeri dibine girmesine neden olur. Cool

Not: Yav, eski anılarım canlandı cidden. Neydi o He-Man furyası. "Gölgelerin gücü adına, Güç bende artık" falan gibi acayip garip grup laflar. Ciddi çocukluÄ?umuzu bitirmiÅ?ler. Smile

Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 8:30 pm Reply with quoteBack to top

Birde Conan' ın çok meÅ?ur bir küfürü var.

Conan : "Binlerce babanın evlatları".

Conan bu küfürü savaÅ?larında pek çok kez kullanmıÅ?tır, dakka baÅ?ı bir savaÅ?a girdiÄ?ini düÅ?ünürsek Conan için aÄ?zı bozuk barbar diyebiliriz Razz . Conan 'ın bir abaza olduÄ?u su götürmez bir gerçek ama herifin Å?ansına ne kadar güzel hatun varsa (iyi veya kötü) herbiri Conan gibi bir barbar düÅ?lüyor (Conan olmak baya karlı olurmuÅ? :schemes: ).

Altında tek bir donla dolaÅ?an Conan tayt giyen erkekleri görseydi sanırım onlara gay gözüyle bakardı Very Happy .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 9:04 pm Reply with quoteBack to top

Conan DıÅ?ında Yan Karakterlerde Ã?ok Güzeldi Yaw.Hele Ä°mothep e Mest Olurdum Lakabıda YanlıÅ? Hatırlamıyorsam ''Ä°mothep Dünyalar Yıkıcı'' ydı.Birde Ã?zellikle Kull un Hikayelerinin Yer AldıÄ?ı Bölümlere Bayılırdım. :king:

Back to top View user's profileSend private message
    Lupus Nigra
    Kullanıcı
    Kullanıcı

Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 11:59 pm Reply with quoteBack to top

Aaa!... Red Sonya'yı unuttunuz

Bide Å?imdi aklıma gelmiyor Conan'ın kılıç hocası...

�ff ismi hala aklıma gelmiyo adam lanetliydi...

Zamanında önüne çıkanla savaÅ?ıp en üstün o mu die denermiÅ? dünya üzerinde yaÅ?ayan en büyük kılıç ustası olduÄ?unu kanıtlamak için etrafta kılıç ustalarını arayarak dolaÅ?ırmıÅ?.
    Sonra bir gün bir adam bunu yenmiÅ?.

Bu hayal kırıklıÄ?ı ile tanrılaraya yakarmıÅ?. Ä°Å?in ilginci bir tanrı buna cevap verip dileÄ?ini kabul etmiÅ? "Dünya üzerindeki en büyük kılıç ustası sen olacaksın" die.

Gerçekten de olmuÅ? ölümsüz bir kılıç ustası.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum