Author |
Message |
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 07, 2007 3:30 am |
|
Ä°stanbulda oturan ve hafta sonları boÅ? olan arkadaÅ?ların dikkatine !
Bu aralar bir oyun açmayı düÅ?ünüyorum (masa üstü frp), FRP deneyimi olan veya olmayan, daha önce oynamıÅ? ama unutmuÅ? olan veya uzunnnnn senelerden beridir oynayan yada sadece adını duymuÅ? ama öÄ?renmek isteyen herkes oyunlara katılabilir. OluÅ?acak talebe göre oyun için kesin bir yer, gün (hafta sonu olmak koÅ?uluyla) ve saate belirleriz.
Oyunun ne olacaÄ?ı konusunda kesin bir Å?ey yok, bunu talebe göre belirleyebilirim ben seçenekleri yazayım : dnd, world of darkness, fallout, warcraft
eÄ?er daha deÄ?iÅ?ik bir oyun oynama talebide gelirse onada bakarız, dediÄ?im gibi herÅ?ey talebe baÄ?lı.
Katılabilecek arkadaÅ?lar buraya mesaj atsın veya bana özel mesaj yolu ile ulaÅ?sın. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 07, 2007 9:02 pm |
|
Ä°stanbul' da oyun arayan arkadaÅ?lar nerelerdesiniz ? |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 08, 2007 5:02 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Jan 08, 2007 6:31 pm |
|
Merhabalar,
Ben katılmak istiyorum. 12 yıllık FRP tecrübem var. World of Darkness tercihim. Ama çoÄ?unluÄ?a uyarım. YaÅ? 24, Anadolu yakasında oturuyorum ama Ä°stanbul da olduÄ?u sürece yer problem deÄ?il. |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 08, 2007 10:03 pm |
|
Vayy yener hafta içi saat 6 sonra boÅ?um hafta sonuda cumartesi öÄ?leden sonra olur pazar malesef tam fün doluyum eh sorun deÄ?il gel dersen benide ekle derim ne diyim taktir senden artık |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Jan 09, 2007 10:13 pm |
|
Yanımda bir, hatta belki iki kiÅ?i de bulabilirim oynayacak... Yani istiyorsan oyunu açabiliriz yener... |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 4:23 am |
|
Kusurabakmayın arkadaÅ?lar PC de bir aÄ?rıza vardı o sebeple biraz geç cevap veriyorum. Oyunlar muhtemelen pazar günleri olur bana ve Serbülent (dfunk)' e uyan gün pazar.
12 yıl valla harika, tecrübeli FRP cilere hasretiz mutlaka gel oyunumuza Bogus arkadaÅ?larınıda getirirsen seviniriz.
PerÅ?embe günü oyun için daha net Å?eyler söyleyebilirim diye düÅ?ünüyorum yer, zaman ve oyun olarak. |
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 6:02 am |
|
Pazar günü de bana en çok uyan gün. Yer-zaman-oyun'u da söylersen ben de arkadaÅ?larımın gelip gelemeyeceÄ?ine dair daha net konuÅ?abilirim.
Bu arada FALLOUT konusunda tam bir fransız olduÄ?umu da belirtmek isterim. |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 7:17 pm |
|
oyun fallaout olmayacak merak etmeyin yener ben ve birkaç arkadaÅ?ın tasarladıÄ?ı yeni bir evrende geçiyor sistem D&D ile aynı bir iki ufak deÄ?iÅ?ikliÄ?i saymazsak oyuna baÅ?lamadan önce bu konuda zaten size bilgi verilecek unutmadan bogus 12 yıl tecrübe ile senden diÄ?erlerinden fazla performans bekliyor olabiliriz haberin olsun Å?imdiden |
|
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 4:59 am |
|
Genelde oyunlarımızı Bakırköy' de yapıyoruz. Yine ben Bakırköy' ü öneriyorum sen ve arkadaÅ?ların içinde uygunmudur Bogus ?
Bogus bu arada msn 'e ekliyorum seni msn 'den de konuÃ…?uruz. |
|
Back to top |
|
|
Narq
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 7:24 am |
|
Ã?ok güzel ..kaldıÄ?ımız yerden artık devam edelim......dfunk umarım o bahsettiÄ?in özet notları hazırdır |
_________________ It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 4:31 pm |
|
Herzamanki gibi 2 simit bir çay :d |
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 5:17 pm |
|
Yener ile dün MSN de konuÅ?tuk Dfunk ve açıkcası tarzlarımızın benzemesi beni oyun adına çok umutlandırdı. Ben ve bahsettiÄ?im iki arkadaÅ?ım (biri kız biri erkek) mezun olduÄ?umuz Ã?niversite'den (Bilkent. Evet ya Bilkent'in de FRP klübü var...), okuldaki FRP klübünden arkadaÅ?lar.
Oyun sitilimiz oldukça Role Play aÄ?ırlıklı, ve Yener'e de söylediÄ?im gibi oyunun kılıç kalkan modundan zamanında hevesimizi aldık. Ben klüpte Call of Cthulhu Storyteller'lıÄ?ı yapıyordum (Wizards of the Coast'un hack&Slash versiyonu deÄ?il eski gerçek Cthulhu...) o yüzden Role-play'e oldukça önem veriyorum.
BahsettiÄ?im arkadaÅ?lardan bir tanesi -Adem- çoÄ?unluk FR olmak üzere Dragonlance DM'liÄ?i de yapmıÅ? biri. Ä°kimiz de epik role-play yapmayı çok seviyoruz. Bu arkadaÅ?la konuÅ?tum, oynamak istiyor ancak Pazar günleri öÄ?len 1'e kadar Taksim'de çalıÅ?an birisi bunu da hesaba katmakta yarar var. Size baÄ?lı yani...
DiÄ?er arkadaÅ?ın -Elçin- pek DM'lik tecrübesi yok ve bizden daha az tecrübeli ama en son konuÅ?tuÄ?umda o da oyun oynamak istediÄ?ini söylüyordu. Bu arada sıkı bir Anime bilgisi olan bir kızdır aranızda varsa Anime ile ilgilenen haber versin... :w00t:
Kendi yarattıÄ?ınız dünyada oyun oynatmanız ve sistemin bilindik d20 olması bence çok iyi olmuÅ?, en azından kurallara, o dünyanın tarihsel olaylarına (mesela FR'ın bitmek tükenmek bilmez ya burda ne olmuÅ?tu sorularına kitap kurcalama sorunsalı...) takılıp kalmadan oynayıp oyun tarzlarımızı görebileceÄ?iz.
Tek bir çekincem var o da bu arkadaÅ?larla 4 yıl boyunca sürekli oyun oynadık, dolayısıyla oyun ortamımızda da çok rahat ediyorduk. En son katıldıÄ?ım Convention'da 4 yıl önceydi (olmuÅ? mu o kadar yaw? ) onda da DM olmuÅ?tum. Umarım yabancılık hissetmem. Ama sanırım bu herkes için geçerli bir durum...
Böylece Yener ile MSN muhabbetimizi de buraya özetlemiÅ? oldum...
Bir de oyunu Pazar günleri hangi saatler arasında oynadıÄ?ınızı söylerseniz ben de arkadaÅ?lara ona göre bilgi veririm.
Dünya hakkında biraz ön bilgi de fena olmaz... |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 6:46 pm |
|
Ã?çünüz beri gelin hemen yener ben bu üç arkadaÅ?ı dolabımda saklamayı düÅ?ünüyorum açıkçası tam bana lazım olan elemanlar :evillaugh: |
|
|
Back to top |
|
|
Narq
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 7:51 pm |
|
Aman dfunk sizde kaldıÄ?ımız gün dolaplardan leÅ? kokusu gelmiyor deÄ?ildi hani...demek sebep buymuÅ?.... Oyuncuları gömüyormuÅ? meÄ?er :ghosted:
Bu arada KardeÅ?im....Yeni 3 seri anime getirmiÅ? bulunuyorum fizanlardan..birincisi senin çok istediÄ?in..
Full metal alchemist 1-51 = altyazısınıda buldum senin için
Madlax 1-21
Mai-Hime 1-26
Bu pazar sana kopyalıyayım elfen lied'i |
_________________ It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com |
|
Back to top |
|
|
|
|