Posted:
Mon Jan 15, 2007 6:50 pm
Grup Å?öyledir; halfling rogue(ben), human fighter, dwarf cleric, elf ranger, half-dragon fighter.
Halfling millet devamlı bunu ezdiÄ?i için bir olaydan sonra artık patlar ve ortalıÄ?ı karıÅ?tırır. Kavga çıkarınca saflar belli olur ve rangerla ittifak oluÅ?turur. halfling human fightera, elf de half-dragon'a saldırır. Arada kalan dwarf ise milleti durdurmak için sound burst gibi bir büyü atar. Half-dragon da bir daha yapma herkesi yaraladın diye dwarfu durdurmak için Å?öylesine vurim der, amacı öldürmek deÄ?il yani. 20 gelir; 52 damage...
Dwarf cleric olan arkadaÃ…? bir daha frp oynamaz...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
o oyunu hatırlıyorum saco. Unutabilirmiyim hatta o arkadaÅ? 2. kez geldiÄ?inde oyuna (bu olaydan çok sonra) çektiÄ?i bir kart sonucu imprisiment olmuÅ?tu. Ondan sonra arkadaÅ? daha oyunlara katılmadı.
Ama senin anlattıÄ?ın oyunda elimden zor kurtuldunuz. Å?imdi olsa canınıza okurdum o da ayrı bir konu. Acemilik diyelim
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır.
Posted:
Sun Mar 04, 2007 2:52 am
Banane kardeÅ?im kaçtımmı kaçtım, üvey abimi öldürdüm mü öldürdüm. Sen de beni oyun boyunca aÅ?aÄ?ıladınmı aÅ?aÄ?ıladın
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Posted:
Thu Mar 08, 2007 12:20 am
Bizm oynda da uzaktan hep o mor solcan var ya onu göryoduk, yaklastkça yer sarsliyo gittikçe sonra karÅ?mıza çıktı böyle yerden foÅ? dye biz atladk saÄ?a sola erdem atlamıyom abi dedi napıyomuÅ?? o dokunnca ıÅ?k yapan büyü var ya onu zırhna yapıyomuÅ? çünkü mor solucann gözleri kamaÅ?acakmÅ?. Mor solucan bunu bi kaptı biz gülmkten yerlerdeiz :clap: :schemes:
bide bzim eski diyem bütün büyü malzmelerini istiyodu çok kuralcıydı her Å?eyi aynn kitptaki gib yapıyodu dayanamadık kovduk oyundan. Ã?ok sıkt napalım
Posted:
Thu Mar 08, 2007 4:46 am
Acımasız...
Türkçemize, sitemize, kendine, bize, bu kadar acımasız davranmasan ne güzel olur. Ä°lk mesajlarını okuduÄ?umda klavyende sorun var diye düÅ?ündüm ama öyleyse bile bu konuda daha duyarlı olmanı rica ediyorum. Å?imdiden teÅ?ekkür ederim kendi adıma.
_________________ Been there. Seen that. Got the scars.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum