Author |
Message |
darkelven
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 5:33 am |
|
Bir fighter veya knight`a büyü gücü verip eldritch knight yapabilmek olasımıdır?
Olasılık var ise benden baÅ?ka eldritch knight varmıdır?
(örnek verirsek gandalf bir eldritch knight`dır.) |
_________________ ''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 6:24 am |
|
en azından beÅ? level wizard olmak gerekiyor öyle düÅ?ün...Gandalfı pek karıÅ?tırmayalım o iÅ?e ... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 6:43 am |
|
fightera kim büyü gücü verecek? Kendisi çalıÅ?ır saconun dediÄ?i gibi 5 level wizard alırsa olabilir.
Ama hakikaten Gandalfı karıÅ?tırma :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 7:16 am |
|
Gandalf ın Spell Focus Illision feati var bence
kesin. |
|
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 9:19 am |
|
Bu site role play üzerine kurulu ve 3.5 D&D kurallarını kabul ettiÄ?ine göre pek kimsenin Eldrich Knight olmana karıÅ?acaÄ?ını sanmıyorum... Ben de senin dahil olduÄ?un RP deki karakterimi Eldrich Knight yapmayı düünüyordum ama sonra vazgeçtim... Eldrich Knight Nasıl olunur dersen bkz D&D Core Rule Book 2 Dungeon Master's Guide 3.5 Edition |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 8:21 pm |
|
DM'i ve diÄ?er oyuncuları bedava 5lvl wizard olduÄ?un konusunda kandırırsan olur heralde..
DiÄ?er türlü genellikle fight/mage ler acayip zayıf oluyorlar. Yeni players hand book 2'de veya complete arcana'da bir yerlerde yeni fighter mage classları var. Hem bayaÄ?a fighterlar, hem mageler. Ama bana biraz 14 yaÅ?ındaki amerikalılar için yapılmıÅ? gibi geldiler. Yani karakteri derinleÅ?tirmek yerine, karakter kaÄ?ıdını derinleÅ?tiriyorlar. |
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(") |
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Thu Jan 11, 2007 2:52 am |
|
Eldrich Knightlar'ı ilk Elf Gölgesi'nde görmüÅ?tüm. HoÅ?uma gitmiÅ?lerdi doÄ?rusu. Ama ben DM olsam ancak Lawfull karakterlerin Eld Kng olmasına izin veririm çünkü aÅ?ırı ddisiplin gerektiriyor gibi geliyor bana. |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 20, 2007 9:43 pm |
|
ya Gandalf acayip biÅ?i onu konuÅ?mayalım Å?imdi...
Bence eldirch knight olmak gereksiz sonuçta 5 level büyücünün yapacaÄ?ı büyüden sana ne hayır gelir en fazla magic missile falan yapar. |
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 21, 2007 12:46 am |
|
Ben de katılıyorum. Strengh e çok az verdim. Å?imdi fighter sınıfı alsam. ne iÅ?ime yaricak ki, büyücü özelliklerini güçlendirmek daha iyi. Eldrich Knight, sevmedim. onun yerine Purble knight yada horizon walker olabilr. purble da kötü neyse |
|
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jan 21, 2007 4:58 am |
|
Bence en iyisi babalar gibi mage'de devam edip archmage olmak... Bi karizması var bi kere... Parayı biriktirip birde güzel bir kule yaptırdın mı.. Ohh!! Kulenin çatısında rakı balıkda ne güzel gider... Ben fighter-mage'i hep RP'den uzak PowerPlay'e yakın görmüÅ?ümdür o yuüzden pek sevmem... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
|
|