Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Archmage, prestige class
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Archmage, prestige class View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 12:52 am Reply with quoteBack to top

Archmage classini anlatabilir misiniz? ingilizce bilgim kisitli. High Arcana daki, special power lari da açıklar misin her birini, hepsini seçebiliyormuyuz? yoksa bir limiti mi var,bu special power lar int modifiar in kadar mi seçiliyor yoksa?

Bu class i aciklar misin?
    Back to top View user's profileSend private message
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:23 am Reply with quoteBack to top

valla archmage ile ilgili ingilizce bir pdf varsa elinde yolla bana ben hemen anlatiim sana ama archmage ile ilgili bilgim kısıtlı dediÄ?im gibi ben büyülü eÅ?yalarla ilgilenirim büyücülerle deÄ?il ama archdruid gibin biÅ?eydir heralde, Baldur's Gate'deki Imoen'De sonra archmage oluyodu onun dıÅ?ında pek örenkte bilimiyorum biliyosamda farkında deÄ?ilim sen en iyisi bana pdf'yi gönder Å?imdi bulmam zor klasörden mageler ile ilgili Å?eyleri.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 2:24 am Reply with quoteBack to top

bu arada "büyücülerle ilgilenmiyorsan neden buraya mesaj yazıyon len?" diye sormayın yazıyorum iÅ?te arada kapıyorum bi kaç biÅ?ey ehueh

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 21, 2007 6:10 am Reply with quoteBack to top

* Olmak içine gerekenler:
    - skill: Knowledge (Arkana): 15, spellcraft: 15
    - Feat: Spellfocus(2 ayrı büyü sınıfında), Skillfocus(Spellcraft)
    - 7. seviye büyüleri yapabilme ve en azından 5 okuldan 5. seviye daha üstü büyü bilme.
    * Can puanı: d4
    * Her seviye gelen skill puanı: 2+int
    * Arcmage olarak her seviye atladıÄ?ında hangi sınıftan geçiÅ? yaptıysa onda seviye atlamıÅ? gibi yeni büyüler yapmaya baÅ?lar.
    * High arcana: Bir Arcmage bu özellikleri kullanmak için belirtilen büyü seviyesinden bir slot'ını bu özellik için harcamalıdır. HarcadıÄ?ı taktirde arta kalan slotlarını istediÄ?i zaman high arcana için kullanabilir. (Yani clericlerin istedikleri büyüyü eÅ?it seviyedeki iyileÅ?tirme büyüsüne dönüÅ?türmeleir gibi)
    (-) High arcananın adı: KullandıÄ?ı slot seviyesi; Açıklaması
    - Arcan fire: 9; 1d6(xHer arcmage sınıfı için)+1d6(Harcanan büyünün seviyesi için) kadar saf büyü hasarını 400+40 feet kadar uzaÄ?a vuruyor.
    - Arcane reach: 7; dokunma büyülerini 30 feet uzaÄ?a yada 2 kere alınırsa 60 feet uzaÄ?a yapılabilir.
    - Mastery of counterspelling: 7; Arcmage bir büyüyü counter ettiÄ?inde büyü spell turning tarafından etkilenmiÅ? gibi yapanını hedef alır. Alan etkili büyüler gibi spell turning büyüsünden etkilenmeyen büyüler sadece counter edilmiÅ? sayılır.
    - Mastery of elements: 8; Büyücü asit, soÄ?uk, ateÅ?, elektrik yada sonik hasar veren bir büyü yaparken büyünün verdiÄ?i hasarını, büyü yapılmadan hemen önce seçerek, bu 5 cinsten birine çevirebilir.
    - Mastery of shaping: 6; Büyücü alan etkili bir büyüsünün Å?ekilinde bazı deÄ?iÅ?iklikler yapabilir. Mesela arkadaÅ?larını bulunduÄ?u noktalara vurmayan bir alevtopu.
    - Spell Power: 5; Büyücününm büyüleri 1 seviye daha yukarı seviyeden bir büyücü tarafından yapılıyormuÅ? kadar güçlü olur.
    - Spell like ability: 5; Büyücü bir büyüyü günde iki defa yapa özelliÄ?ini aynı seviye bir slotı harcayarak kazanır. Component kullanmaz ama component'ın parasal deÄ?erinin 10 katı ve normal büyüde Xp kaybediliyorsa onun kadarını daha her özelliÄ?ini kullandıÄ?ında kaybeder. Büyümsü güç(Spell like ability) olarak seçilen büyünün slot seviyesinin 3 fazlası kadar slot kulanılırsa 4, 6 yükseÄ?i kullanılırsa 6 kere bu güçcü kullanma hakkı doÄ?ar. Bu özellik aynı zamanda metamagic featli büyüler içinde kullanılabilir.

Yalnız ingilizcen dediÄ?in kadar kötü ise ve ingilizce kaynaktan baÅ?ka kaynaÄ?ın yoksa bence sen arcmage olmayı bir kere daha düÅ?ün. Büyüler ile çok haÅ?ır neÅ?ir olmalısın ve buda büyülerin anlatımını özümsemek anlamına gelir.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:29 pm Reply with quoteBack to top

ya geliÅ?miÅ? güçlere sahip bir büyücü olunca sınıfını deÄ?iÅ?tiriyosun archdruid gibin iÅ?te

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:45 pm Reply with quoteBack to top

Belirtmeyi unutmuÅ?ıum ve Å?imdi fark ettim geç kalma için kusura bakmayın. Arcmage olarak atladıÄ?ın her seviye için bir high arcana alabilirsin. Int. artısının bu konuda herhangi bir etkisi yoktur.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum