Author |
Message |
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2003 9:28 am |
|
Ä°nsanları önyargılarla yargılamamayı çok önce öÄ?rendim... Corax... |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2003 10:01 am |
|
yeorda wrote: |
Ä°nsanları önyargılarla yargılamamayı çok önce öÄ?rendim... Corax... |
Aaaaaah deÄ?il mi? O yüzden benim tanrılarımın karanlık amaçları olduÄ?unu ve asla iyi bir amaçla gelemeyeceklerini söylüyorsun aynı Ã?NYARGISIZLIÄ?INLA!!!! |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2003 8:53 pm |
|
Ben senin gözü dönmüÅ? ve ele geçirdikleri yerleri yaÄ?malarken insanları vahÅ?ice öldüren bir ırktan gelmeni umursamıyorum.. Corax ... Tüm kanlı siciline raÄ?men bir barbar eÄ?er içindeki sesi dinliyorsa arkadaÅ?ım olabilir... Ancak senin böyle biri olmadıÄ?ının bir sürü kanıtı var... Bir barıÅ? görüÅ?mesi bile yapmadan onkasabaya saldırıyorsun... Evet seni yargılamak için çok bilgiye gerek yok o kadar net ki... karar... Yine de kendini ispatlamak istiyorsan bir Å?ansın daha var Corax .... |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Dec 08, 2003 1:56 am |
|
Benim kendimi SANA kanıtlamaya ihtiyacım yok... EÄ?er bu ordu toplanmasaydı Å?u anda bu barıÅ? görüÅ?mesini yapıyor olmazdık... Neden-Sonuç iliÅ?kisi... Bu barıÅ?ın bahsi bile saldırmaktan beni vazgeçirdi demekki ben de bunu bekliyormuÅ?um deÄ?il mi yeorda? |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 5:22 pm |
|
Sen önce gücünü gösterip sonra insanları ikna etmeye çabalıyorsun.. Ordunun benim tercihimde en ufak bir etkisi olmayacak onkasaba halkı nasıl davranır bilmiyorum ama ben ordu olmadan bu teklif yapılsa idi ne savunacaksam aynısını savunacaÄ?ım. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 12, 2003 9:16 pm |
|
Å?eref duyması veya duymaması beni pek ilgilendirmez ama genelde insanlara yardım edince müteÅ?ekkir olurlar yeorda da bana bu Å?ekilde teÅ?ekkür etmek istemiÅ? herhalde.. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 13, 2003 7:26 am |
|
Ben bu insanların komutanı olarak sana sorıyorum Yeminer.
Lanetli iÄ?renç bir liç, neden insanlar için, iyilik için savaÅ?sın? Senin gibi kötülüklerde yoÄ?rulmuÅ? bir yaratık hemde! Makul bir cavp bekliyorum. |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
Oren_Dautry
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 13, 2003 8:26 am |
|
Bunları bir de benim gözlerimin içine bak da söyle Ardar Bardaaner...
ölümlü vücudumla ben niye babana yardım ettim..
kiÅ?ileri lanetli olmasıyla deÄ?erlendiriyorsan ben babanın en büyük düÅ?manıydım o zaman bu soruyu bir daha düÅ?ün istersen aradıÄ?ın cevabı bulacaksın.... |
_________________ Bugün için yaÅ?a , yarın için hayatta kal.. |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 13, 2003 8:54 am |
|
Ben senin hakkındaki bütün yazıları babamın bana özel olarak hazırladıÄ?ı günlükten edindim. Ayrıca ölüm Bardaaner ailsei için hiç yabancı olmayan birÅ?ey. Atam Kinithos GüneÅ?'le anlaÅ?ma yaparken Ã?lüm onlarla beraberdi. Ben ölümden korkman onu kucaklarım.
Ayrıca zaten babamın baÅ?ka bir liç ile de iyilik adına bir savaÅ?ta beraber çarpıÅ?tıklarını bilirim. Ne olursa olsun. Babamö sana güvendi ve ben onun kararlarına saygı duyarım. Yeminer ise hakkında hiçbirÅ?ey bilmediÄ?im bir yaratık... |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 14, 2003 7:54 am |
|
Hiçbir Å?ey bilmediÄ?in için iÅ?te onu yargılamaman gerekir... KarÅ?ı tarafın aramızı bozmak istediÄ?ini görmüyor musun?? Daha önce de aÅ?aÄ?ıladıkları müttefikler kendilerine dönünce hiç tereddüt etmeden onlarla anlaÅ?madılar mı?? Hayır Hükümlü bence yargın yanlıÅ? benim sadakatim onkasabaya olduÄ?u için her koÅ?ulda yanında kalacaÄ?ım ama bence bu konuda tutumun yanlıÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 14, 2003 10:29 am |
|
Size sırt çevirip de Tanrılar'ın ordusuna kim katıldı peki? |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 22, 2003 8:17 pm |
|
kesinlikle ben deÄ?il. ama 10 kasaba Å?unu bilsin. artık 1 müttefik daha kaybettiler ve yavaÅ? yavaÅ? parçalanacaklar. sizi korumam altına aldıÄ?ımı göremediniz. ölümlü gözleriniz olayların derinliklerini kavrayamadı ve bunun cezasını müttefiklerinizi kaybederek ödeyeceksiniz. sana soruyorum komutan biraz geçmiÅ?e bak ve rahibin tek baÅ?ına kasabaları korumaya çalıÅ?ırken ona kimin destek verdiÄ?ini ve ardından diyarların ulularının sizin yanınıza geçmesini kimin saÄ?ladıÄ?ını ören ve yine söylüyorum. ben siz ölümlüler gibi küçücük bir ömür için düÅ?ünmem komutan ben sonuca giderim güne deÄ?il. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
|
|