Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - en iyi rouge silah(lar)ı
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

en iyi rouge silah(lar)ı View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 31, 2007 6:44 am Reply with quoteBack to top

rouge olan ve ya olmayan arkdÅ?larım bir soyguna, suikaste yada baÅ?ka bir göreve, iÅ?e gittiÄ?inizde rouge için en uygun silah ve ya silahlar nelerdir?

Ben fighter olarak oynadıÄ?ımda favorilerim iki tane bastard sword'u fakat sekil olarak uzun ve genellikle olur olmaz her tarafından birÅ?eyler çıkan exotic silahlar oldukları için rougelar için pekte uygun deÄ?il, bence iki tane pala(schimitar) yada katana (katana Very Happy )
    çok iÅ? görür, assassinler içince iki kısa kılıç yada bir uzun kılıç ile bir kama yada hançer bayaÄ?ı bir iÅ? görür tabi biz rougelar sadece yakın mesafe silahları kullanmayız kullandıklarımızların arasında uzak mesafelilerde var assassinler için en uygunları fırlatma bıçakları (throwing dagger) ve zehirli dartlar (poisonus dart), diÄ?er rougelar içinde el arbaletleri (hand crossbow ya da hand arbeque). Uzun yay ise saklaması zor olduÄ?u için rougelar için bekte uygun silahlar deÄ?il ayrıca sırta asıldıkları için (tabii sınırsız derinlikte ceplere sahip pelerinleri olanlar için önemli deÄ?il bu ama az bulunan eÅ?yalar bunlar gerçi bende bi tane vardı o oyun bitince haliyle getti tabii) çeviklÄ?i ve akrobatik hareketleri baltalıyolar.

Evet sıra sizde sizin favorileriniz neler?

(bilerek anket açmadım çünkü çok seçenek var sıÄ?mıyo diÄ?er demekte bu ankete pek uyacaÄ?a benzemiyor)

Back to top View user's profileSend private message
    Aredheliquas
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 31, 2007 7:01 pm Reply with quoteBack to top

walla çift dagger sahısları öldürmek için süper ama soyguna gidiyorsanız en az bir elinzde kısa kılıç bulunması sizin avantajınızadır bence...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jan 31, 2007 8:01 pm Reply with quoteBack to top

Ã?ift hançer, kısa kılıç, bir ya da iki adet sopa(sopaların amacı da hem kısa mesafede etkili bir silah olması hemde ortası delik olduÄ?unda tüftüf olması.Sopalar saÄ?lam olursa çok iyi olur tabi.)Belki bir de arbalet...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 01, 2007 11:30 pm Reply with quoteBack to top

artemis taÅ?ıo ya en iyilerini Rolling Eyes
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 01, 2007 11:53 pm Reply with quoteBack to top

entreri2 wrote:

Tamam Artemis'in kılıcı ve hançeri iyi ama bi düÅ?ün bakalım söyle Drizzt'in tüm alev saldırılarına tam baÄ?ıÅ?ıklık saÄ?layan ve alev yaratıklarını (tüm ateÅ? iblisleri, kırmızı ejderhaların bazıları, ateÅ? elementallerini vs.) bir iki vuruÅ?ta öldüren Buz Ã?lüm isimli palasıyla ya da Sword of Mask ile ya da tanrıkatili ile karÅ?ılaÅ?tırabilirmisin o silahları? Ayrıca onun silahlarından daha iyi olarak Catti-Brie'nin Khazid'hea'sıyla (drow elfçesinde kesici demek saf metali bile katırt diye kesiyomuÅ? Catti-Brie'DE kitapta çatır çutur duvarları kesiyodu) boy ülçüÅ?ebilmeside zor. Artemis'in silahları güçlü gözüküyor çünkü Artemis çok güçlü, adam Jarlaxle, Drizzt hatta Abdel'le bile kapıÅ?abilir kılıçta ama silahları öyle yenilmez, yok edilmez silahlar deÄ?il Artemis'in Charon'un Pençesi'nin gücü en fazla duman yaratmak, taÅ?ları kesmek, zehirlemek, bide bakınız Schimitar of Soulless'e silah direkt olarak ruh emiyor, ya da Blackrazor eritici bir zehir yayıyor, güç emiyor falan filan.

Gerçi ben biraz konuyu aÅ?tım biz sadece silah türlerini konuÅ?uyorduk silah güçlerini deÄ?il ama olsun ne yapalım, bu arada senin mesajından egzotik kılıç+hançer kombinasyonunu sevdiÄ?ini çıkarıyorum Very Happy

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Feb 02, 2007 5:15 am Reply with quoteBack to top

Valla cebe, kenara köÅ?eye rahatlıkla saklayabileceÄ?im küçük hançerler taÅ?ırdım bolcana Smile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 03, 2007 6:04 am Reply with quoteBack to top

darkflarer wrote:
    entreri2 wrote:

Tamam Artemis'in kılıcı ve hançeri iyi ama bi düÅ?ün bakalım söyle Drizzt'in tüm alev saldırılarına tam baÄ?ıÅ?ıklık saÄ?layan ve alev yaratıklarını (tüm ateÅ? iblisleri, kırmızı ejderhaların bazıları, ateÅ? elementallerini vs.) bir iki vuruÅ?ta öldüren Buz Ã?lüm isimli palasıyla ya da Sword of Mask ile ya da tanrıkatili ile karÅ?ılaÅ?tırabilirmisin o silahları? Ayrıca onun silahlarından daha iyi olarak Catti-Brie'nin Khazid'hea'sıyla (drow elfçesinde kesici demek saf metali bile katırt diye kesiyomuÅ? Catti-Brie'DE kitapta çatır çutur duvarları kesiyodu) boy ülçüÅ?ebilmeside zor. Artemis'in silahları güçlü gözüküyor çünkü Artemis çok güçlü, adam Jarlaxle, Drizzt hatta Abdel'le bile kapıÅ?abilir kılıçta ama silahları öyle yenilmez, yok edilmez silahlar deÄ?il Artemis'in Charon'un Pençesi'nin gücü en fazla duman yaratmak, taÅ?ları kesmek, zehirlemek, bide bakınız Schimitar of Soulless'e silah direkt olarak ruh emiyor, ya da Blackrazor eritici bir zehir yayıyor, güç emiyor falan filan.

Gerçi ben biraz konuyu aÅ?tım biz sadece silah türlerini konuÅ?uyorduk silah güçlerini deÄ?il ama olsun ne yapalım, bu arada senin mesajından egzotik kılıç+hançer kombinasyonunu sevdiÄ?ini çıkarıyorum Very Happy

ewt üstad kendimde frp de insan düzenbazım ve silahlarım bu ikili Idea baÅ?ka silah kullanmıyorum bir de kısa yayım var diÄ?er durumlar için..

Bu arada Artemis'in hançeride güç emio Cool
    dfunk
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 03, 2007 6:09 am Reply with quoteBack to top

Tek söyleyebileceÄ?im hançer bir hırsızın en gerekli malzemesidir.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    entreri2
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Feb 03, 2007 6:43 am Reply with quoteBack to top

bu arada darkflarer Å?unu da belirtmek isterim C'haron'un pençesi sadece zehiriyle fasasiylo fisosiylo etkili bir silah deÄ?il..Bizim daha bir çok bilmediÄ?imiz özelliÄ?i var Artemis'in öÄ?renmediÄ?i..Mesela sonlara doÄ?ru görünmezlik saÄ?ladıÄ?ını anlıyor kılıcın..Ayrıca kolçakla ilgili bilgi vermeme gerek yoq sanırm..

Saygılar&Artemis Entreri Cool
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Feb 04, 2007 11:22 am Reply with quoteBack to top

Ben karakterimle uzun yay kullanıyorum. bence bir hırsız yakın dövüÅ?ten olabildiÄ?ince kaçınmalı ki menzilli silahların saldırı +'ları daha fazla oluyor (dex'e baÄ?lı olarak). Å?öyle de bir göz önüne alacak olursak saldırı zarında daha fazla aldıÄ?ı için sinsi saldırı (sneak attack) Å?ansı daha fazla oluyor. Yayla devam etmeyecekse bile en azından yayla baÅ?lanması taktiksel açıdan biraz daha saÄ?lam.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 05, 2007 6:13 am Reply with quoteBack to top

bolca hançer(çizmede, kemerde,cepte vb. dursun fırlatmalık.) bir veya iki pala ya da rapier. bi de olmazsa olmaz crosbow. olursa bi de pelerinin altına saklı, zehirli oku yerleÅ?tirilmiÅ? bi hand crossbow da iÅ?e yarar.
    darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 07, 2007 4:09 am Reply with quoteBack to top

Quote:

bolca hançer(çizmede, kemerde,cepte vb. dursun fırlatmalık.) bir veya iki pala ya da rapier. bi de olmazsa olmaz crosbow. olursa bi de pelerinin altına saklı, zehirli oku yerleÅ?tirilmiÅ? bi hand crossbow da iÅ?e yarar.

orhun naaptın olum adam cephanelik oldu bi kaç tanehançer iki pala bide yedek hançer (fırlatma deÄ?il) belkide bir hand crossbow, o kadar yeter bence rapier falan boÅ? iÅ?ler (gerçi sen farklı bi liste verdin sanki ama Very Happy )

Fenmarel
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 08, 2007 5:59 am Reply with quoteBack to top

aklı , zekası ve gizliligi yeter de artar bile

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Feb 08, 2007 7:03 pm Reply with quoteBack to top

Quote:

bu arada darkflarer Å?unu da belirtmek isterim C'haron'un pençesi sadece zehiriyle fasasiylo fisosiylo etkili bir silah deÄ?il..Bizim daha bir çok bilmediÄ?imiz özelliÄ?i var Artemis'in öÄ?renmediÄ?i..Mesela sonlara doÄ?ru görünmezlik saÄ?ladıÄ?ını anlıyor kılıcın..Ayrıca kolçakla ilgili bilgi vermeme gerek yoq sanırm..

Saygılar&Artemis Entreri

valla ben bilmiyodum Charon'un pençesinin o özelliÄ?ini, tamam iyi silah ama yine de bi bakalım, öldürdüÄ?ü kiÅ?inin suhuna ebedi bir iÅ?kence eden ve kılıcın sahibinin istediÄ?i zaman o ruhlardan bilgi alabilmesini saÄ?layan Schimitar of Soulless kadar iyimi? Ayrıca Schimitar of Soulless'te yaÅ?am enerjisi emiyor.

Kolçak ayrı bir konu, o konuya girmeyelim Very Happy

DuyduÄ?uma göre Artemis daha sonraki kitaÄ?larında kendisine ebedi gençlik saÄ?layan bir alet buluyomuÅ?, söyle bu Artemis'e halk için daha fazla sorun çıkarırsa tatmin ederim onu, bilsin yani Very Happy Artemis'in bile 40 level olduÄ?unu sanmıyorum ben.

Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Feb 11, 2007 6:09 am Reply with quoteBack to top

Fenmarel wrote:
    aklı , zekası ve gizliligi yeter de artar bile

DoÄ?ru söze ne denir?

Birde maymuncuk ıvır zıvır aletlerini unutmamak lazım Smile
    Tabiki her rogue un en az 3-5 gizli hançeri vardır gerisi zevke kalmıÅ?. Ama weapon finnes için rapier yada short sword oldukça iyi silahlardır.

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum