Author |
Message |
utkuy
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 11:14 am |
|
sorması ayıp izmirde ya da dolaylarında magic ile uÄ?raÅ?an arkadaÅ?lar mevcut mu?
eÄ?er bu konu altından ya da özel mesaj olarak bana ulaÅ?ırsanız tanıÅ?mak ve kaynaÅ?mak isterim. |
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da. |
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 5:09 pm |
|
Ben de deste falan yok... Kayboldular, yürütüldüler, duvar süsü oldular, eski kız arkadaÅ?ların evinde kaldı istenemedi, vs... Son 3-4 senedir oynamadım ama zevkle takılırım...
3 boosterlı draft falan düzenlesen büyük keyif olur (4 kiÅ?i yetiyor nasıl olsa). Hayal ediyorum: Hatta her 2 hafta da bir falan gibi gelenek haline gelse ne güzel olur mesala..
Birayla bu kadar iyi giden bir oyun az vardır.
Not: 2 defa cumartesi akÅ?amüstü Teras Cafe'ye gittim ( http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6404 ) ikisinde de magic oynayan bir tayfa vardı. |
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(") |
|
Back to top |
|
|
Mr_Zombie
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 9:07 pm |
|
Ben de bi ara baya uÄ?raÅ?tım magic'le. ArkadaÅ?larla bi servet yatırdık bu kartlara. Sonra, herkes tek tek bıraktı..ben de kartları kullanılmayan Å?eylerin konduÄ?u bi dolaba tıktım. Arasam bulabilirim yani tekrar. Bi çuval kartım var. Kırmızı oynuyorum, goblin deck'i. DiÄ?er sırlarını da bigün kapıÅ?ırsak öÄ?renirsiniz, sürpriz olsun. Bornova taraflarına gitçek olursam deck'imi de alayım yanıma bari. : ) |
_________________ Ä°nsanlara istediÄ?ini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri Å?eyleri söyle. |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:44 am |
|
Ben de var valla ayrıyetten arkadaslarla oynuyoruz ama artık magic çi kimse kalmadı
gercekten. |
|
|
Back to top |
|
|
Mr_Zombie
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 9:16 pm |
|
Ä°lgilenen birkaç kiÅ?i daha bulursak toplanalım; hem tanıÅ?ırız, hem de ufak bi turnuva yaparız belki. Trade olayına da girebiliriz. Ama benim tatilim 12sinde bitiyo. |
_________________ Ä°nsanlara istediÄ?ini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri Å?eyleri söyle. |
|
Back to top |
|
|
utkuy
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 10:26 pm |
|
turnuva düÅ?ünüyordum ben aslında ama çok az kiÅ?i yanıt verdi. izmirden daha çok kiÅ?i çıkacaÄ?ını düÅ?ünmüÅ?tüm =(
ama olsun yine de dönem baÅ?ladıÄ?ında vaktiniz olursa görüÅ?elim. bornovada oturuyorum ben teras cafe var burda mesela 4ten fazla insanın bir arada oturmasını saÄ?layabilen yegane cafelerden =) |
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da. |
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Feb 04, 2007 9:32 pm |
|
Tamam abi bulusalım bi ara trade yapacaÄ?ım bir kaç kart var hem de turnuva yaparız zewkli olur |
|
|
Back to top |
|
|
Murdoc
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Feb 05, 2007 2:32 am |
|
Sanırsam ki benim arkadaÅ?larda oynuyordu magic ama ben hiç oynamadım(pokemondan sıra gelmedi ).BaÅ?larsamda çabuk ısınırım ama. Bir sorayım bakalım onlarda varsa banada öÄ?retsinler.Onların destesni çalar bende gelirim.Hatta Å?öyle bir organizasyon yaparsak iyi olur; en toplu olacaÄ?ımız zamanlardan biri Ä°zmirCon dönemi.Oradan çıktıktan sonra toplanıp rahat rahat oynayabiliriz.Nasıl fikir??? |
_________________ (<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse! |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 21, 2007 3:21 am |
|
Yazın hala bu kadar oynayalımd derseniz Ä°zmir'e geldiÄ?imde ara ara buluÅ?up oynayabiliriz arkadaÅ?lar...
temenni ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Lugtarias
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Apr 25, 2008 2:13 am |
|
ArkadaÅ?lar Ä°zmir'de MTG kartları satın alabileceÄ?im ya da ikinci el olarak ulaÅ?abileceÄ?im bir yer ya da yerler var mı ? (2.el kartların içinde basic land olmaması koÅ?uluyla)
Kartlara ulaÅ?tıktan sonra sitenin Ä°zmir tayfası olarak sık sık toplanıp oynayabiliriz. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|