o da biÅ?ey mi bizim bi dm vardı "sercan kulakların cınlasın" adam dungeons and dragons u sadece dungeon da gecen biÅ?ey zannediyodu. bizi dungeondan dungeona dragondan dragona sallıyodu. biraz aÅ?mıstım o zamanlar ucan bi halım var buyucuyum diÄ?er arkadaslar yuruyor ben yukardan etrafı kolacan ediyorum. dungeon gibi biÅ?ey gorursem donup kacıcam. DM bize dondu "--abi bi delik acılıyo ayagınızın altında ve dungeon giriÅ?i oldugunu anladıgınız bi delige dusuyonuz."
playerlar=??????
ben= abi ben ucuyorum hatırlarsan
DM= ha sende arkadaslarının dusmesine goz yummayıp dalıyon dungeona tam arkandan delik kapanıyo.
Playerlar=yuhhhhh abi ben bırakıyom....
TAMAMEN GERÃ?EKTÄ°R YALANIM VARSA BÄ° DAHA MAGE OYNATMAK NASÄ°P OLMASIN...
yalan diyenmi var böyle zırtapoz DM'lere çok rastladık biz, normaldir yani
ya arkadaÅ?ın kafasına , üzerinde "Acme" yazan örs attılar,
bir arkadaÅ?ım ise benim üstüme ev düÅ?ürdü,
arkadaÅ?ın üstüne de öküz düÅ?ürdü,
Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolünde etkisiyle oyuncular iyice saçmalamaya baÅ?larlar.Oyuna büyük emek harcayan DM kafayı yemek üzeredir.
Oyuncu:Ben o guardı çıplak elle öldürürüm.HıÅ?Å? kime diyom
DM:(benden günah gitti):Gökyüzünde bir ıÅ?ık görüyorsunuz
Oyuncular:IÅ?ıkları kapatın ulen
Aklı hala baÅ?ında olan oyuncu:Ne yöne gidiyor
DM:Tam üzerinize geliyor
Oyuncular: IÅ?ıktan kaçıyoz
DM:Etrafınızı Guardlar sardı Kaçamazsınız
Oyuncu:Ben o kadar yüksek sesle söylemedim nasıl duydu
DM:KuÅ?lar söyledi bu arada ıÅ?ık kümesinin yanmakta olan bir demir yıÄ?ını olduÄ?u farkettiniz.Ã?zerinde bir Å?eyler yazıyor
Oyuncu mage:Ben okuyabiliyormuyum
DM:Okuyosun
Oyuncular :Ne yazıyor
DM: NASA
Uzay gemisinin üzerlerine düÅ?mesiyle gruo ölür.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum