Posted:
Sat Dec 30, 2006 2:15 am
Walla öle analitik olarak yazmayacam buraya, Å?öyle anlatmaya baÅ?layabilirim;
Ben tanrı olsaydım sanırım, neÅ?enin, aÅ?kın ve zevklerin tanrısı olurdum. Avatar tipime de en uygun olarak satyr olurdum heralde. genellikle tapınanlarım bardlar ve rangerlar olurdu. Rangerlar olurdu diyorum çünkü doÄ?ayla da alakalı olurdum. Ve tapınanlarımla devamlı ilgilenmeye çalıÅ?ırdım onlara güzel sürprizler yapardım. Lower bir deity olurdum, ama panteonun en eÄ?lenceli elemanı olurdum ona eminim Worshipper adaylarını kendsim seçrdim, her öyle önüne gelenin bana tapmasına izin vermezdim. BaÅ?ka biÅ?i de Å?u an için aklıma gelmiyo.
Alignment:Chaotic Neutral
Cleric Aligment: CN, TN, LN, NG
Favored Weapon: Karar veremedim ama handaxe, ranseur ikisinden biri
Domain: Walla uygun domain düÅ?ünedim hiç
Saygılarımla...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
haa bu arada da avatarım yürüyen bir "arka tampon" yada yürüyen bir klozet olurdu, dünyayı osuruÄ?a mahkum etmek istediÄ?im içinde evil olurdum, hatta cleric lerim "divine farting" isimli bir büyü yaparlardı ekstradan.
Posted:
Fri Feb 09, 2007 3:40 am
Ben Mystra 'mın yanında olayım istedim, aÅ?ıÄ?ım kendisine . Hemde onu korumaya ve yanında olmaya yemin etmiÅ? bir zad olarak demigod lık bile yeter bana .
Azulth gibi Magistelikten tanrılıÄ?a yükselmek isterdim. The First Magister diye adımı duyururdum.
Ama esasında nasıl bir tanrı olurdum zaten bilen biliyor. Site tarihine bakınız efem
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum