valla hala ne diyeyim bilmiyorum, bakın biz Baldur'S Gate 2 kurallarına göre oynadık diyorum (ek paket dahil ) ve o kuralalr son çıkmıÅ? 2E'nin kurallarıydı bir sınıfın belli bir levelı vardır ondan yükseÄ?e çıkılmaz. Bu level rougelar için 40 savaÅ?çılar paladinler ve kolcular için 32, büyücüler için 36'dır. Ozanlarda rouge oldukları için 40'tır. Biz bu kurallara göre oynadık biiiir.
Fare falan kesip exp almıyoduk, genelde karÅ?ımıza 10. leveldan sonra güçlü rakipler çıkmaya baÅ?ladı, hikayenin içeriÄ?i olarak bir çok savaÅ?a katıldık, ben CE olan bir arkadaÅ?a acayip bir iÅ?kence yaparak bayaÄ?ı bir exp aldım (oyunun baÅ?ında vardı o herif sonra ölünce gitti), harbiden 4 tane büyük ejder öldürdük (yuh demeyin) ve bir illithid Å?ehrini kılıçtan geçirdik, koskocaman bir drow akıncı birliÄ?ini duman ettik, yanılmıyorsam 2 tane lich öldürdük (1'De olabilir pek hatırlamıyorum) ve daha bayaÄ?ı bir Å?ey var.
BirÅ?ey diyecem DM'nin karakteri mantıksız olmuÅ? öyle birÅ?ey olamaz diye sazan arkadaÅ?lara derimki karakter direkt DM'nin elinden çıkma, isterse 2000 level yapar isterse kafama 1958 model Chevrolet atar ona kalmıÅ?. Sonuçta o DM biz oyuncularız.
Hikayeyi sanki ben yazmıÅ?ım gibi bana kızıyorsunuz, hikayeyi DM yazdı kuzenime kızın o zaman ben ne yapayım.
4 ay süre içerisinde bu levellara, belirttiÄ?im eylemlerle rahatça ulaÅ?abilirsiniz, 3 sene falan deÄ?il, ayrıca 4 ay hergün oynadık (okulların bitmesine yakın baÅ?ladık eylül'ün bilmem kaçında bitirdik, ama geceleri sabaha kadar oynuyoduk sonra plajda uyuyoduk) Yani lütfen siz bu levellara aynı Å?ekilde gelseydiniz ne yapıcaktınız, kesin biz biÅ?eyi yanlıÅ?mı yaptık diyecektiniz?
Lütfen mantıklı olun biraz ve bu açıklamalardan sonra susun bence.
Sana kızan yok ama yazdıklarınla insanları çileden çıkartıyorsun. Bak ben seni birde savunmuÅ? adamım baktım senin kelimelerini toparlayacaÄ?ın yok, hatta birde yorum beklemiyorsun. Ä°yi bu baÅ?lıÄ?a baÅ?ka mesaj yok benden. Bir daha da böylesi saçma sapan baÅ?lıklar açma, saçma sapan cevaplar gelmesin. Afferim eÄ?lenmiÅ?sin filan gibi yorumlar gelebilir ancak böyle baÅ?lıklara.
Ha bu arada 2Enin son kuralları Baldursgate deÄ?ildir. 2E ile 3E arası geçiÅ?tir ve sadece bir bilgisayar oyunudur. Baldursgate'deki kural sistemi 2Enin yarısı bile deÄ?ildir. O oyun tabanlı oyun sonrasında ise ancak kupkuru oyun çıkar.
Tekrar diyorum bu oyundur eÄ?lenmiÅ?sin, sevindim. BaÅ?lıklarda iÄ?neleme ve göreceli olarak hakaret için deÄ?il, bilgi, görüÅ? paylaÅ?ımı ve tanıÅ?mak içindir!
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Posted:
Tue Mar 13, 2007 9:53 am
Bu arada aklıma geldi, element kılıcı, ruh kılıcı ve varsa diÄ?er kılıçlarının özelliklerini öÄ?renebilirmiyim?
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Bu arada aklıma geldi, element kılıcı, ruh kılıcı ve varsa diÄ?er kılıçlarının özelliklerini öÄ?renebilirmiyim?
bence öÄ?renmesen daha iyi (unuttumda ondan aslında)
Posted:
Wed Feb 06, 2008 8:31 am
Ya "findor" hala uslanmadınmı sen ya ? Kaç tane hesabın var senin bu sitede ben 5 tane saydım belki daha bile fazlası vardır. darkflarer dan sonra bide lightflarer olarak gelmiÅ?sin bide ramonia vardı bi aralar, kız taklidi yapıp millete saldırıyodun o hesabınlada. Bu saçmalıklara bi son ver artık ne komik oluyor nede eÄ?lenceli.
Bir daha uÄ?rama buralara bu siteye zarar veremezsin haydi yolun açık olsun...
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
yalnız yener ben cidden lightflarer'ım, Å?ifreyi konrtol et istersen aynı ikiside, ben diÄ?er profilime giremiyordum, hani saygısızlık etmek istemem ama ben zaten benim adımla siteye giireni ... neyse öyle iÅ?te hatta adım eren, bilmeyenler için
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum