eee baÅ?latmayın lan Drizztinze bi çakarım onun aÄ?zına aÄ?layarak evine kaçar ama annesine söylerse ne yaparım onu bilemiicem :d
abi drizzt tabiki keser adam asmıs bi savascı sende o level bi drow ol sende asmıs olursun....elminster a gelince iste onda abartı war ama sole dusun dl de raistlin nekadr abartılı ise elminster da o derece abartılı hatta bence daha az abartılmıs en azından tanrı kesmiyor:D
bu drizzt menz. den ben kimseyi öldürmicem diye çıkmadımı? yüzeye bi gitti önüne geleni kesiyo. madem öle olcaktı evinde kalsaydı bari, hem güçlü Do'Urden evide yıkılmamıÅ? olurdu.
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır.
Size bi tavsiye Drizzt hakkında bir kitap okumadan önce bi Battalgazi filmi izliyin,emin olun gözünüzde canlanıcak yaptıÄ?ı hareketler
Posted:
Tue Mar 20, 2007 7:31 pm
siliterin wrote:
bu drizzt menz. den ben kimseyi öldürmicem diye çıkmadımı? yüzeye bi gitti önüne geleni kesiyo. madem öle olcaktı evinde kalsaydı bari, hem güçlü Do'Urden evide yıkılmamıÅ? olurdu.
Dediklerine katılmıyorum.Hatta Å?unuda iddia edebilirimki kitapları ya okumadın yada okurken dikkat etmedin.
Drizzt kadar bilgeleÅ?miÅ? birinin yerine koy kendini.Erdemlerin dogrultusunda mutlaka bazı sorunları kaba kuvvetle aÅ?mak zorunda kalırsın.Hayatımızdada böyledir bu bazen...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum