Swain uzak diyarlardan kendisini ispatlayama gelmiÅ?ti. Onca yola deÄ?eceÄ?ini düÅ?ünerek yorgunluÄ?unu üstünden atmaya ve sınavına konsantre olmaya çalıÅ?ıyordu. Ä°leri doÄ?ru birkaç adım attıktan sonra önünde uzanan dik taÅ? merdivenleri gördü. Ä°ilk adımı herzamanki gibi baÅ?ı dik olarak atmıÅ?tıı. Basamakları bir bir arÅ?ınlarken kendisine olan güvenini sorguluyordu. Acaba baÅ?arabilecekmiydi? Kendinin ne derece usta olduÄ?unu biliyordu fakat diyarın ustalarına kendini ıspatlayabilecekmiydi? Biraz aÄ?ır olan kapıyı açtı içeri bir iki adım attı ve usulca geri kapadı paladin. Diyarın tüm ustaları gözlerini üstüne çevirmiÅ?lerdi.
"Ey diyarın bilge ustaları beni teste tabi tutun ve kendimi sizlere ispatlamam için bir Å?ans bahÅ?edin!" (Paladin Ustalık Sınavı)
_________________ what does not kill you.. wish you make it had.
Ustalar hiç konuÅ?madılar. Onu sadece öylece izlediler. Zaten ustalar hiç konuÅ?mazlardı. Ä°zlerler, sessizce deÄ?erlendirirler, ve kararlarını açıklarlardı. Halk arasında derlerdi ki ustaların anlaÅ?mak için sözcüklere ihtiyaçları yoktu. Her biri diÄ?erinin kararını bilirdi zaten.
Bu yüzden Swain oarada sükûnet içinde beklerken, tüm gözlerin onu incelediklerini ve az sonra kararlarını açıklayacaklarını biliyordu.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Sessizlik sinir bozucuydu. Kimseden çıt çıkmıyor, ama sessizliÄ?in içinde çok sayıda göz onu izliyordu. Neredeyse damarlarında akan kanın sesini duyacaktı. Neden hiçbir Å?ey söylemiyorlardı? Neden hiçbir Å?ey olmuyordu? Kahrolasıcalar neden öylece duruyorlardı?! Onu burada bu tedirginlikle bekletmeye hakları yoktu!
Bir anda, aniden, içine bir his doÄ?du. Sabrı tükenmiÅ? ve isyan etmiÅ?ti. Büyük bir kusur ve hata. Kendisini bir anda geldiÄ?i yerde buldu. Ustalardan eser yoktu ortada.
SabırsızlıÄ?ı sınavı kaybetmesine neden olmuÅ?tu.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum