Benim merak ettiÄ?im bir konu da Bunun bir "ozan" versiyonunun nasıl olacaÄ?ı konusunda. Ã?ok güçlü olmasını bekleyemeyiz tabii ki. Ozan karakterler güçlü olduÄ?u için seçilmez zaten.
Belki wizard yerine sorceror kullanarak buna benzer bir prestij sınıf yaratılabilir.
Bunun Arcanedruidi var. AÅ?arı güçlü ve cerebromancer'a göre çok daha geliÅ?miÅ? özelliklere ship. Mesela yanındaki yaratıÄ?ı aynı seviyedeki büyücünün familiar ve druidin yandaÅ?ının özelliklerinin toplamını alıyor. Yani 15. seviye bir arcane druid yanında yüksek HP'li yüksek büyü dirençli, yüksek zekalı karÅ?ınıza çıksa çok güçlü bir büyülü yaratık olarak adlandıracaÄ?ınız bir yaratıkla gezer. Ä°Å?in daha da korkuncu bunu kendine çevirdiÄ?i yaratıÄ?a özellik olarak kazandırdıÄ?ından büyücülerin familiar kaybetmede çektikleri çileyi çekmez, alelade bir yaartıÄ?ı bu hale getirebilir.
Ã?stüne hem dvine hemde arcane büyüler yapabilmeden baÅ?ka druidlerin yükselen güçleriyle aldıkları özellikleri de alır. GördüÄ?ümde aÅ?ık olduÄ?um bir sınıftı ama sadece power play olarak. (Yanındaki yaratıÄ?a aÅ?ık olmuÅ?tum ama. etarfından büyülü enerjiler saçan dev bir yabandomuzuydu sanırım. Ahhhh bak aklıma geldi yine...)
Ozanlar konusuna gelecek olursak. Ozanalrın 6. seviye büyülerden daha yüksek büyüler yapmasını saÄ?layan ve yaptıÄ?ı tüm büyüleri hem ozan hemde büyücü kitabından seçebilmesine olanak tanıyan, bir prestij sınıfı vardır ve sadece ozanlara mahsus bir marifet birleÅ?imi ile 6. seviyeden sonra bir ozan istediÄ?i bir büyüsünü üstünde tüm gün boyunca tutabilir. bu Å?ekilde ilerlemiÅ? bir ozan 20. seviyede 3 tane 9. seviye büyüyü üstünde tüm gün boyunca tutma yetisine sahip olacaÄ?ından ve birde üstüne her iki okuldan da seçebielceÄ?i büyüleri yapablieceÄ?inden elde edeceÄ?i gücü bir hayal edin.
KıpraÅ?tırmayın benim powerplay'ci tarafımı. Hiç hazzetmem zaten powerplayden.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum