Aslında durum,olay ve Å?artlara göre deÄ?iÅ?ir bence. Hiçbir zaman olmazsa olmaz deÄ?ildir. Olursa faydası çok fazla olur (duruma göre) . Olmazsa fazla eksiÄ?inin çekileceÄ?ini sanmıyorum.
DiÄ?er bir husus bütün oyunların dungeon larda geçecek diye bir kayde yok. Zaten Anchorite ında belirttiÄ?i gibi Dm ona göre ayar çekmeli bence.
Bence o kadar önemi yoktur.
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır.
Posted:
Sat Mar 17, 2007 10:03 pm
Squan wrote:
Aslında durum,olay ve Å?artlara göre deÄ?iÅ?ir bence. Hiçbir zaman olmazsa olmaz deÄ?ildir. Olursa faydası çok fazla olur (duruma göre) . Olmazsa fazla eksiÄ?inin çekileceÄ?ini sanmıyorum.
DiÄ?er bir husus bütün oyunların dungeon larda geçecek diye bir kayde yok. Zaten Anchorite ında belirttiÄ?i gibi Dm ona göre ayar çekmeli bence.
Bence o kadar önemi yoktur.
Squan 'a katılmamak mümkün deÄ?il . Ayrıca Å?unuda belirtmek isterim bir fighter oynarkende tutupta openlock ' a yönelmek ne derece doÄ?ru olur sonuçta bir fighter 'ın kuÅ? kadar olan skill point 'ini openlock 'a harcamak ne derece mantıklı olur ki open lock için vereceÄ?in her 1 puan 0.5 olarak yazılacak class skill olmadıÄ?ından. Aynı Å?ey rogue ve bard dıÅ?ındaki diÄ?er sınıflar içinde geçerli (player's hand book daki sınıflar için konuÅ?tum).
Görkem son zamanlarda sana çok katılıyorum kızmıyorsun deÄ?il mi ?
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum