Author |
Message |
Horcoel_Baator
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 17, 2006 5:23 pm |
|
darkflarer wrote: |
bence en kolayı kılıcı (kılıçlarımı diyeyim ben) önde tutup son anda saldırıdan önce çekmek gerek, sonra çabucak bir el arbaleti ve ya fırlatma bıçaÄ?ıla olayı kökten çözeriz. Tabii bunlar için lightning reflexes feat'i gerekiyor. |
Maalesef bunun için rakibinde improved sunder feati olmaması lazım..Fırsat saldırısına yakalaman için onu..Sonralıkla mantıken bir Quick Draw bulunması lazım..Gerçi fırsat saldırısı gibi anlık bir hamle içerisinde ne kadar hızlı kılıcı kınına sokar yada yere atıpta rakibe bıçak hançeri atılır bilinmez ..Å?ey..Sanırım birde Å?ey durumu var..Rakibiniz sunder checkini tutturamaması lazım bunun için.. |
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..'' |
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 3:07 am |
|
Quote: |
O dediÄ?ini yapmak için Lightning Reflexes deÄ?il, fotomontaj gerekiyor...Anlık bir harekete yapman çok zor adam sana saldırırken...
|
hayır dexteritin rakibininkinden 3 point falan yüksek olsa yeter
bu arada lightning reflexes varsa reflex save yapıp harekete geçmenle dahada kolay oluyor iÅ? bu arada fotomontajla alakası yok çekilmiÅ? bir resmi photoshoptan edit etmiyoruz. |
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 3:10 am |
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Dec 25, 2006 8:34 am |
|
Pardon sorması ayıp 3 puan yüksek olunca ne iÅ?e yarayacak ya da bu 3 puan neyin kıstası onu anlamıÅ? deÄ?ilim. Ayrıca birisi sana saldırırken kaçmak için reflex save deÄ?il armor classını kullanırsın. Senin dediÄ?in yöntem uygulanırsa armor classın hiçbir anlamı kalmaz.
Ayrıca fotomontaj derken yaptıÄ?ın hareketi kafanda canlanmıÅ? haline lazım dedim çünkü fizik kuralları dahilinde öyle bir hareket yapılamaz...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 10:19 am |
|
Bu durumlar için çok basit bir tekniÄ?im var (Dip Not: Genelde düz fighter açmam)
Ä°mproved Trip Feati ve 2-4 lvl rogue alın bu iÅ? tamamdır.
Ben bu tekniÄ?e At Tripi Kaç Sneaki diyorum D |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Fri Jan 05, 2007 10:20 am |
|
Yada Imp. Disarm da iÃ…?e yaraya bilir hani. |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
Gaara of the Sand
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Mar 25, 2007 7:07 am |
|
eger kullandıgım kılıç benim için özelbir deger taÅ?ımıyorsa ve bu dövüÅ?ten sonrada kullanmak yada saklamak niyetim yoksa ki papaz bir kılıcı niye saklasın bulur temizini ganimetten kılıcıma Å?ehirlilerin kullandıgı o lamba yaglarından döker birazda yedeklerim.elimede avladıgım geyiklerden birinin yagını sürer çift kat eldiven giyerimki kılıcım ilk çelikle karÅ?ılaÅ?ıp alev aldıgında sıcaklık hareketlerimi engellemesin elim yanmasın. (metallder ısındıgı zaman genleÅ?ir bunun sebebi bir arada bulunan atomlardaki elektronların hızlanması ve hafa geniÅ? alana ihtiyacı olmasıdır.) ısı ile kılıç zarar görür evet ve sertligide az olsada azalır ama bunun yerine kalınlıgı artar keskinligin azalmasını sıcakçeligin eti daglaması alır ve en son olarakta azalan sertligi geniÅ?leyen kalınlık dengeler |
_________________ Moedasu youna atsu tamaschi ! |
|
Back to top |
|
|
|
|