Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - SAVAÅ?Ã?ININ ACZÄ°
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

SAVAÃ…?Ã?ININ ACZÄ° View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    MASK
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 25, 2003 11:00 pm Reply with quoteBack to top

Benim kiÅ?isel fikrimce savaÅ?çılar en aciz insan gruplarıdır.. Sadece kas gücü ile iÅ?lerini halletmeye çalıÅ?ırlar bunun önemini küçümsemiyorum bir hırsız ve rahip de güçlü olmalıdır.. Ama onlar kas gücünün çok ötesindeki baÅ?ka güçlerin bilincindedirler... savaÅ?çı ise bunları düÅ?ünmez bu nedenle hiç umulmadık anda bir darbe yemesi kaçınılmazdır.. Belki korucular ile bazı Å?övalyeler hariç tutulabilir... Ama diÄ?erleri... Hele tempus adındaki o konuÅ?masını bile baÅ?aramayan tanrıya tapanlar..... Evet onlar o Å?iÅ?kin kaslarına raÄ?men diyarların en savunmasız insanlarıdırlar....

Gölge Ustası

PostPosted: Mon May 26, 2003 5:09 am Reply with quoteBack to top

ben çevikliÄ?in, gizliliÄ?in ve bilgini gücüne inanan biririyimdir benim gercekliÄ?imi kimse bilmez ama senin yanlıÅ? düÅ?ündüÄ?üne inanıyorum ve her zaman ki gibi karÅ?ı çıkmaktan korkmuyorum tempusda en az senin evet SENÄ°N kadar güçlü bir tanrı ve en az senin bahÅ?ettiklerin kadar deÄ?erli Å?eyler bahÅ?ediyor inananlarına ve hiç bir zama hiç kimse hiçbir ırktan meshepten ve meslekten tanrı veya bir baÅ?kası baÅ?ka bir tanrıya bu Å?ekilde hitab edemez SAYGI KAÃ?INILMAZ BÄ°R GERÃ?EKTÄ°R VE HERKES TARAFINDAN GÃ?STERÄ°LMELÄ°DÄ°R
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    raini
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 26, 2003 5:23 am Reply with quoteBack to top

Maniak a bir noktada katılacaÄ?ımı düÅ?ünmezdim... Oldukça fazla sayıda savaÅ?çı tanıdım.. Ve aptal deÄ?illerdi... Onlar sadece tek silahlarının güç ve taktikleri olduÄ?unu bilen insanlar ama önemli bölümü güce baÅ?ka yoldan ulaÅ?anlara da saygı duyuyor... Bilmiyorum bence tempus kötü bir tanrı deÄ?il tanıdıÄ?ım birçok iyi insan tempusa inanan insanlar sonuçta
    Back to top View user's profileSend private message
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Mon May 26, 2003 5:28 am Reply with quoteBack to top

tempus bence ii bir tanrıdır ve aslında çoÄ?u tanrıdan iyidir çoÄ?u tanrının yapmadıÄ?ı Å?eyleri yapar inananlarına saygı duyar onları gözetir kollar ve Å?arkısı dillere döküldüÄ?ün iÅ?te film orda kopar inananları coÅ?ar azimlenir ve yoldaÅ?larına müttefiklerine cesaret azim katar
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    MASK
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 26, 2003 5:32 am Reply with quoteBack to top

Smile))))))))) SavaÅ?çıların tanrısını bana iki hırsızın savunacaÄ?ı aklıma gelmezdi... Ã?yle olsun dostlerım.. Tempus güçlü tanrıdır ama... o ve müridleri.. Onların zayıflıkları güçlerine güvenmek oluyor çoÄ?u zaman.. Ve dostlarım ben hala kas gücünün insanın edinebileceÄ?i güçlerin en basiti olduÄ?unu düÅ?ünüyorum.. Ama öyle olsun tempusa inananlar inanmayı sürdürsünler... Saygı farklı bir Å?eydir.. Ama onların zayıflıklarını bilmenin bir yanlıÅ?ı yok bence.... Ve bunu Smile))))))))) savaÅ?çı dostlerımla paylaÅ?mak istedim.... Ama galiba yine sadece hırsız dostlarımla konuÅ?uyormuÅ?um.. Evet tempus insanlara bir Å?eyler bahÅ?eder ama sadeceona layık olanlara benim tar,katım ,se herkese açıktır.. KaranlıÄ?ın gücü tüm terkedilmiÅ?leri korur ve kollar.... Tabii bir bedeli vardır ama.... Bir açıdan bakarsan bedeldir bu baÅ?ka açıdan bakarsan ödüldür.. Neyse yine de baÅ?ka bir tanrı ile aramı açmak istemem....Tempus müridleri bunu dostça bir uyarı olarak görün ve selamımı kabul edin!!!!!

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Jun 06, 2003 7:36 am Reply with quoteBack to top

Evet dostum aydınlı soÄ?uk ve diÄ?erleri ..... Buralarda baÅ?ının çaresine bakmak sadece savaÅ?çıların özelliÄ?i deÄ?ildir öncelikle ve diÄ?er konular... Bir hırsızın ortaya çıktıktan sonra gösterceÄ?i bir numarası vardır herÅ?eyden önce onlar aciz savaÅ?masını bilmeyen yaratıklar deÄ?ildir ama savaÅ?ı kazanmak için sadece savaÅ? sanatını öÄ?renmek yerine kendilerine daha fazla yardımcı olacak baÅ?ka yeteneklerini de geliÅ?tirirler... Bir savaÅ?çı dövüÅ?emediÄ?i zaman çoÄ?u zaman çaresidir hele silahı yoksa eli baÄ?lı ise bir hırsız deÄ?ildir.. SvaÅ?ı hakedenin kazanması ne demek??? Barbar saçmalıÄ?ı... SavaÅ?ı kazanmayı her zaman benim savaÅ?tıÄ?ım taraf hakeder.... Naıl bir mantık bunu çürütebilir ki tabii ucuz onursal inanıÅ?lar var... Bunların hepsi saçmalık bence.... Siz kendi yolunuza devam edin arkadaÅ?lar... Belki o da bir yoldur ama tüm bunlar geçekten bize çok uzak.... Hangimizin haklı olduÄ?u belki de hiç ortaya çıkmayacak... Kim bilebilir ki????? Bu arada tempusun inananlarından birÅ?ey almadıÄ?ı konusunda o kadar emin olmayın.. Ä°nanmaya devam edin ama olmayın... Size güç katan herÅ?ey bir yandan da bir Å?eyler götürür dostum...

Gölge Ustası

PostPosted: Fri Jun 06, 2003 11:03 pm Reply with quoteBack to top

senin benden aldıkların gibi mask!
    Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Jun 18, 2003 6:08 am Reply with quoteBack to top

Hala mı zayıf hırsızlar övülüyor? Ben bu diyarlarda deÄ?ilken hırsızlar iyice kendilerini üstün zannetmeye baÅ?lamıÅ? açıkça görülüyorki. Her kariyerin kendine has üstünlükleri ve zayıflıkları vardır Mask. Ve sen hala savaÅ?çıların hırsızlarından daha savunmasız olduÄ?unu zannediyosun. Madem Tanrı olmuÅ?sun Hırsızları savunmasız bırakacak milyonlarca olay varken aklına hiç birini getiremiyosan ve bir Tanrı'nın ünvanıyla (Greater God daha doÄ?ru olur) dalga geçecek kadar bilinçsiz ve erdemsizsen senin Tarikatına girecek olanlara da acıyorum çünkü onların da gözleri hırsızlar en büyüktür hırsızlar en güçlüdür hırsızlar her durumda kendini savunabilir gibi mantıksız savlarla boyanırsa, bana meydan okumaya cesaret bile edebilecek kadar zavallı duruma düÅ?eceklerdir.
    Bence bir kelime etmeden önce veya bir düÅ?ünceyi öne sürmeden önce 2 kere düÅ?ün ve karÅ?ı tarafın ne diyebileceÄ?ini de düÅ?ün. SavaÅ?çı zekası olmayan bir savaÅ? makinası deÄ?ildir. Bütün büyük komutanlar, krallar, imparatorlar hepsi birer savaÅ?çıdır ve açıktırki senin hırsızlarından 10 kat zekidirler. Bu diyardaki zavallı hırsızlar, gerçekleri çok acı bir Å?ekilde anlayacaklar hiç Å?üphesiz.
    Silahı olmayan bir hırsız da en az silahı olmayan bir savaÅ?çı kadar çaresizdir. Elleri baÄ?lı bir hırsızın elleri baÄ?lı olan bir savaÅ?çıdan ne farkı vardır ipleri baÄ?layan adam gibi baÄ?lamayı bildikten sonra. Bir savaÅ?çının çizmesine gizlediÄ?i bir hançer ellerindeki ipi kesemez mi?
    ZincirlenmiÅ? ve asılmıÅ? bir hırsızın bir savaÅ?çıdan üstün yanı nedir. Boyna giyotinin altında olan bir hırsız bir savaÅ?çıdan fazla ne yapabilir? Ã?ok güçlü bir büyücünün karÅ?ısında bir hırsız fazladan ne yapabilir? Ah Mask ah, yoruldum sana anlatmaktan bu tür Å?eyleri inÅ?allah bir gün birilerini aÅ?aÄ?ılamaya baÅ?lamadan önce bu söylediklerimi biraz da kendin düÅ?ünmeye çalıÅ?ırsın.
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    gandalfoftheday
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jun 28, 2003 10:40 pm Reply with quoteBack to top

Sitemizde ve genel larak rpg dünyasındasavaÅ?çılarkılıç sallayan iri yarı ve "ahmak" olarak kabul ediliyor ne yazık ki... Confused Ancak bir savaÅ?tak tisyeni, ordu öncüsü ya da sıradan bir barbar bile sadece kılıç sallayarak olayları halletme yoluna gitmez gerçekhayatta. Entrikalarla dolu bir dünyada hayatta kalmak için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı. Sırf kılıçta becerikli lduÄ?u için bazı kiÅ?ilerin dikkatini çekerek zehirlenen bir savaÅ?çı vardı... Neyse, savaÅ? atnrıları da yalnızca savaÅ?Å?çı deÄ?il, aynı zamanda tanrıdır da Shocked. DiÄ?er bir deyiÅ?le savaÅ? alanında çıÄ?lıuÄ?ınızı duyan, Å?arkılarınızla kollarınıza adrenalin pompalayan bu yüce varlıkları daha geniÅ? bir açıyla düÅ?ünmek ve kabullenmek gerekir diye düÅ?ünüyorum...

Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Sep 01, 2003 10:40 pm Reply with quoteBack to top

Bu arada intelligence ve Wisdom'ı 24'ten düÅ?ük hiç bir Tanrı yoktur...
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 01, 2003 7:06 pm Reply with quoteBack to top

tempus ile ilgili düÅ?üncelerine ben de katılmıyorum mask ama savaÅ?çıların genelde ahmak olrak görüldükleri doÄ?rudur ve kas gücünün de elde edilebilecek en kolay güç olduÄ?una da kesinlikle katılıyorum.

Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Dec 07, 2003 1:29 pm Reply with quoteBack to top

SavaÅ?çı olmak içinden kas gücünden fazlasına da ihtiyaç vardır bilmem gözünüzden kaçmıÅ? bu çok büyük Å?eyi gözünüze yeterince sokabildim mi?

yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 08, 2003 6:04 pm Reply with quoteBack to top

orada kocaman bir kılıç görüyorum. bunu benim gözüme sokmak isteyeceÄ?inide tahmin edebiliyorum ama hala benim fikirlerim deÄ?iÅ?medi.
    *yeminer anlamamazlıktan gelir* Razz Very Happy

Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 11, 2003 8:51 pm Reply with quoteBack to top

o kılıca zaten çok dikkat etmek laazım...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 11, 2003 8:58 pm Reply with quoteBack to top

Raistlin wrote:
    SavaÅ?çı olmak içinden kas gücünden fazlasına da ihtiyaç vardır bilmem gözünüzden kaçmıÅ? bu çok büyük Å?eyi gözünüze yeterince sokabildim mi?

Abi bilmiyorumda o kılıcı yemıner'e soksan olur herhalde. Razz

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum