Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - undead cleric
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

undead cleric View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Matteo
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 13, 2003 8:27 am Reply with quoteBack to top

Ya abiler.
    Biraz saçmalamıÅ?sınız. Kafir islamiyetin bir kawramıdır. Ä°nanmayanlara ve allaha Å?irk koÅ?anlar için söylenir. Undead lerde -akılları olanlar yani, inançlı olabilirler. EÄ?er tanrıları için biÅ?iyler yapıyorsa, onlarda büyü yapabilirler tanrılarının sayesinde.Ã?zellikle FRda Undead tanrısı vardır bizzat yaa. Geyik yapıyorsunuz diye sayıyorum bu saçma önesürümleri.
    ...
    Namevt muabbetine gelirsek. Estetik anlamda hoÅ? oluyor bence. Shakespare'nin Hamlet'i eski ingilizceyle çok daha iyidir. Kelimeleri sözlük anlamlarına ayırıp analiz etmek biraz düz mantık deÄ?ilmi? Bunun yanında salakça arapça kelime demekte çok çocukça. Latince nasıl bilim diliyse Arapçada Å?iir ve edebiyat dilidir Farsçayla beraber. Türkçe ise göçebe barbar dilidir. Ä°stedikleri kadar çabalasınlar ama türkçe bu tip Å?eyler için uygun bi dil deÄ?ildir.
    KeÅ?ke hala Osmanlıca konuÅ?abilseydik.
    Back to top View user's profileSend private message
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2003 8:49 pm Reply with quoteBack to top

abi saçmalama dediÄ?in bölümü iÅ?aretlersen sevinirim. sanırım yazının tamamına dememiÅ?sindir çünkü ben de seninle aynı Å?eyden bahsediyordum tek ayrıldıÄ?ımız nokta iyi undead ların olmasıdır.
    arapça ve farsçanın edebiyat dili olmasına gelince hangi yüzyılda yaÅ?ıyorsun abi? o yıllar önceydi. bilmiyorum arapça hakkında ne kadar bilgin var ama inan ne kadar bozulduÄ?unu bilsen bu fikirlerinden anında uzaklaÅ?ırsın. kendileri bile o eski dili anlayamıyor.
    osmanlıca diye bir dilden mi bahsediyorsun. lütfen kelimeleri doru kullan o bir dil deÄ?il. ben gidip 3 dilibirleÅ?tirirsem o yeni bir dil olmaz arkadaÅ?ım. osmanlıca konuÅ?abilseydik diyorsun. osmalılarda dediÄ?in dili halk kullanmıyordu. onlar Å?imdi bizim kullanmaya çalıÅ?tıÄ?ımız dilin atasını kullanıyorlardı yani öz türkçeyi. türkçe bir barbar dilidir diyorsan sana soruyorum hangi dil barbar dili deÄ?ildir? araplar o dili konuÅ?urken medeni miydiler soruyorum. kız çocuklarını öldüren her türlü pisliÄ?in yaygoın olduÄ?u bir topluma barbar deÄ?il derken kadın haklarının yerleÅ?miÅ? olduÄ?u. herÅ?eyin kurallara göre yapıldıÄ?ı bir topluma nasıl barbar diyebiliyorsun. türkçe böyle Å?eylere uygun deÄ?ildir öyle mi. gülerim sana. türkçe dünya üzerinde kelime üretmeye en uygun dildir. matematiksel bir yapısı olduÄ?undan üretim çok kolay ve baÅ?arılı olur. namevt in uyduÄ?unu mu düÅ?ünüyorsun. ne kadar mantıksız bir anlam ifade ettiÄ?ini daha önceki yazım da anlatmıÅ?tım.
    saygılarımla yeminer teh lich

Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 27, 2004 4:59 pm Reply with quoteBack to top

bu baÅ?lık amacını aÅ?mıÅ? artık kitliorum dini konuların bu forumlarda yeri yok
    tıpkı politika gibi..
    FRP den konuÃ…?uoruz...Din ne alaka..?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum