Author |
Message |
Keri
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 16, 2007 6:09 pm |
|
Büyücüler Loncası - Arınma (1. Kitap)
Bu yıl da, önceki yıllarda olduÄ?u gibi, Imardin Å?ehri istenmeyen kiÅ?ilerden arındırılıyordu. Güçlerinin arkasına sıÄ?ınmıÅ? büyücüler; serserilerin ve kendilerine direnenlerin üzerine korkusuzca yürüyorlardı. Ta ki genç bir kız, nefret ettiÄ?i büyücülere bir taÅ? savurana kadar... ve taÅ? büyülü kalkanlarını delip geçti.
Büyücüler Loncası, Å?aÅ?kındı. Onların gözetimi dıÅ?ında, hayal bile edemeyecekleri güçte bir kız vardı; kontrolsüz bir büyücü...
Fantastik dünyanın en gizemli kiÃ…?ilikleri büyücüler üzerine yazılmıÅ?, en gerçekçi en etkileyici seri…
�eviri: Gürkan Genç
Yayına Hazırlayan: Kayra "Keri" Küpçü
Büyücüler Loncası - TanıÅ?ma (2. Kitap)
BenliÄ?inin tüm derinliklerine iÅ?lemiÅ? "büyücüler"e karÅ?ı duyduÄ?u korku ve içinde bilmeden büyüttüÄ?ü -kendisiyle birlikte bir Å?ehri bile yıkıma götürebilecek boyuta ulaÅ?an- kontrolsüz "büyü" gücü ile Lonca tarafından ele geçirilen Sonea; büyücülerin nispeten sakin bir yaÅ?am sürdükleri Lonca'da da ortalıÄ?ın karıÅ?masına, çeliÅ?kilerin derinleÅ?mesine neden olur.
Büyücülerin gerçek yüzleri ile tanıÅ?an Sonea için karar vermek hiç kolay olmayacaktır...
Fantastik dünyanın en gizemli kiÅ?ilikleri üzerine yazılmıÅ?, en gerçekçi en etkileyici seri...
�eviri: Egemen Görçek
Yayına Hazırlayan: Kayra "Keri" Küpçü
�ırak - İlk Yıl (3. Kitap)
Ve Sonea için eÄ?itim günleri baÃ…?lar... Büyücüler Loncası’ndaki çeliÃ…?kileri derinleÃ…?tiren Sonea için, Akademi günleri de hiç kolay olmayacaktır. Bir yandan, içindeki muazzam gücü kullanmayı ve geliÃ…?tirmeyi öÄ?renen Sonea; diÄ?er yandan da kendisini kabullenmekte zorlanan diÄ?er çıraklara göÄ?üs germeye çalıÅ?maktadır. Bu arada ona destek olmayı sürdüren Rothen, Yönetici Lorlen’in de ilgisini çeken garip cinayetler, Dannyl’in Yüce Lord’un izinden gittiÄ?i ilginç yolculukları, Sonea’yı; farkında olmadan bir kaosa doÄ?ru sürüklemektedir...
Fantastik dünyanın en gizemli kiÅ?ilikleri büyücüler üzerine yazılmıÅ?, en gerçekçi ve en etkileyici seri...
�eviri: Egemen Görçek
Yayına Hazırlayan: Kayra "Keri" Küpçü |
_________________ İmzalara link veya resim koymak yasaktır... |
|
Back to top |
|
|
Marveloth
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Mon Apr 16, 2007 9:01 pm |
|
Ben ilk kitabı aldım ama pek ısınamadım. Yarıda bıraktım. Bi ara bitiricme zaten sayfa sayısı çok az. Ama memnun kalmadım. |
_________________ Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte... |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 17, 2007 2:46 am |
|
Hmm bende almayı düÅ?ünüyordum bu seriyi ama ilk yorum böyle olunca bir daha düÅ?ünüyüm :plotting: |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
calida
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Apr 17, 2007 5:40 am |
|
guzele benzio, bende mi alsam diye dusunmedim degil, ilk yorumdan sonra biras dusunsemmi ?die de dusunmedim degil. ama olsun ya begenmessemde kitaplikda yerini alir, elbet bigun ruh halim kaldiricak durumda olur begenmessem bile bigun mutlaka begenirim |
|
|
Back to top |
|
|
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 23, 2007 4:51 pm |
|
Valla kitabın kapaklarını ve yorumlarını beÄ?endim almayı düÅ?ündüm ama ilk yorumdan sonra biraz daha düÅ?eniyim dedim:D |
_________________ Ashaman tötet!!! |
|
Back to top |
|
|
GeoDream
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 12, 2007 2:34 am |
|
Ben 2 kitabı bitirdim Å?imdi 3. deyim bence geçekten güzel olmuÅ? baya sardı ... |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 15, 2007 1:48 am |
|
Sayfa sayısı az ise, ben onu napim
Å?öyle oturucaksın, 1200 sayfa olcak önünde, yoksa ne zevk alırım ben ondan tıssss |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 15, 2007 4:36 am |
|
Mark haklısın vallahi, Harry Potter, kitaplarında da öyle oldu.5. Kitaptan baÅ?kası sarmadı mesela |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
tlanova
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 11, 2007 12:21 am |
|
Beni sardı ama üçünü birden aldım durmadan diÄ?erine geçtim zaten olaylar bittiÄ?i yerde baÅ?lıyo. Adam sanki bir roman yazmıs ve onu 3 e ayırmıs gibi. 3. kitabı serinin ortasında kaldı yani devamı çıkmadıysada çıkacaktır. Sizin bu serinin devamının çıkıp çıkmadıÄ?ı konusunda bir bilginiz varmı arkadaslar? |
|
|
Back to top |
|
|
felix_felis
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 11, 2007 12:48 am |
|
ilk kitabı okudum da seri olarak alınmalı bence. ilk kitaptan tat alınmıyo tek baÅ?ına okununca... tam bir seri bence |
|
|
Back to top |
|
|
darkwizard
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 09, 2009 4:18 am |
|
evet ilk kitabı alıp bırakmayın sakın ben bu seriyi kara elf üçlemesiyle beraber götürmüÅ?tüm ilk kitap pek hoÅ?uma gtmemiÅ?ti baÅ?ta .sonuna gelince devamı ne olucak diye devam ettim ve ondan sonra elimden düÅ?ürmedim seri bir haftada bitmiÅ?ti bir kitabı bitince hemen devamını almanız gerekiyordu çünkü yazar öyle bir bölmüÅ?ki kitapları.. benim çokk sevdiÄ?im bir seridir |
|
|
Back to top |
|
|
|
|