Eh,tabii..Å?u anda,ben düÅ?ünüyorum ki,15 Haziran 2007 saat 20:00'da bütün savaÅ?çılarımız TAPINAK bölümünü karanlık ve hırsızlar ile ilgili topiclerle doldursun..Evet..AY yeniden çökecek.:
İyi günler..
_________________ i wonder do deaf schizophrenic people hear voices..i never asked them..<br>
Posted:
Sat Jun 16, 2007 1:46 am
Cık cık niye böyle bir eylem içindesin ki zaten tapınaktaki iylik ıÅ?ıÄ?ı bile siyah parlıyor.Daha fazla kalatmaya ne gereÄ?i var.IÅ?ık olmazsa gölge de olmaz... Bırak onlar kendi gözkamaÅ?tırıcı karanlıkları içinde boÄ?ulsunlar, bırak onlar bizi zayıf sansınlar.
Not: Zaten burda doÄ?ru düzgün hırsızlıkla ilgili güncel baÅ?lık yok ayrıca tapınaÄ?a açılmasını beklemek biraz fazla olur.
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Å?imdi biz gider tapınaÄ?a karanlık baÅ?lıklar açarız modlar yerini deÄ?iÅ?tirir ne gerek var.
bide baÅ?lık açmayı bilmeyen üye durumuna düÅ?eriz.
biz zaten en güçlüyüz. burak onlar bizi küçümsesin, ne kadar hafife alırlarsa maÄ?lubiyetleri o kadar büyük olur.
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır.
Posted:
Sun Jul 15, 2007 10:40 am
Bu baÅ?lıÄ?ı kilitliyorum, yakında da silinecektir. Durup dururken kargaÅ?a çıkartmaya çalıÅ?manın ne anlamı var? Ayrıca arada bir rekabet de bulunmamaktadır Å?u anda. Hem gerçek anlamda hem de rpsel anlamda...
Saygılarımla...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum