Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    squva
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 4:56 am Reply with quoteBack to top

Siteyi bulduÄ?um gün oldukça Å?aÅ?ırmıÅ?tım ve sevinmiÅ?tim. Å?aÅ?ırmamın sebebi sapsarı TÃ?RKÃ?E bir siteyi beklemememden kaynaklanıyordu. Sevincim ise çok daha derindiÂ? Bütün taÅ?ları kaldırıp da bulamadıÄ?ım bir hazineyi bulmuÅ? gibiydim!!! Ve bu bir anda oluvermiÅ?ti!
    Aynı zamanda korktuÄ?umu da itiraf etmem gerek sanırım. Bu daha önce kabul görmememden ileri gelen bir korkuydu.
    Ã?oÄ?u zaman anlamsız ya da saçma gelebilecek yazılarım oldu ama hepsi bir yanıt aldı ve bir kabul gördü. Ä°lk andan itibaren beni kendinizden bir parça olarak gördünüz.
    Bu sıcak ortamı bir sitede bulabileceÄ?imi hayal bile edemezdim herhalde. Sanırım bu yüzden burası kendimi rahat hissettiÄ?im nadir ortamlardan biri. Ve mutluyum , çünkü artık yalnız deÄ?ilim. Benim gibi aynı Å?evki duyan ve baÅ?ka bir dünyayı hayallerinde kuran insanları buldum. Beni bir parça bile olsa tanıyan insanları buldum. Beni görmeseler bile ve benimle konuÅ?mamıÅ? olsalar bile. Ã?ünkü buradaki herkes kendinden bir parçayı bir Å?ekilde bu siteye taÅ?ıyor!!!
    Ortamın rahatlıÄ?ı belki , belki de yeni dostluklar ya da kabul görmenin verdiÄ?i mutlulukÂ?
    Ben artık evimdeyim!!!
    Hayatımın her anında bir yeri var bu sitenin. Artık internete bile farkına varmadan baÄ?lanıyorum ve bir de bakmıÅ?ım karÅ?ımda sıcaÄ?ından bir sarı sayfa!!!
    Bana bu mutluluÄ?u yaÅ?atan herkese teÅ?ekkürler!!!
    Daha ne diyebilirim kiÂ?
    ::FRPWORLD.COM::BASKA BIR DUNYA VAR, HEPIMIZIN TEK YUREKTE ATTIGIÂ?

isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
    Back to top View user's profileSend private message
    pyros
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 6:16 am Reply with quoteBack to top

duygu seli . . . Smile

bu arada slogan güzelmiÅ?

slogan bölümüne post et de malovan koysun siteye (koyacaktır, bu cümleyi beÄ?enecektir!)
    Quel-Shin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 6:29 pm Reply with quoteBack to top

Squva mükemmel br yazı.mükemmelliÄ?i duygulara tercüman oluÅ?undan geliyor.HerÅ?ey daha da güzellere ulaÅ?acak.hiçbir zaman ümitsizliÄ?e kapılmadan,bu an yaÅ?adıÄ?ımızın olabilecek olanın en iyisi olduÄ?unu düÅ?ünürek ama her geçen gün daha da iyiye gideceÄ?ini bilerek burada birlikte olmak...
    mükemmel bir Å?ey.tek kelimeyle mükemmel...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 6:37 pm Reply with quoteBack to top

Embarassed Embarassed Embarassed
    tesekkürler.
    zaten ne kadar tesekkür etsem az
    100. yazimi bu sekilde kutlamak istedim. bundan sonra da hep kutluycam sanirim.
    begenmenize sevindim.
    ama sorun Balkabagina kesin bi sey bulur!!!!!

isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
    gandalfoftheday
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 6:55 pm Reply with quoteBack to top

Bu ince mesajın için teÅ?ekkürler. Sizin desteÄ?inizle elimizden gelenin en iyisini -hatta katkılarınızla daha fazlasını- hayata geçirmeye ve size sunmaya devam edeceÄ?iz. Bizden ayrılmayın. Memnun kalacaksınız Razz .

Raistlin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 11:38 pm Reply with quoteBack to top

TanıdıÄ?ım herkese bu siteyi tavsiye ediyorum hepsi sitenin Å?imdiye akdar gördükleri en sıcak ortama sahip oluÄ?unu söylüyorlar. Ben bu siteye geldiÄ?imde en fazla 3 kiÅ?i online oluyordu (genelde biri de admin olurdu bunların Mr. Green)

Site büyürken ben de onunla beraber büyüdüm ve dostluklarım da büyüdü. Å?u anda bakıyorum internette girdiÄ?im yalnızca 3 sayfa var biri yahoo mail, bir diÄ?eri okul mailim ve onun dıÅ?ında bu sitedeyim ve bundan çok memnunum.

Bu harika ortamı yaratan adminlere ne kadar teÅ?ekkür etsem az. Elbette tüm dostlara da paylaÅ?tıÄ?ımız Å?eyler için teÅ?ekkür ederim...

Squva'nın kutlama mesajına gelince...

Ben de her 100 mesajımı kutlasaydım ne olurdu acaba??? Mr. Green
    Buraya daha ne yüz mesajlar atacaksın. Bu yalnızca bir baÅ?langıç, ısınma aÅ?aması bu Wink

pyros
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2003 11:45 pm Reply with quoteBack to top

raist: hmmm 37 ayrı topic ederdi sanırım
    -----------------------------------------

ben de girdiÄ?im diÄ?er sitelerden farklı bir Å?ey buldum burada, nasıl anlatacaÄ?ımı bilemiyorum fakat giriÅ?eyim gerisi gelir:

sorun çıkartmak için sorun çıakrtanların, en iyi ben bilirim havasında olanların, baÅ?kasını küçük düÅ?ürmeye çalıÅ?anların, en ufak tartıÅ?mayı kiÅ?isel savaÅ?a dönüÅ?türenlerin barınamadıÄ?ı bir site burası

bunun yanında, açık görüÅ?lü olanların, baÅ?kasına saygı duyanların, yardımsever olanların mutlu mesut geçinip bir Å?eyler paylaÅ?tıÄ?ı bir diyar

iÅ?te bu yüzden buradayız, hepimiz!
    The_KiRaTh
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Dec 25, 2003 8:44 am Reply with quoteBack to top

Her zaman her yerde sorun çıkaracaklar olacaktır. Ama yöneticiler-moderatörler bunun için buradalar deil mi?

Nice 100 mesajlara Squva cım. Frpworld ailesi olarak inÅ?allah daha çoook uzun bi gelecek var önümüzde...

Ewt biz bir "aile" olduk bu diyarlarda. Ve hep birlikte bu aileyi koruyup, büyütüp, güzelleÅ?tireceÄ?iz...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2003 6:54 pm Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar buraya geç mesaj attım ama ne yaparsınızki sitenin iÅ?leri... Ä°Å?in mutfaÄ?ında çalıÅ?mak biraz zor oluyor ve ortalıÄ?a mesaj bile atamıyorum. Bir admin olarak bu kadar az mesaj atmam çok yüz kızartıcı biliyorum Embarassed ama sizler beni anlarsınız.

Squva mesajın beni o kadar çok etkiledi ki birkaç kere okumam gerekti. Very Happy Very Happy Tabi diÄ?er arkadaÅ?larımın attıÄ?ı mesajlar ise birbirinden güzeldi ve bu kısımda olan bütün mesajların çıktısını almayı düÅ?lünüyorum. Moralim bozulduÄ?u zaman okuyacaÄ?ım bu mesajları. Ä°nsan bu mesajları okurken kendini buluyor ve harikulade enerjiye sahip oluyor.

Buranın en güzel yanı pırıl pırıl insanların olması. Herkes çok iyi niyetli ve temiz kalpli... Site ilk kurulduÄ?u zaman bu kadar güzel ve hatta mükemmel arkadaÅ?lar bulacaÄ?ımı sanmıyordum. Bu yüzden kendimi hep geri de tutmayı istedim. Ancak sonradan buradaki sıcaklıÄ?ı, samimiyeti ve arkadaÅ?lıÄ?ı gördükçe netten daha doÄ?rusu siteden çıkmamaya baÅ?ladım.

Raistlin en azından maillerine bakıyor. Ben onu da yapmıyorum, mecbur kalmadıÄ?ım sürece sitenin dıÅ?ında baÅ?ka sayfa açmıyorum. Razz Raistlin sen canını da sıkma her yüz mesajın için ben seni kocaman tebrik ediyorum... Surprised

ArkadaÅ?lar samimiyetime inanır mısınız bilmiyorum ama hepinizi çok seviyorum ve iyi ki site kuruldu da sizinle tanıÅ?tım diyorum. Bir de sizinle yüzyüze tanıÅ?ma imkanım olsa dünyalar benim olurdu.

Bazen burada can sıkıcı bazı Å?eyler oluyor ve birbirimize o kadar güzel kenetlendik ki her türlü zorluÄ?u aÅ?acaÄ?ımıza inanıyorum... Duygularımı Å?u anda tam olarak anlatamıyorum ve kelimeler az kalır gibi geliyor bana.

Hepinizi çok ama çok seviyorum ve iyiki varsınız diyorum. Hepinize kocaman teÅ?ekkürler :melek
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2003 10:53 pm Reply with quoteBack to top

çok duygulanasım geldi ama ben de duygu olmadıÄ?ından duygulanamadım Very Happy Razz

squva
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 2:10 am Reply with quoteBack to top

bundan sonra ben her yüz mesajimin ardindan bir kutlama yapicam sanirim. ve hatta herkesinkini kutlayacagim..
    bir aileysek eger birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz.....

---------
    Squva tüm ailenin önünde egilir.

pyros
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 3:41 am Reply with quoteBack to top

hay allahım bu thread duygu seliyle doldu taÅ?tı

flint o ne yazı öyle?

içim hoÅ? oldu Smile
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 5:22 pm Reply with quoteBack to top

valla zor bi iÅ?e giriÅ?tin squvq çünkü corax quel bide ben bide norticus u her 100 mesajda kutlayacaksan sen burada anca kutlama mesajı yazmaya zaman bulabilirsin Very Happy

squva
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 7:08 pm Reply with quoteBack to top

yeminer'e 1 mesaj kalmis!!!!!!!!!
    zor ama üstesinden gelebilirim....
    en azindan deneyecegim...

pyros
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2003 8:08 pm Reply with quoteBack to top

o zaman seni sitenin "YÃ?ZbaÅ?ı"sı olarak ilan ediyoruz!!!
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum