Author |
Message |
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 01, 2007 9:43 am |
|
Bi küfür edip, her zaman takıldıkları bi cafeye gidip otururlar. Zaten kalmadı bu buluÅ?maya gidicek biri diye biÅ?ey ya..
Büyütmeyelim okul gezisi iptal etmiyoruz. Hep gittiÄ?imiz yerler.. |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jul 01, 2007 10:33 am |
|
Moderatör arkadaÅ?lar bundan sonra insanların gelmesi konusunda daha ısrarcı olsunlar hatta mümkün olursa kollarından tutmak suretiyle getirsinler
birdahaki sefere daha erkenden tarih karalaÅ?tırılması faydalı olur belki...
Mesela Å?u anda buluÅ?ma için zaman önerisi yapabilirsiniz. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Elodia
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 01, 2007 7:21 pm |
|
Efendim minik beynimin almadıÄ?ı birkaç nokta var, madem önceden bir buluÅ?ma kararlaÅ?tırılmıÅ?, Å?ahıs o günkü programını ayarlamıÅ?, neden/nasıl sonradan pat diye deÄ?iÅ?tir(ebil)iyor? O günün daha önceden buluÅ?ma için ayrılmıÅ? olması gerekmiyor mu? Ya da o gün sallantıdaysa Å?ahıs neden gelebileceÄ?ini söylüyor? Son anda çıkan aksiliklerin çoÄ?undan -hayat memat meseleleri aile meseleleri hastane cenaze vesaire hariç- "maÄ?dur" olduÄ?unu söyleyen kiÅ?iyi sorumlu (kendimden biliyorum).
Akl-ı selim der ki buluÅ?madan söz edilecekse lütfen önceliklerimizi iyi ayarlayalım, tercihlerimizi yaparken etrafımızı da düÅ?ünelim. Hafızamız kötüyse saÄ?a sola soralım baÅ?ka plan program var mıydı diye. Å?ansımız kötüyse dua falan edelim artık ne diyeyim. Kesinlik katmayalım eÄ?er programımız dıÅ?arıdan müdahaleye açıksa.
Kimin ne sebeple gelmediÄ?ini bilmediÄ?imden yukarıda harici mevzuları belirtme ihtiyacı duydum. Alınan gücenen olmasın, hepimizin bildiÄ?i Å?eyler ne de olsa. Birazcık dikkat sadece... (sonra böyle patlıyor ) |
_________________ veni |
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sun Jul 01, 2007 9:04 pm |
|
Elodia wrote: |
Efendim minik beynimin almadıÄ?ı birkaç nokta var, madem önceden bir buluÅ?ma kararlaÅ?tırılmıÅ?, Å?ahıs o günkü programını ayarlamıÅ?, neden/nasıl sonradan pat diye deÄ?iÅ?tir(ebil)iyor? O günün daha önceden buluÅ?ma için ayrılmıÅ? olması gerekmiyor mu? Ya da o gün sallantıdaysa Å?ahıs neden gelebileceÄ?ini söylüyor? Son anda çıkan aksiliklerin çoÄ?undan -hayat memat meseleleri aile meseleleri hastane cenaze vesaire hariç- "maÄ?dur" olduÄ?unu söyleyen kiÅ?iyi sorumlu (kendimden biliyorum).
Akl-ı selim der ki buluÅ?madan söz edilecekse lütfen önceliklerimizi iyi ayarlayalım, tercihlerimizi yaparken etrafımızı da düÅ?ünelim. Hafızamız kötüyse saÄ?a sola soralım baÅ?ka plan program var mıydı diye. Å?ansımız kötüyse dua falan edelim artık ne diyeyim. Kesinlik katmayalım eÄ?er programımız dıÅ?arıdan müdahaleye açıksa.
Kimin ne sebeple gelmediÄ?ini bilmediÄ?imden yukarıda harici mevzuları belirtme ihtiyacı duydum. Alınan gücenen olmasın, hepimizin bildiÄ?i Å?eyler ne de olsa. Birazcık dikkat sadece... (sonra böyle patlıyor ) |
KonuÅ? Elodia .. arkandayım.. aslında gelen gelir gelmeyen gelmez dicektik öyle yapılacaktı buluÅ?ma.. ulfgar ve ahalisini de kınıyorum o yüzden.. neyse naapalım herkese iÅ?lerinde muvaffakiyetler.. |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 6:22 am |
|
Daha güzel ifade edilemezdi sanırsam... Durdu durdu turnayı gözünden vurdu derler bu iÅ?e yaban ellerinde.. |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 6:34 am |
|
Cok guzel konusmussun elodia o kadar saf ve temizsin ki. Burası FRPWORLD! dikkat ettiysen moderatorler haftalardır yazı yazılan baslıklardan biri olan buna bakma ihtiyacı bile hissetmemisler. Bir oylama koyun dedim, ya bakmamıslar ya kaale almıyorlar.
Ayrıca bir bulusma tarihi belirlemek icin 1 ay onceden mi baslamak gerek bunun icin 2 hafta yeterli degil midir? Ayrıca 3 gun kala gelemeyecegim diyen insanlara nasıl guvenipte 1 ay onceden ayarlama yapılabilir ki? Frpci insan ne yazık ki son dakikada is yapan insandır. Ayrıca baslık tarihi 24 mayısı gosteriyor. yani yeterli sure varmıs hatta gereginden fazla
22 haziranda en son efla yazmıs ondan sonra ne bir yetkili ne birsey. Herseyi gectim istanbullu adminlerden de ses seda cıkmıyor. Siteye sahip cıkması gereken insanlar neden yok??? |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 10:34 am |
|
Elodia wrote: |
Herkes sözüne bu kadar baÄ?lı olsa paladin olurdu zaten Elodia iptal olmasına raÄ?men ben gittim taxime yenerle takıldık bi de bi arkadaÅ? geldi 3 kiÅ?ilik forum toplantısı yaptık benim asıl kızdıım nokta "o gelmiosa bende(bizde) gelmiorum(uz)" kısmı.. Göbeiniz bir mi kesildi yani millet ölürse siz de Å?imdi ben nası ölsem die mi düÅ?ünüceksiniz? |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 3:10 pm |
|
SaÄ?lam itikadınız ve güçlü azminiz sebebi ile seni ve diÄ?er arkadaÅ?larınıı kutlamamakla birlikte, insanın hevesi kırıldıÄ?ında "eeeeh" diye özetleyebileeceÄ?imiz bi tutum içine girdiÄ?inin tek örneÄ?i biz olmasak gerek ?
Hem 9000 üyesi olan bu sitenin 3 kiÅ?ilik forum toplantısına (?) katılmadıÄ?ıma sevinmiÅ? insanların olduÄ?unu düÅ?ünmemek elde deÄ?il. Bunun yanı sıra merak ediyorum, acaba o gelmiosa ile kimse gelmiyo arasında bir fark olabilir mi ? Bilmem olmamalı mı...
Neden bu konuyu kapatmıyoruz. Bazı defterler vardır hesapları bitmez. Birileri gelir kilit vurar ancak..
Love, peace and soul..
*soul, müzik olanı. |
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 6:11 pm |
|
ahh ahh ne güsel biÅ?ey bu buluÅ?ma olayları. biz burda yani Ankara Genel Kurmay BaÅ?kanlıÄ?ında PaÅ?alar istediÄ?i zaman anca bir araya gelebiliyoruz zorla ve konuÅ?ulan tek muhabbet " Å?afak kaç? "
acısıyla tatlısıyla bitiriyorum ama geriye pek biÅ?i kalmadı. scyte kardeÅ?im tophaneyi hazırla biz geliyoruz :ayyyy!:
neyse buluÅ?mak güseldir siz güselliÄ?i yaÅ?ayın artık ben diÄ?er yaz buluÅ?malarına yetiÅ?irim...
Ã…?afak 48.. :king: |
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 9:06 pm |
|
Haklısın tabi kapatılır bazı defterler.. Kapansın zaten çok ta umrumda deil.. Ä°nsanın hevesi tabi ki kırılabilir, ama bu kadar kolaysa pamuk ipliÄ?ine baÄ?lı demektir.. 3 kiÅ?iysekte bu, hevesi kıran ve hevesi kırılan arkadaÅ?ların neden olduÄ?u bir "siçueyÅ?ın"dır. Ben kimseyi suçlamıorum ama oraya gelipte büstte bekleyen birileri olduysa ben kendi adıma özür dilemeyi bir borç bilirim ve borcumu da öderim.. |
|
|
galadlirim
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 10:36 pm |
|
Bu buluÅ?maya gelmeyi çok istediÄ?imi bilmem kaç kez belirttim ve dün bu olanlardan habersiz,akrabalara ayıp olmasın yılda bir gelen kuzenlerin hatrına gittiÄ?im avÅ?a adasında "napiyolar Å?imdi acaba"düÅ?ünceleri içindeydim.bugün döndüm evet ama gitmeseydim zaten beni eleÅ?tirmekte gecikmeyen insanların yıllarca diline düÅ?ücektim heralde ablamın da bana küsmesi de mümkündü ve evet son anda oldu bunlar diÄ?erlerini bilemem ama ben bu sebepten gelemedim bir bakmıÅ?tım benden önce gelemicem Å?u sebeple yazmıÅ? insanlar ama o sebeple gelmedim deÄ?il yani.zaten kaç yıl olmuÅ? istanbuldayken görüÅ?elim istediÄ?im insanlarla görüÅ?eyim istiyodum hala da istiyorum artık tanıdıklarımla tek tek irtibata geçip onlar da isterse buluÅ?ucam bir gün ama öyle görünüyorki artık böyle bi ihtimal zor çok zor.bütüngün evde oturup son anda biÅ?ey çıkması sallamazlıktan deÄ?il benim Å?anssızlıÄ?ımdan ama tabi"frpci adam/kadın son anda iÅ? yapandır"yine kategorilere sokulduk yine.Å?u baÅ?lıÄ?a bakıp da gerekenleri yapmayan moderatorlere adminlere artık gereken söylenmiÅ? daha önce de olmuÅ?tu bu tip Å?eyler özellikle yazın olur herkese geçmiÅ? olsun... |
_________________ Gözlerimi kapadım ve geçmiÅ?i hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
SöylediÄ?imde Å?arkımı unutulmadı sözlerim
Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ |
|
Back to top |
|
|
Yılmax
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon Jul 02, 2007 11:42 pm |
|
Sylvius wrote: |
Cok guzel konusmussun elodia o kadar saf ve temizsin ki. Burası FRPWORLD! dikkat ettiysen moderatorler haftalardır yazı yazılan baslıklardan biri olan buna bakma ihtiyacı bile hissetmemisler. Bir oylama koyun dedim, ya bakmamıslar ya kaale almıyorlar.
Ayrıca bir bulusma tarihi belirlemek icin 1 ay onceden mi baslamak gerek bunun icin 2 hafta yeterli degil midir? Ayrıca 3 gun kala gelemeyecegim diyen insanlara nasıl guvenipte 1 ay onceden ayarlama yapılabilir ki? Frpci insan ne yazık ki son dakikada is yapan insandır. Ayrıca baslık tarihi 24 mayısı gosteriyor. yani yeterli sure varmıs hatta gereginden fazla
22 haziranda en son efla yazmıs ondan sonra ne bir yetkili ne birsey. Herseyi gectim istanbullu adminlerden de ses seda cıkmıyor. Siteye sahip cıkması gereken insanlar neden yok??? |
EÄ?er dikkatli bakarsanız etkinlikler bölümünün bir moderaötrü olmadıÄ?ını görürsünüz kaldı ki her moderatör kendi bölümünden yetlkilidir benim bu bölüme anket açmak hatta edit yetkim bile yoktur. LÃ?TFEN insanları suçlamadan önce daha dikkatli tavır takının. Burada herkes insan hiçkimse makina deÄ?il. Suçlamanız gerekenler buluÅ?maya katılacaÄ?ını söyleyip gelmeyenlerdir. Bu sözleriniz git gide yönetimi hedef almaktadır. Tasvib ettiÄ?im iÅ?ler deÄ?ildir...
Herkese iyi eÄ?lenceler dilerim... |
_________________ Ä°nsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın aÄ?zı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık |
|
Back to top |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 03, 2007 2:19 am |
|
//Efla: Sitenin genel içeriÄ?ine yakıÅ?mayacak mesajdan ötürü mesajı kaldırıyorum
Kendisi siteyi terk ettiÄ?ini de söylemiÅ?tir, UÄ?urlar ola...
Lütfen konuya ve buluÅ?maya odaklanalımbundan sonra baÅ?lık amacından uzaklaÅ?masın
Saygılar... |
|
Back to top |
|
|
Sylvius
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 03, 2007 3:06 am |
|
//Necros--> Tıpkı üstteki mesaj gibi, tartıÅ?ma çıkartabilecek içeriÄ?inden dolayı mesajın içeriÄ?i deÄ?iÅ?tirilmiÅ?tir. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Jul 03, 2007 3:13 am |
|
Pekala, sanırım önceden yapmalıydım. baÅ?lık kitlenmiÅ?tir.... |