Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Ä°stanbul buluÅ?ması olmıyacak mı?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ã„°stanbul buluÃ…?ması olmıyacak mı? View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    ulfgar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 9:43 am Reply with quoteBack to top

Bi küfür edip, her zaman takıldıkları bi cafeye gidip otururlar. Zaten kalmadı bu buluÅ?maya gidicek biri diye biÅ?ey ya..

Büyütmeyelim okul gezisi iptal etmiyoruz. Hep gittiÄ?imiz yerler..

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 10:33 am Reply with quoteBack to top

Moderatör arkadaÅ?lar bundan sonra insanların gelmesi konusunda daha ısrarcı olsunlar hatta mümkün olursa kollarından tutmak suretiyle getirsinler Smile

birdahaki sefere daha erkenden tarih karalaÅ?tırılması faydalı olur belki...

Mesela Å?u anda buluÅ?ma için zaman önerisi yapabilirsiniz.

Elodia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 7:21 pm Reply with quoteBack to top

Efendim minik beynimin almadıÄ?ı birkaç nokta var, madem önceden bir buluÅ?ma kararlaÅ?tırılmıÅ?, Å?ahıs o günkü programını ayarlamıÅ?, neden/nasıl sonradan pat diye deÄ?iÅ?tir(ebil)iyor? O günün daha önceden buluÅ?ma için ayrılmıÅ? olması gerekmiyor mu? Ya da o gün sallantıdaysa Å?ahıs neden gelebileceÄ?ini söylüyor? Son anda çıkan aksiliklerin çoÄ?undan -hayat memat meseleleri aile meseleleri hastane cenaze vesaire hariç- "maÄ?dur" olduÄ?unu söyleyen kiÅ?iyi sorumlu (kendimden biliyorum).
    Akl-ı selim der ki buluÅ?madan söz edilecekse lütfen önceliklerimizi iyi ayarlayalım, tercihlerimizi yaparken etrafımızı da düÅ?ünelim. Hafızamız kötüyse saÄ?a sola soralım baÅ?ka plan program var mıydı diye. Å?ansımız kötüyse dua falan edelim artık ne diyeyim. Kesinlik katmayalım eÄ?er programımız dıÅ?arıdan müdahaleye açıksa.
    Kimin ne sebeple gelmediÄ?ini bilmediÄ?imden yukarıda harici mevzuları belirtme ihtiyacı duydum. Alınan gücenen olmasın, hepimizin bildiÄ?i Å?eyler ne de olsa. Birazcık dikkat sadece... (sonra böyle patlıyor Mad )

KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 9:04 pm Reply with quoteBack to top

Elodia wrote:
    Efendim minik beynimin almadıÄ?ı birkaç nokta var, madem önceden bir buluÅ?ma kararlaÅ?tırılmıÅ?, Å?ahıs o günkü programını ayarlamıÅ?, neden/nasıl sonradan pat diye deÄ?iÅ?tir(ebil)iyor? O günün daha önceden buluÅ?ma için ayrılmıÅ? olması gerekmiyor mu? Ya da o gün sallantıdaysa Å?ahıs neden gelebileceÄ?ini söylüyor? Son anda çıkan aksiliklerin çoÄ?undan -hayat memat meseleleri aile meseleleri hastane cenaze vesaire hariç- "maÄ?dur" olduÄ?unu söyleyen kiÅ?iyi sorumlu (kendimden biliyorum).
    Akl-ı selim der ki buluÅ?madan söz edilecekse lütfen önceliklerimizi iyi ayarlayalım, tercihlerimizi yaparken etrafımızı da düÅ?ünelim. Hafızamız kötüyse saÄ?a sola soralım baÅ?ka plan program var mıydı diye. Å?ansımız kötüyse dua falan edelim artık ne diyeyim. Kesinlik katmayalım eÄ?er programımız dıÅ?arıdan müdahaleye açıksa.
    Kimin ne sebeple gelmediÄ?ini bilmediÄ?imden yukarıda harici mevzuları belirtme ihtiyacı duydum. Alınan gücenen olmasın, hepimizin bildiÄ?i Å?eyler ne de olsa. Birazcık dikkat sadece... (sonra böyle patlıyor Mad )

KonuÅ? Elodia Smile.. arkandayım.. aslında gelen gelir gelmeyen gelmez dicektik öyle yapılacaktı buluÅ?ma.. ulfgar ve ahalisini de kınıyorum o yüzden.. neyse naapalım herkese iÅ?lerinde muvaffakiyetler..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 6:22 am Reply with quoteBack to top

Daha güzel ifade edilemezdi sanırsam... Durdu durdu turnayı gözünden vurdu derler bu iÅ?e yaban ellerinde..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 6:34 am Reply with quoteBack to top

Cok guzel konusmussun elodia o kadar saf ve temizsin ki. Burası FRPWORLD! dikkat ettiysen moderatorler haftalardır yazı yazılan baslıklardan biri olan buna bakma ihtiyacı bile hissetmemisler. Bir oylama koyun dedim, ya bakmamıslar ya kaale almıyorlar.

Ayrıca bir bulusma tarihi belirlemek icin 1 ay onceden mi baslamak gerek bunun icin 2 hafta yeterli degil midir? Ayrıca 3 gun kala gelemeyecegim diyen insanlara nasıl guvenipte 1 ay onceden ayarlama yapılabilir ki? Frpci insan ne yazık ki son dakikada is yapan insandır. Ayrıca baslık tarihi 24 mayısı gosteriyor. yani yeterli sure varmıs hatta gereginden fazla

22 haziranda en son efla yazmıs ondan sonra ne bir yetkili ne birsey. Herseyi gectim istanbullu adminlerden de ses seda cıkmıyor. Siteye sahip cıkması gereken insanlar neden yok???
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    AnARcHisT
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 10:34 am Reply with quoteBack to top

Elodia wrote:

Herkes sözüne bu kadar baÄ?lı olsa paladin olurdu zaten Elodia iptal olmasına raÄ?men ben gittim taxime yenerle takıldık bi de bi arkadaÅ? geldi 3 kiÅ?ilik forum toplantısı yaptık benim asıl kızdıım nokta "o gelmiosa bende(bizde) gelmiorum(uz)" kısmı.. Göbeiniz bir mi kesildi yani millet ölürse siz de Å?imdi ben nası ölsem die mi düÅ?ünüceksiniz? Surprised

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 3:10 pm Reply with quoteBack to top

SaÄ?lam itikadınız ve güçlü azminiz sebebi ile seni ve diÄ?er arkadaÅ?larınıı kutlamamakla birlikte, insanın hevesi kırıldıÄ?ında "eeeeh" diye özetleyebileeceÄ?imiz bi tutum içine girdiÄ?inin tek örneÄ?i biz olmasak gerek ?

Hem 9000 üyesi olan bu sitenin 3 kiÅ?ilik forum toplantısına (?) katılmadıÄ?ıma sevinmiÅ? insanların olduÄ?unu düÅ?ünmemek elde deÄ?il. Bunun yanı sıra merak ediyorum, acaba o gelmiosa ile kimse gelmiyo arasında bir fark olabilir mi ? Bilmem olmamalı mı...

Neden bu konuyu kapatmıyoruz. Bazı defterler vardır hesapları bitmez. Birileri gelir kilit vurar ancak..

Love, peace and soul..

*soul, müzik olanı.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 6:11 pm Reply with quoteBack to top

ahh ahh ne güsel biÅ?ey bu buluÅ?ma olayları. biz burda yani Ankara Genel Kurmay BaÅ?kanlıÄ?ında PaÅ?alar istediÄ?i zaman anca bir araya gelebiliyoruz zorla ve konuÅ?ulan tek muhabbet " Å?afak kaç? "

acısıyla tatlısıyla bitiriyorum ama geriye pek biÅ?i kalmadı. scyte kardeÅ?im tophaneyi hazırla biz geliyoruz :ayyyy!:

neyse buluÅ?mak güseldir siz güselliÄ?i yaÅ?ayın artık ben diÄ?er yaz buluÅ?malarına yetiÅ?irim...

Ã…?afak 48.. :king:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 9:06 pm Reply with quoteBack to top

Haklısın tabi kapatılır bazı defterler.. Kapansın zaten çok ta umrumda deil.. Ä°nsanın hevesi tabi ki kırılabilir, ama bu kadar kolaysa pamuk ipliÄ?ine baÄ?lı demektir.. 3 kiÅ?iysekte bu, hevesi kıran ve hevesi kırılan arkadaÅ?ların neden olduÄ?u bir "siçueyÅ?ın"dır. Ben kimseyi suçlamıorum ama oraya gelipte büstte bekleyen birileri olduysa ben kendi adıma özür dilemeyi bir borç bilirim ve borcumu da öderim.. Rolling Eyes

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 10:36 pm Reply with quoteBack to top

Bu buluÅ?maya gelmeyi çok istediÄ?imi bilmem kaç kez belirttim ve dün bu olanlardan habersiz,akrabalara ayıp olmasın yılda bir gelen kuzenlerin hatrına gittiÄ?im avÅ?a adasında "napiyolar Å?imdi acaba"düÅ?ünceleri içindeydim.bugün döndüm evet ama gitmeseydim zaten beni eleÅ?tirmekte gecikmeyen insanların yıllarca diline düÅ?ücektim heralde ablamın da bana küsmesi de mümkündü ve evet son anda oldu bunlar diÄ?erlerini bilemem ama ben bu sebepten gelemedim bir bakmıÅ?tım benden önce gelemicem Å?u sebeple yazmıÅ? insanlar ama o sebeple gelmedim deÄ?il yani.zaten kaç yıl olmuÅ? istanbuldayken görüÅ?elim istediÄ?im insanlarla görüÅ?eyim istiyodum hala da istiyorum artık tanıdıklarımla tek tek irtibata geçip onlar da isterse buluÅ?ucam bir gün ama öyle görünüyorki artık böyle bi ihtimal zor çok zor.bütüngün evde oturup son anda biÅ?ey çıkması sallamazlıktan deÄ?il benim Å?anssızlıÄ?ımdan ama tabi"frpci adam/kadın son anda iÅ? yapandır"yine kategorilere sokulduk yine.Å?u baÅ?lıÄ?a bakıp da gerekenleri yapmayan moderatorlere adminlere artık gereken söylenmiÅ? daha önce de olmuÅ?tu bu tip Å?eyler özellikle yazın olur herkese geçmiÅ? olsun...

Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
    Yılmax
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Mon Jul 02, 2007 11:42 pm Reply with quoteBack to top

Sylvius wrote:
    Cok guzel konusmussun elodia o kadar saf ve temizsin ki. Burası FRPWORLD! dikkat ettiysen moderatorler haftalardır yazı yazılan baslıklardan biri olan buna bakma ihtiyacı bile hissetmemisler. Bir oylama koyun dedim, ya bakmamıslar ya kaale almıyorlar.

Ayrıca bir bulusma tarihi belirlemek icin 1 ay onceden mi baslamak gerek bunun icin 2 hafta yeterli degil midir? Ayrıca 3 gun kala gelemeyecegim diyen insanlara nasıl guvenipte 1 ay onceden ayarlama yapılabilir ki? Frpci insan ne yazık ki son dakikada is yapan insandır. Ayrıca baslık tarihi 24 mayısı gosteriyor. yani yeterli sure varmıs hatta gereginden fazla

22 haziranda en son efla yazmıs ondan sonra ne bir yetkili ne birsey. Herseyi gectim istanbullu adminlerden de ses seda cıkmıyor. Siteye sahip cıkması gereken insanlar neden yok???

EÄ?er dikkatli bakarsanız etkinlikler bölümünün bir moderaötrü olmadıÄ?ını görürsünüz kaldı ki her moderatör kendi bölümünden yetlkilidir benim bu bölüme anket açmak hatta edit yetkim bile yoktur. LÃ?TFEN insanları suçlamadan önce daha dikkatli tavır takının. Burada herkes insan hiçkimse makina deÄ?il. Suçlamanız gerekenler buluÅ?maya katılacaÄ?ını söyleyip gelmeyenlerdir. Bu sözleriniz git gide yönetimi hedef almaktadır. Tasvib ettiÄ?im iÅ?ler deÄ?ildir...

Herkese iyi eÄ?lenceler dilerim...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 2:19 am Reply with quoteBack to top

//Efla: Sitenin genel içeriÄ?ine yakıÅ?mayacak mesajdan ötürü mesajı kaldırıyorum

Kendisi siteyi terk ettiÄ?ini de söylemiÅ?tir, UÄ?urlar ola...

Lütfen konuya ve buluÅ?maya odaklanalımbundan sonra baÅ?lık amacından uzaklaÅ?masın

Saygılar...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 3:06 am Reply with quoteBack to top

//Necros--> Tıpkı üstteki mesaj gibi, tartıÅ?ma çıkartabilecek içeriÄ?inden dolayı mesajın içeriÄ?i deÄ?iÅ?tirilmiÅ?tir.
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Tue Jul 03, 2007 3:13 am Reply with quoteBack to top

Pekala, sanırım önceden yapmalıydım. baÅ?lık kitlenmiÅ?tir....

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum