Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yarı elf aegron
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yarı elf aegron View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 2:05 am Reply with quoteBack to top

aegron elf bir anne ile insan bir babadan meydana gelen yarı elf bir çocuktu.Sıradan bir hayatı vardı.Taki 100 yaÅ?ında ormana tek baÅ?ına bir ava çıktıÄ?ı ana kadar.Bir geyiÄ?i kovalamakla baÅ?layan serüveni onu nereye kadar götürecekti.Bunlar dan habersiz aegron ormanda karÅ?ısına çıkan geyiÄ?in arkasından sinsince onu takip ediyordu.

Ormanın çok sık olduÄ?u bir yerdi.GeyiÄ?i takip etmek bu yüzden zor oluyordu.Saat larce süren takibin sonunda geyik az bir açık alana gelmiÅ?ti.Aegron bunun farkına varınca okunu yayına koydu ve germeye baÅ?ladı.Uzun yürüyüÅ? sonrasında çok yorulmuÅ?tu bu yüzden oku germek bile ona zor geliyordu ama son kuvvetini orda harcıycaÄ?ını bilse yinede o geyiÄ?i bırakmazdı.Zor bela okunu sonuna kadar gerdi.Tam atıÅ?ını yapacaÄ?ı sırada daha önce hiç görmeiÄ?i iki yaratık aegronun geyiÄ?ini yakalayıp parçalamaya baÅ?ladı.

Aegron hayretler içinde o iki yaratıÄ?a bakıyordu.Korkusundan kıpırdıyamıyodu.

devamı sonra.......

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 2:12 am Reply with quoteBack to top

devamını bekliyorum. hayal gücünüzü zorlar ve hikayeyi hemen bitirmesseniz sevinirim. Evil or Very Mad

Å?Ä°MDÄ°DEN KOLAY GELSÄ°N.........

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 4:04 am Reply with quoteBack to top

DüÅ?ündüm de biraz daha devam edeceÄ?im.

Aegron nun düÅ?ündüÄ?ü iki Å?ey vardı artık.Anne ve babasını görebilmek ve hayatta kalabilmek.Aegron bu düÅ?ünceler içindeyken yaratıklar geyiÄ?in tümünü bitirmiÅ?lerdi bile.Bir süre sonra Aegron arkasına deÄ?en ani bir el ile irkildi.Arkasına baktıÄ?ında cüppeli bir adam gördü.Adam ona eli ile sessiz olmasını ima ediyordu.Aegron a onu takip etmesini söyledi.Aegron kısa bir süre aklından bu hiç tanımadıÄ?ı adama güvenmek mi yoksa burda yaratıkların gitmesini beklemek mi düÅ?ünceleri aralrında kaldı.Korkusu yüzünden adamla gitmeye karar verdi. Evil or Very Mad

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 4:20 am Reply with quoteBack to top

Adamın büyücü olduÄ?u üstündeki cüppeden ve elindeki asadan belliydi.Yarım saat kadar sessizce yürüdüler.En sonunda aegron adama kim olduÄ?unu sordu. Adam bunun önemi yok dedi.Ã?enmli olan senin gibi genç bir yarı elfin minator bölgesinde tek baÅ?ına ne yaptıÄ?ın dedi.Aegron minatormu o da ne dedi.Adam onların çok tehlikeli yaratıklar olduÄ?unu söyledi. Evil or Very Mad

Adamla tanıÅ?masından sonra yeni bir serüvene daha atılacaÄ?ından haber siz olan aegron arkasına bakmadan yoluna devam etti.Kafasında bununla ilgili birçok soru vardı ama Å?u anda onun aklında olan tek Å?ey anne ve babasına bu garip adamın
    yardımıyla tekrar görebilmek Evil or Very Mad

BENDEN BU KADAR DEVAMINI SÄ°ZLERDEN BEKLÄ°YORUM HADÄ° KOLAY GELSÄ°N.................. :clap:

_Laurana_
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Feb 01, 2008 12:02 am Reply with quoteBack to top

Gözünü açıp kapayana kadar kaybolmuÅ?tu esrarengiz büyücü ... . Hızlı adımlarla köyüne vardıÄ?ında gördüklerinin bir hayalden ibaret olduÄ?unu düÅ?ündü... Gördükleri gerçek olamayacak kadar korkunçtu . Bunları ailesine anlatmamaya karar verdi . Fakat hayal sandıÄ?ı kadim gerçeklerin hayatını deÄ?iÅ?tireceÄ?inin farkında bile deÄ?ildi...

Back to top View user's profileSend private message
    sanguis
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 12:45 am Reply with quoteBack to top

"Geyik vurabildin mi?" diye soru babası. Artık 60'lı yaÅ?larına gelmiÅ?ti ve bu da insanlar için oldukça yüksek bir yaÅ?tı. 30'lu yaÅ?larında olan Aegron ise 18 yaÅ?ında bir insan gibi görünüyordu.

"Hayır, baba. Birini takip ettim ama elimden kaçtı." Babasının hayal kırıklıÄ?ı yüzünden okunuyordu. Uzun süredir iyi bir yemek yiyememiÅ?lerdi çünkü tahta yeni geçen kral tarlalarına el koymuÅ?tu. Aegron'un annesi ise yıllar önce onları terketmiÅ?ti ve Å?u anda uzak bir yerde diÄ?er elflerin arasında kaliteli elf Å?arapları içerek yaÅ?ıyordu.

"Merak etme baba, yarın yine ormana gideceÄ?im ve bu sefer söz veriyorum ki bir geyikle döneceÄ?im." dedi Aegron.
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 29, 2008 6:15 am Reply with quoteBack to top

Babasına verdiÄ?i sozu yerine getirmek istesede hala içinde büyük bir korku olan aegron ne yapacagını tam olarak bilemiyordu. Yaslı babasını üzmek mi yoksa yaratıkların oldugu diyara gidip tekrar bir geyiÄ?in peÅ?inden hayatını tehlikeye atmak mı... aegron buna bir çözüm bulmalıydı ama ne ? Yaslı babası için herÅ?eyi yapabilirdi babasını bir daha hayal kırıklıgına ugratmayacaktı. Bunun içide elinden geleni yapacaktı ölümü söz konusu olsa bile nedense artık sadece babasını düÅ?ünüyordu bunun dıÅ?ındaki kavramlar onun için soyut ve önemsiz di artık. Annesi ise içinde sakladıgı büyük bir acıydı. Cesaretini toplayıp kararını vermiÅ?ti. Sefalet içindede olsa yarın akÅ?am yemeklerinde geyik olacaktı. Bu düÅ?ünceler içinde kendini uykunun derinliÄ?inde buldu. Sabahın gozunun acıtan ilk ıÅ?ıklarıyla uyasndıgında fikri degismis deildi....

(UZUN ZAMAN OLDU AMA BEN DEVAM ETMEYE HAZIRM HERKESE SELAMLAR Very Happy)
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    _Laurana_
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 29, 2008 7:19 pm Reply with quoteBack to top

Hemen kalktı giyindi yayını ve sadaÄ?ını alıp dıÅ?arı çıkmak üzereyken babasına tebessümle baktı ama bunun onun babasına son bakıÅ?ı olacaÄ?ını kim bilebilrdi ? Geçen günkü yolunu izledi ,yürüdü yürüdü fakat önüne ne bir geyik ne bir tavÅ?an yada herhangi bir canlı çıkmıyordu, sanki ormanın ruhu çekilmiÅ?ti , hiç bir canlı varlıktan iÅ?aret yoktu... Aklına dün gördüÄ?ü yaratıklar geldi...Bir an geri dönmeyi düÅ?ündü ama bir söz vermiÅ?ti bu gün babasına o geyiÄ?i getirecekti ...Kendinden emin bir Å?ekilde yola dewam ederken bir çıtırtı duydu .AÄ?açların arasında hareket eden bir Å?ey vardı...

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 30, 2008 2:26 am Reply with quoteBack to top

Korkuyla o yöne yöneldi. Hayalinde gorduunu sandıgı adam oradaydı. Ona sessiz olmasını iÅ?aret etti. Nedenini bilmediÄ?i bir sebepten sessiz kalmak aegron a gore deildi. Ve yüksek bir sesle neden diye sordu. Adam Sussss desede aegron ısrar etti. Adam kaç diye baÄ?ırınca aegron bir Å?eylerin ters gittiÄ?ini anladı. Arkasına döndüÄ?ünde onu bekleyen iki yaratıkı hesaba katmamıÅ?tı. Var gücüyle koÅ?uyordu Aegron. Adam elindeki asayı yere vurdu ve Aegronu sıkıca tuttu. Aniden kendilerini baÅ?ka bir yerde buldular. Burası adamın barınaÄ?ıydı. Aegron ne diyeceÄ?ini bilmiyordu. Adam ona senin derdin ne diye sordu. Aegron ise asıl senin derdin ne bana yaratıkların orda oldugunu soyleyebilirdin dedi. Adam iki minator un yanında bunu nasıl yapacagını aegrona sordu. Aegron haksız oldugunun farkındaydı. Adamda peki sen kimsin dedi. Adam tekrar bunun onemsiz olduÄ?unu soyledi. Aegron ısrar edince anlattı...................
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 30, 2008 6:48 am Reply with quoteBack to top

minator bolgesinin koruyucusu olduÄ?unu soyledi. Aegron çok Å?aÅ?ırmıÅ?tı:

-Bu yaratıkları korumak mı? çıldırmıÅ? olmalısın bunlar seni gorseler canlı canlı yerler niye

sana zarar vermek isteyen yaratıkları koruyorsun bir anlam verebilmiÅ? deÄ?ilim.

Adam hafif gülümseyerek Aegron a :

-Onlar beni deÄ?il iki gündür seni öldürmeye çalıÅ?ıyorlar onlara yem getirdiÄ?imi zannedip

seni yakalmaya çalıÅ?tılar. Bugünde onlarlan oyun oynuyorum sanmıÅ? olabilirler.

Aegron Å?aÅ?ırmıÅ? bir Å?ekilde adama bakarak:

-bunlara inanmamı beklemiyorsun deÄ?il mi dedi. Adam:

-Gel benimle sana bunu kanıtlayabilirim dedi

Ve birlikte yola koyuldular. Ormanın ortalarına kadar gelmiÅ?lerdi.Aegron git gide içinde

artan korkuyu durdurmaya çalıÅ?sada korktuÄ?u yüzünden çok net belli oluyordu zaten.Bu

korku bir süre daha devam etti taki minatorlar gözükünceye kadar. YaklaÅ?ık 25 30 tane

minatorun olduÄ?u büyük bir yuvaya gelmiÅ?lerdi. Adam Aegronun Å?aÅ?kınlıkları içinde onların

çıkardıÄ?ı gibi garip bir ses çıkardı ve tüm minatorlar adamın etrafına toplandı. Hepsi

Aegron u yemek için can atıyor gibiydi. Adam onlara kendi dillerinde onun dost olduÄ?unu

açıkladı. Minatorlar Aegronu yemek listelerinden çıkarmıÅ?lardı artık.Aegron garip bir

Å?aÅ?kınlık içinde adama:

-Bu nasıl olur yani bennn anlayamıyorum sen kendinden katlarca büyük bir minator

sürüsüne nasıl soz geçirebiliyorsun diye sordu.

Adam gülümseyerek:

-Onlarla aramızda bir baÄ? var. Bu bir sihir gibi. Ben onların kurallarına uyuyorum onlarda

benim. Bu kadar basit. DireniÅ?cilerin halkı yaÄ?maladıkarı zamnlarda direniÅ?cileri toprak

vaadiylen buraya getirirdim ve onları minator arkdaÅ?larıma birer kurban gibi sunradım.

Aramızdaki dosluk boyle basladı tam olarak sonra da devam etti. Neyse bunlar uzun

hikaye. Sen dün bu yaratıkların burda olduÄ?unu ogrendiin halde bugün neden burdasın

seni baygın bir Å?ekilde koyune bıraktım ve bir daha gelicegini hiç sanmıyordum açıkcası

dedi.

Aegron:

-Babama verilmiÅ? bir sozum var bu aksam geyik eti yiyeceÄ?iz bu ne pahasına olursa olsun

olacak ben gitmeliyim dedi.

Adam Aegron a yardımcı olabileceÄ?ini soyledi e birlikte oramnda avlanmaya çıktılar Å?anslı

olduklar için iki geyik avladılar ve aralarında paylaÅ?tılar. Aegron babasına vermiÅ? olduÄ?u

sozu gerçekleÅ?tirmenin verdiÄ?i mutlulukla evine giderken adamda yalnızlık barakasına geri

dondu.

Very Happy
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum