Sayın Artemis ile ilgili bir geliÅ?me var mı?
KiÅ?ilerarası münasebetlerdeki problemler dıÅ?ında kendisinin forum yöneticiliÄ?inde baÅ?arılı olduÄ?una inanıyorum. Lakin, tüm bunlara raÄ?men kati bir gidiÅ? söz konusu ise 200 mesaj kriterim olmamasına raÄ?men Å?ansımı denemek istiyor ve ocakbaÅ?ı forum yöneticiliÄ?ine talip olduÄ?umu ilan etmek istiyorum.
Ä°Å?bu yazıya istinaden gelecek her türlü cevap Å?imdiden kabülümdür.
Saygılar.
Le Sorcier
_________________ “I reject your reality and substitute it for my own.” Adam Savage
Posted:
Wed Aug 01, 2007 9:48 pm
Forumlardaki mesaj sınırı yönetici olmak isteyen arkadaÅ?ların sitedeki devamını gösteren bir kıstas olduÄ?u için vardır. Tabi bu kesin bir belirleyiciliÄ?e sehip deÄ?ildir ama en azından yüksek bir belirleyiciliÄ?i vardır.
Å?u anda baÅ?vurunuzu kabul edemiyoruz ama moderatörlük gereklilikleri ile ilgili deÄ?iÅ?ikliklere gidebiliriz. EÄ?er o bölümle ilgilenmek istiyoranız bir süre kullanıcı olarak aktif tutun, bu insanların gözünden kaçmaz. Siz de istediÄ?inizi alırsınız. Ancak dediÄ?im gibi malesef Å?u andaki durumda sizi moderatör olarak mesaj sayınız yetersiz olduÄ?u için kabul edemiyoruz.
Ancak yine de yardım etmek istediÄ?iniz için teÅ?ekkür ediyoruz.
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum