Author |
Message |
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 06, 2007 4:38 am |
|
ya beyler ben geçenlerde D&D nin online versionunu oynamak için kredi kartı ararkene arkadaÅ?la eskiden nası zindanlar ve ejderhalar oyun setinden bahsettiÄ?ini ve ben çok küçük olduum için alamadıÄ?ımı felan konuÅ?uoduk. biz gaza geldik tabi hadi alalım edelim dedik ama çok uzaktayız ve bizim burda da oynıyabilceim kimse yok öle oturupta günlerce gidip gelip. bende dedimki Å?u frpworld e uzun zamandır bakmıyodum biÅ?eyler yapalım onlarla hem geyik insanlar eylencelide olur diye
uzun lafın kısası Å?öle bi buluÅ?ma ayarlasak? lise 2ye geldik hala oynıcak kimseyi bulamadım Å?öle biÅ?iyler ayarlasak felan? kuralları pek bilmiorum elimdede kitap yok ama Å?u an players handbook un ingilizcesini okuorum öÄ?renicem inÅ?allah
neyse saygılar cevabınızı bekliyorum
edit: mecidiyeköy etraflarında olsun en uzak ^^ ve öle 1-2 günlük oyun olmasın baya uzun oynıyalım |
_________________ sistemde sorun olduÄ?u için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacaÄ?ım ^^
|
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Aug 06, 2007 7:02 am |
|
bu arada elimde belgariad ın haritası war kocaman (elimdeki tek harita) onu da getiririm tam geyik olur |
_________________ sistemde sorun olduÄ?u için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacaÄ?ım ^^
|
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 09, 2007 6:17 am |
|
kimse oynamak istemiyo mu yoksa bilmiyorum diye benden mi kaçılıyo anlamadım? |
|
|
Back to top |
|
|
celephael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 09, 2007 3:58 pm |
|
Masaüstü Frp hakkında sana yardımcı olamak isterim fakat ben silivrideyim. BuluduÄ?un yer itibariyle oyun grubu bulma potansiyelin benden daha fazla.
Biraz daha sabret, mutlaka birkaç kiÅ?i toparlarsın. |
_________________ Nothing Can Be Explained. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 29, 2007 6:47 pm |
|
EddardStark Ä°stanbul buluÅ?malarındaki genel tutum frp oynamak üzerine deÄ?il genellikle birbirimizi tanıma kaynaÅ?ma amaçlı oluyor.Yani buluÅ?uluyor bir yere gidiliyor konuÅ?uyoruz.AnlayacaÄ?ın muhabbet müebbet Ama ben illa da oyun oynayacaÄ?ım diyorsan bunun için frpworld'te çok uygun bir baÅ?lık var |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Aug 29, 2007 10:25 pm |
|
Eddarstark Å?uan 3.5 ed. yeni baÅ?lıyorsun ama 6 aya kadar 4th. ed. raflarda yerini alacak yani sen tam öÄ?rendim dediÄ?in anda yeni sürümü piyasada olacak D&D nin ama nerede oturduÄ?unu tam olarak söylersen belki sana yakın olan arkdaÅ?lar ile bir grup kurup iÅ?in zevkine varırsın. |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 7:37 am |
|
ArkadaÅ?lar geçen istanbul buluÅ?ması çoÄ?unluk saÄ?lanamaması sebebiyle yatmıÅ?tı taximdeki büstü daha fazla bekletmeyelim derim ben.. Oyun oynama amaçlı deil ama yukarda da söylendiÄ?i gibi muhabbet amaçlı.. |
|
|
Back to top |
|
|
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 7:42 am |
|
evet gerçektende ayarlayalım, uzun zman geçti ben en son geçen sene bi taneye geldigimi hatrlyroum arada oldumu bilmiyorum. Hasret sona ersin ehehe
ama oyun diil diger amaçlı tabi, muhabbet tanıÅ?ma vs. ama zaten tanıÅ?tıktan sonra oyun oynycak adamda bulunabilir elbet. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 6:36 pm |
|
Bence de, bir frpworld buluÅ?masının vakti geldi de geçiyor bile. ArkadaÅ? büstü daha fazla bekletmeyelim diyerek çok önemli bir konuya parmak basmıÅ?.
Hadi bir buluÅ?ma ayarlayalım. Birde Å?u var, eÄ?er bir buluÅ?ma olacaksa bu buluÅ?manın iptal edilmemesi için ön Å?art bir her ne olursa olsun tek kiÅ?i bile kalsam ben gideceÄ?im diyen bir gurubun olmasıdır.
Bu ramazan ayı içerisinde olduÄ?u müddetçe her ne olursa olsun gideceÄ?im diyen o gurubun içinde bulunuyorum. Kimse gelmezse bile içerim nargilemi, tüttürürüm dumanımı, elbet bulurum bana eÅ?lik edecek yarenler.
DileÄ?im o yarenlerin frpworldden olması ve sayıca da çok olmasıdır. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 7:07 pm |
|
24ünde üni açılıo ama haftasonu olur zaten ben gelirim.. Ä°ftar falan yaparız olmadı topluca.. Aah yeminerim aah nargile dedin beni maafettin Å?imdi demesen olmuordu dimi oruçlu oruçlu Evet arkadaÅ?lar hareketlilik olduÄ?una göre yer zaten belli büst saatte genelde 13.00 oluor Å?imdi gününü ayarlasak iyi olur bence.. |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 10:22 pm |
|
Hayda, gene ben tam Istanbuldan giderken bulusma tartısması basladı.. Ben GENE yokum arkadaslar, size iyi bulusmalar. Universite bitene kadar da katılamayacagım bu gidisle |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 3:33 am |
|
Ben gelirim zaman uyarsa, kimse gelmezse bile giderim yeminer gibi yapar nargile içer biÅ?eyler yaparım Anarchist te geliyormuÅ? zaten elde var 3 kiÅ?imi?
30 una gelen haftasonu falan yapsak mesela? sanırım iki hafta sonraya denk geliyor. Saat 13.00'te yapalım evet tipik malum büstün altında, gölgesinde oturan bi grup insan.
Hadi yav nerde istanbullular kalabalık olalım azcık! |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 8:23 am |
|
Tamam formal yazalım o zmn biraz..
Yer:Taxim Büstün Altında
Tarih:30.09.2007
Saat:13.00
arkadaÅ?lar koca site.. konuÅ?alım kaynaÅ?alım derim siteyle ilgili oyunla ilgili ve bunların dıÅ?ında muhabbetler geyik vs. vs. katılımlarınızı beklioruz..
Mevcut gelenler:
1) AnARcHisT
2) Nocturnal_Soul
3) Yeminer
Yenerde gelicektir bi iÅ?i çıkmazsa yavaÅ? yavaÅ? artarız umarım en kısa zamanda.. |
|
|
Back to top |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 9:15 am |
|
Ben de geliyom lem.. |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
|
|
celeraen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 7:43 pm |
|
ombuspider ve beni de o listeye ekleyebilirsiniz,artık zamanı gelmiÅ?ti.... |
_________________ There'll be war, there'll be peace.
But everything one day will cease.
All the iron turned to rust;
All the proud men turned to dust. |
|
Back to top |
|
|
|
|