Posted:
Fri May 04, 2007 2:09 pm
Evet arkadaslar, kimse foruma bir sey yazmiyor. Buyrun size yeni bir baslik:
Herkes masaustu ve forum deneyimini ortaya doksun, kirli camasirlarini ortaya doksun. Ne kadar sureyle ne tur karakterleri hangi sistemlerde canlandirarak omrunuzu tukettiniz? Buyrun ben basliyorum (oyun seanslari genelde uzun sure olanlar haftada bir gun, 1 haftadan az ise her gun 4-8 saat arasi gibi)
2 sene:
Khalid (Dominion)
Human Barbarian/Hunter Chaotic Good Level 15-20 arasi ediyordu sanirim Dominion'da(Sonradan Chaotic Evil oldu)
1,5 sene:
Vladimir Nikolai Kormiltsev (Vampire the Masquerade)
Gangrel (Protean,Fortitude,Potence) Lawful Evil (ileride Chaotic Evil)
1,5 sene:
Osman Gazi (Mage the Awakening)
Obrimos (Force,Life) Chaotic Neutral (ileride Chaotic Evil)
(1. gun herkes oldu hahaha):
Reynold (FR)
6 Human Barbarian Chaotic Neutral
FRPWORLD Forum RPsi:
Corax Tigerheart (Chaotic Neutral Human Cleric/Fighter/Barbarian/Frenzied Berserker) Chosen of God of War(2 yil)
Cervantes(Lawful Good Human Fighter/Paladin/Cleric/Pious Templar), Chosen of God of Law(6 ay)
Hellfire (Chaotic Evil Half-fiend Fighter/Barbarian/Frenzied Berserker) Chosen of God of Vengeance (6 ay)
Nameless One Demi-God (True Neutral Outsider/Astral Being) (6 ay)
Apocalypse, Lord of Slaughter, Murder and Chaos (Chaotic Evil God of Chaos, Destruction, Evil, War) (1 yil)
Glasya, Avatar of Apocalypse(Chaotic Evil Succubus Sorceror) (1 yil)
Genel olarak uzmanlik alanim, Chaotic Evil Barbarlar diyebilirim sanirim
Smdi bile yeni bir oyuna baslayacak olsam yine CN-CE barbar olurum, bende bir sorun var galiba :schemes:
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Walla diyecem çetelemi tuttun. HatırladıÄ?ım kadarını yazayım ama isimler sınıflar, ırkalr. Birde bende çok deÄ?iÅ?ken oluyor karakterler. 40 yaÅ?ında da kesin bunak olacak bir kafa yapısına sahip olduÄ?uma göre ... Tam baÅ?layacaÄ?ım birde süreler. Ohooo. ... Du bakayım seviyelerde mi :s
2 yıl:
GimniÃ…?i: (House rule AD&D)
NG Gnome Transmuter (Mucit)
Ya böyle çerez çerez gider.Karakterlerin isimlerini bile hatırlamıyorum. Ä°mkansız yani hepsini hatırlamam. Yazdıkça yenileri geliyor. Ana karakterim sadece Bir gnome ve bir dwarf olmuÅ?tu. Onların dahi karakter kaÄ?ıtları elimde deÄ?il. House rule AD&D lerin hepside aynı kurallarla deÄ?il. Zaman olarak nasıl desem bende hatırlamıyorum. Ama bunların çoÄ?u zaten üniversite zamanından ve bizim evde herkes FRP oynuyordu, çoÄ?unluÄ?u ile de aynı bölümdeydik.
Aslında iÄ?renç bir sesim ve berbat bir müzik kulaÄ?ım olmasına raÄ?men bayaa bir bard oynattım ama onların hepsini birbirine karıÅ?tırıyorum. One shotları artık burda yazamam. Bu arada saygı duydum hem karakter kaÄ?ıtlarını saklamıÅ?sın hemde uzun soluklu oyunlar oynayabilmiÅ?siniz. Herhalde daha kısaları vardır. Benim oynadıklarım senin oynadıklarının yarısı bile olamaz.
Å?imdi birde Hangi oyunları oynattınız çıkar herhalde.
Ha birde phantom'un oynattıÄ?ı one shot'ı yazayım buraya yoksa kızar bana
3 saat:
.... (D&D 3.5E)
CN Human Barbarian
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
O kadar ayrıntılı hatırlayamayacaÄ?ım ama aklımda kalanlar
- Human Paladin( çok hevesle istedim ama oynarken nefret ettim)
- Human Mage ( Zoraki olarak, yeni katılan arkadaÅ?lara önderlik etme nedeniyle)
- Elf Ranger (Ok ve Yay bana göre deÄ?ilmiÅ?)
- Human Fighter (Psikolojim yerine geldi,rahatladım)
- Half-Ork Barbarian ( Kendimi buldum) :evillaugh:
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum