Posted:
Fri Aug 10, 2007 2:19 am
Ne olursa.. mesela ben iyi BFME oynarım meydan okuyan çıkarsa seve seve ...
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Posted:
Fri Aug 10, 2007 6:59 am
BFME deÄ?ilde Frozen Throne'da çok iddalıyımdır. Hele birde undead oldummu. Bunun dıÅ?ında çizim konusunda yetenekliyimdir ,o da; fantastik konularda.
_________________ Giden o eski dünler; geçmiÅ?in karanlıÄ?ında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla aÄ?ladım...
Posted:
Fri Aug 10, 2007 10:37 am
Ã?ok iyi rol yaparım. Ne zaman doÄ?ruyu ne zaman yalan söylediÄ?imi gözlerimden bile anlayamazsınız. o derece iddalıyım ama keÅ?fedemedi beni yeÅ?il çam. Heba olup gidiyorum. Ha bir de bu aralar güzel bira içtiÄ?imi farkettim. İçtikçede muhabbetim güzelleÅ?ir
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ben bira içemem ama votkada üzerime tanımam. max 4birada kafam dönmeye baslar mesela. ama votkada affetmem. garip bi durum ama öleyim iÅ?te
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
çok sadık ve sıkı bir dostluk kurarım, çok iyi çizim yaparım ama tıbbi olarak anatomi, fizyoloji falan, acayip sır tutarım, feci derecede hayalperestim bazen gerçekle hayali ayırması zor oluyor,çok iyi voleybol oynardım lisedeyken ama Å?imdi ne durumdayım bilmiyorum, bu aralar tenise merak sardım onda uzmanlaÅ?maya çalıÅ?ıyorum, iyi biÅ?ey mi bende henüz karar vermedim ama ayrıntılarda boÄ?ulur derecesinde ince düÅ?ünürüm, iyi satranç oynarım valla bu kadarı geldi aklıma hatırlarsam yazarım :ayyyy!:
_________________ Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara baÃ…?vurur, ne laflara, ne gösteriÃ…?e....ANTÄ°SHENES
Ã?ok iyi Å?ımarırım Bir de çok iyi koreografi hazırlarım.
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Sat Aug 11, 2007 12:27 am
aslında iyi de gitar çalarım(baya iyi hemde :ayyyy!: ) sonra müthiÅ? LOTR izlerim(9 saat aralıksız izlemiÅ?liÄ?im var); hızlı yüzerim, hızlı mesaj atarım, ayrıca iyi içerim ve çarpılmam :clap:
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum