Author |
Message |
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 14, 2003 8:01 am |
|
Sitenin içindekini deÄ?il de daha geniÅ? anlamdakini soruyorum bildiÄ?im kadarı ile tek örnek mystra o da seçilmiÅ?lerine epey hatırı sayılrı bir güç aktarıyordu kendi özünden ama bildiÄ?im kadarı ile seçilmiÅ?ler tanrıçalarına rahipler kadar sadık olmuyor onlar daha çok tanrıçanın özüne büyüye sadık oluyorlar.. |
|
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Mon Dec 15, 2003 5:00 am |
|
yeorda wrote: |
Sitenin içindekini deÄ?il de daha geniÅ? anlamdakini soruyorum bildiÄ?im kadarı ile tek örnek mystra o da seçilmiÅ?lerine epey hatırı sayılrı bir güç aktarıyordu kendi özünden ama bildiÄ?im kadarı ile seçilmiÅ?ler tanrıçalarına rahipler kadar sadık olmuyor onlar daha çok tanrıçanın özüne büyüye sadık oluyorlar.. |
abi soruyu bulamadım
niye mi
sizce böyle mi |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 15, 2003 9:01 pm |
|
abi valla bende soru göremedim. araÅ?tırma ekibi çaÄ?ıracam. mta dan |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 28, 2003 6:34 pm |
|
Alayın artık Benim sorulrım Böyle oluyor . Merak ettiÄ?im mesele hakkında bildiklerimi açıklıyorum Ve ne kadarı doÄ?ru nekadarı yanlıÅ? siz ne biliyorsunuz diye soruyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 29, 2003 8:01 pm |
|
abi bizim elminister aÅ?ık mystraya yau |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 03, 2004 5:56 am |
|
Kitaptaki fikir gerçekten ilgimi çekti. Bir tanrı ile ölümlünün cinsel beraberliÄ?i ve bence kitap bunu da gayet güzel tarif etmiÅ? doÄ?rusunu söyleyeyim ben bile etkilendim. Ancak seçilmiÅ?liÄ?in sadece bu yoldan olacaÄ?ını da sanmıoyurm. Ayrıca mystranın baÅ?ka seçilmiÅ?leri de var bildiÄ?im kadarı ile hatta baÅ?ka tanrıların da var. |
_________________ Ormanın gücü sizi kutsasın
|
|
Back to top |
|
|
raini
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 05, 2004 5:54 am |
|
Ben de seçilmiÅ?liÄ?in baÅ?ka yollardan elde edilebileceÄ?ini biliyorum temel anlamda tanrısal özün aktarılması Å?eklinde oluyor ve her tanrının bunu yapıÅ? Å?ekli farklı oluyor. |
|
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 05, 2004 10:09 pm |
|
Bir sürü seçilmis var her settingde ("Dark sun" Hariç,seçecek kimse yok.) Zannedersem seçilmis olmanın level'la da birebir iliskisi yok. Lhoth'un seçilmisleri.. var FR kitabında Shar'ın bir seçilmisi var.. Hatta bir kitapta seçilmis yaratmak ile ilgili kurallar var. Herhalde su yeni çıkan Deties kitabındadır veya FR kural kitabında.. |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Jan 06, 2004 12:08 am |
|
Ah ben de onu arıyordum, mümkünse sayfasını söyleyebilir misin bu seçilmiÅ?lik ile ilgili kuralların? |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 06, 2004 9:41 pm |
|
ve belki de buaraya da ayzarsınız özetini. |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
raini
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 12, 2004 2:55 am |
|
Bence her tanrı kendine özgü bir Å?ekilde kuralları yorumlasa daha iyi olur sabit kurallara göre seçilmiÅ?liÄ?in belirlenmesi bence çok da hoÅ? deÄ?il. |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Jan 12, 2004 3:03 am |
|
Bir kac bildiÄ?im özlelik arasında Mystra'nın seçilmiÅ?leri 10 con alıyor Hextor'un seçilmiÅ?leri 10 cha aliyorlar. Bunun dıÅ?ında onlarca immunity ve spelllike ability de cabası.
CR'yi 4 arttırıyor desem yeter sanırım... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 8:37 am |
|
Büyü tanrıçası Mystra'nın seçilmiÅ?lerinin her leveldan bir büyüye karÅ?ı immunity'si war arkadaÅ?lar.. Hatta Elminster'in son leveldan immu olduÄ?u büyü time stop.. Elminster için zaman durmuo yani anlayacaınız Zaten adamın yaÅ?ındanda anlayabiliriz dimi bunu Torununun torununu bile görürdü bea.. |
|
|
Back to top |
|
|
Phantom
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 8:49 am |
|
Merak ettiÄ?iniz baÅ?ka chosen templateler var ise buraya sorunuz yazayım hepsini. |
Back to top |
|
|
Phantom
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 12, 2007 8:50 am |
|
Merak ettiÄ?iniz baÅ?ka chosen templateler var ise buraya sorunuz yazayım hepsini. |
Back to top |
|
|
|
|