Author |
Message |
Lostad
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 12:07 am |
|
ArkadaÅ?lar nereye soracaÄ?ımı bilemedim ve usta savaÅ?çı olan dwarfları savaÅ?çılara sorayım dedim.Hatam varsa affola.
Dün newerwinter nights 2 oynuyordum grubum ejderha ile karÅ?ılaÅ?tı.Toplam 3 tun sonunda dwarf arkadaÅ? dıÅ?ında hepimiz yattık.ben paladindim bir büyücü ve warlock vardı grupta. Hepimizin yatmasına raÄ?men dwarf arkadaÅ?ın canı nerdeyse hiç azalmamıÅ?tı.Å?imdi bu oyundan bir bug mu yoksa dwarfların derisi eÅ?ek derisi gibi olduÄ?undan mı ejderha alevi iÅ?lemiyor ? |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 12:54 am |
|
Muhtemelen durum Cücenin üzerindeki ekipmanlarla ilgili bi durum ekipmanları incelemeyi tavsiye ederim özellikle ateÅ?e karÅ?ı dayanıklılık saÄ?layacak biÅ?ey olması muhtemel.
Constitution'un yüksek olması dolayısıyla yaÅ?am puanının fazla olması da etkilidir muhtemelen ama neredeyse hiç gitmedi diyorsun.
Tabi Ejderhanın nasıl saldırdıÄ?ı da önemli büyü yapıyorsa spell resistance Pataküte dalıyorsa da zırh epey etkili olur.
Büyücü ve Warlock arkadaÅ?ın iyi bir hazırlıÄ?ı ve iÅ?birliÄ?iyle iÅ?iniz daha kolaylaÅ?abilir. Ben neverwinter1de ejderhalara karÅ?ı koruma büyülerini çok kullanıyordum. EÄ?er yenemiyosanız da savaÅ?manız gerektiÄ?ne emin olun |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 13, 2007 7:20 pm |
|
Muhtemelen yaay zekanın en yüksek zarar veren kiÅ?iye yönelmesidir ilk turn wizard ve warlockun yüksek zararları sebebi ile ejderha ilk olarak onları berteraf etmiÅ?tir.Benim tahminim bu yönde eflanın dediÄ?i gibi karakterler üzerindeki itemlarda fark yaratır. |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 14, 2007 9:23 am |
|
Belkide cücenin adı Bruneor Battlehammer'dır ve farketmemiÅ? olsada belindeki Icingdeath onu bu aleve karÅ?ı korumuÅ?tur beyler ne dersiniz? OlmamıÅ? Å?ey deÄ?il yani |
|
|
Back to top |
|
|
Lostad
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 14, 2007 11:18 am |
|
Yaw adamdaki Dwarwen axe +2 silah , fullplate +2 , Tower Shield +3 , takılar dandik +str falan veriyor
5-10 dakka ejderhayla vs yaptı ne ejder öldü ne dwarf bizde çıktık |
|
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 14, 2007 5:04 pm |
|
[quote="Lostad"]Yaw adamdaki Dwarwen axe +2 silah , fullplate +2 , Tower Shield +3 , takılar dandik +str falan veriyor
5-10 dakka ejderhayla vs yaptı ne ejder öldü ne dwarf bizde çıktık [/quote]
dandik denilen eÅ?ya gözlerimi yaÅ?arttı. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Sep 14, 2007 8:47 pm |
|
Ejderhanın hiç canı gitmiyor diyorsan ya gerçekten bug olmuÅ? ya da ejderha salakmıÅ?.
Bu arada neverwinter standartlarını bilemicem ama o aletler normal bi D6D oyununa göre eÅ?Å?ek gibi sayılabilir |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Lostad
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 12:49 am |
|
Galiba neverwinter'a göre normal eÅ?yalar çünkü satıcıdan aldım Ejderin canı biraz azalıyor ama geri dolmaya baÅ?lıyordu.Bu arada dwarfın kolyesi +3 CON veriyordu |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 4:18 am |
|
ArkadaÅ?lar ben bilgisayarımdan dolayı NWN2 oynama Å?erefine nail olamadım.. Ã?ok az izledim ama yetmez tabi.. Ama Neverwinter Nights'ın ek paketlerini oynadım ve biri hala yüklü bilgisayarımda.. Neverwinter Nights : Hordes of the Underdark.. Oyuna zaten 15 level baÅ?lıosunuz ve benim adamım Å?u anda Dwarf Male Cleric 24 / Ftr 1 Ftr da Intelligent Item Longsword war onu kullanabilmek için wericek feat bulamadıımdan dolayı two weapon fighting war elemanda EÅ?yalarını ve invetorysini ne benim yazmaya ne de sizin okumaya akıllarımız dayanmaz Ama bi baloru iki roundda alıorum çünkü NWN Edition olarak 3.0 kullanıo ve bir balora Harm attıÄ?ınızda canı 1d4'e inior (kafasının üstünde 574 falan yazıo yani adama 574 wurmuÅ? oluorum ) ve sonrasındada bi Fire Storm(!) iÅ?i bitirior |
|
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 4:34 pm |
|
anarchist balora fire stormmu atıyorsun?Balorların ateÅ?e baÄ?ıÅ?ıklıÄ?ı yokmu nasıl yiyor o zararı? |
|
|
Back to top |
|
|
AnARcHisT
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Sep 15, 2007 7:15 pm |
|
Walla normalde öyle ama NWNde deil iÅ?te.. Hem 1d4 canı kaldıktan sonra yumrukta atsan ölüo zaten ona bakarsan balorlar ölürken patlıo 100 wuruo etraftaki herkese o da yok.. Bi combatta 6-7 balor kestiimi bilirim.. Benim cleric eleman bi de yanımda en eski NWNden hatırlayacaınız Paladin Aribeth var ki onunda lvl'ı benle aynı.. Paladin/Blackguard toplamda 25 lvl sonra düzelio ama Blackguard olayı.. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|