Posted:
Thu Mar 11, 2004 5:41 pm
Å?imdi bu spontane cast olayında domain büyülerinin de yapılması düÅ?ük seviyelerde pek bi problem yaratmayabilir; ama ilgili domaini seçmiÅ? bi clericin spontane stoneskin yaptıÄ?ını düÅ?ünsenize. 3rd ed.de stoneskin istenen herhangi birisine yapılabiliyo bunu da unutmayalım. bu çok büyük bi avantaj bence. ayrıca stoneskinin orta seviye bi büyü olduÄ?unu da hesaba katalım. bance bu, oyunun dengelerini deÄ?iÅ?tirir.
ama ben oyun açısından bakmıyorum, benim mantıÄ?ıma göre spontane domain büyüsü yapmak spontane healing yapmak kadar kolaydır diyosanız, ok. Ona bi Å?ey diyemem.
Posted:
Thu Mar 11, 2004 6:25 pm
Quote:
ama ben oyun açısından bakmıyorum, benim mantıÄ?ıma göre spontane domain büyüsü yapmak spontane healing yapmak kadar kolaydır diyosanız, ok. Ona bi Å?ey diyemem.
iÅ?te tam olarak öyle diyoruz ... olayın dengelerinin deÄ?iÅ?mesi yorumuna da kesinlikle katılıyorum... stoneskin gibi nice domain büyüleri vardır ki dengeleri altüst edebilir ve oyunu zevksiz kılar....
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Posted:
Wed Sep 12, 2007 7:50 am
evet stoneskin güçlü bi büyü sayılır level'ına göre falan ama ben biÅ?eyi anlayamadım.. domain büyüleri illa dengeyi bozmayacak cinsten mi olmalıdır? buna evet diyen arkadaÅ?lara sorum ise herhangi bi domainin 9. levelına koyacaınız hangi büyü dengeyi deÄ?iÅ?tirmez?..
Posted:
Wed Sep 12, 2007 4:25 pm
[quote="AnARcHisT"]evet stoneskin güçlü bi büyü sayılır level'ına göre falan ama ben biÅ?eyi anlayamadım.. domain büyüleri illa dengeyi bozmayacak cinsten mi olmalıdır? buna evet diyen arkadaÅ?lara sorum ise herhangi bi domainin 9. levelına koyacaınız hangi büyü dengeyi deÄ?iÅ?tirmez?..[/quote]
önce sorunu doÄ?ru adresleyelim:
sorun, domain büyülerinin dengeyi bozması deÄ?ildir. Burda benim sorun olarak gördüÄ?üm, domain büyülerinin SPONTANE YAPILMASInın dengeleri bozacak olmasıdır.
Posted:
Thu Sep 13, 2007 6:47 am
Pardon ben yannıÅ? annamıÅ?ım özür dilerim.. O zmn tartıÅ?ma çok yersiz.. Neden mi? EÄ?er doÄ?ru anlasaydım cevabım "domain büyülerine spont. casting yapılmıo ki" olurdu..
Bkz. Players Handbook 3.5 Ed. Shf: 180 BaÅ?lık: Divine Spells Alt BaÅ?lık:Spontaneous Casting of Cure and Inflict Spells
Å?öyle ki:
A good cleric (or a cleric of a good deity) can spontaneously cast a cure spell in place of a prepared spell of the same level or higher, but not in place of a domain spell.
Posted:
Fri Sep 14, 2007 12:25 am
[quote="AnARcHisT"]Pardon ben yannıÅ? annamıÅ?ım özür dilerim.. O zmn tartıÅ?ma çok yersiz.. Neden mi? EÄ?er doÄ?ru anlasaydım cevabım "domain büyülerine spont. casting yapılmıo ki" olurdu..
Bkz. Players Handbook 3.5 Ed. Shf: 180 BaÅ?lık: Divine Spells Alt BaÅ?lık:Spontaneous Casting of Cure and Inflict Spells
Å?öyle ki:
A good cleric (or a cleric of a good deity) can spontaneously cast a cure spell in place of a prepared spell of the same level or higher, but not in place of a domain spell.[/quote]
bilgi için teÅ?ekkürler anarchist, fakat bir sayfa önceye bakmıÅ? olsaydın görecektin ki hem domain büyülerinin spontane yapılmasının rp açısından gerekli olduÄ?unu savunan scythe nickli arkadaÅ?, hem de bunun dengeleri bozacaÄ?ını savunan ben, bu bilgiden haberdarız. zaten tartıÅ?manın nedeni de scythe'nin bu kuralı beÄ?enmiyor olmasıydı.
Posted:
Fri Sep 14, 2007 7:19 am
o zmn bu size bir özür borçlu olduÄ?um anlamına gelir.. borcumu da hemen ödüorum aceleyle sadece son msjlara baktıım için yalan olmuÅ?.. öyleyse benim Å?ahsi fikrim domain büyülerinin spontane yapılmaması
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum