Posted:
Sat Sep 15, 2007 9:32 am
Ã?oÄ?umuz Lost dizini izlemiÅ?tir. Orada ki en karizma karakterlerden biri olan Jhon locke un Photoshopta sıfırdan yapıldıÄ?ını görün
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
oha yannız aynısı oldu direk
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Posted:
Mon Apr 13, 2009 9:08 pm
aransayes wrote:
Ã?oÄ?umuz Lost dizini izlemiÅ?tir. Orada ki en karizma karakterlerden biri olan Jhon locke un Photoshopta sıfırdan yapıldıÄ?ını görün
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
Lost dizisini hiç izlemedim, bu baÅ?lıÄ?ın üzerine imeycis nokta gugıl nokta kom'dan baktım ve tıpkısının aynısı olduÄ?unu gördüm.Simone filmini izleyenler bilir, acaba öyle bir durumla mı karÅ?ı karÅ?ıyayız
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Alpaçinonun yarattıÄ?ı simone 10 numara hatundu. Å?ahsen ben kendisine aÅ?ık oldum
Ben de Zaten milyonlar da öyle
Spoiler:
Ama kadını kötü gibi göstermeye çalıÅ?tıkları sigara alkol gibi sahnelerle halkın kadını kendine daha yakın hissetmesi ve daha çok beÄ?enmesi inanılmazdı :D
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum