Author |
Message |
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 10:26 am |
|
Vampirler ve kurtadamların savaÅ?ını içeren fantastik bir aksiyon ve gerilim filmi olan karanlıklar dünyası (underworld) hakkında ne düÅ?ünüyorsunuz?
Ä°lk filmi daha iyiydi devamında biraz karıÅ?tırmıÅ?lar iÅ?i. Ä°zlemiÅ? olanlar varsa tartıÅ?mak isterim. |
_________________ Giden o eski dünler; geçmiÅ?in karanlıÄ?ında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla aÄ?ladım... |
|
Back to top |
|
|
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 11:09 am |
|
Ben bir türlü birinciyi izleme fırsatı bulamadım ne yazıkki. ama istersen ikinciyi tartıÅ?alım
bnm aklıma gelen Å?uan bi soru var,soru diilde aklıma geldi iÅ?te. hani kanını içip adamın hafızalarına ulaÅ?ma olayı falan vardı.. ? Ä°lginç geldi baya.. güzel bi fikir hatta. Ama daha önce hiçbiyerde benzer biÅ?ey görmedm ilk burda karÅ?ılaÅ?tm. |
|
|
Back to top |
|
|
Lupus Nigra
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 1:49 pm |
|
Benim bildiÄ?im WoD'da yaÅ?lıların kanını içmek günah ve en büyük suç sayılsa da yapıla gelen bir Å?ey.
Ve hatta Ann Rice'ın kitaplarında (yani Interview Wtih a Vampire, Song of the Vapire, Pandora gibi WoD'nin mihenk taÅ?larıdır bunlar) Senden yaÅ?lının kanını içersen onun güçlerini ve hafızasının bir parçasını alırsın.
Ama Underworld'de bu biraz deÄ?iÅ?tirilmiÅ? ve bu Å?ekilde sunulmuÅ?. Bence de güzel bir Å?ey ve hatta oyunlarımda kullanabileceÄ?im bir ayrıntı. |
_________________ Bir kiÅ?inin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 16, 2007 8:01 pm |
|
Ä°ki bölümü de izledim, çok hoÅ?uyma gitti. Fantastik ve kaliteli film çok nadir karÅ?ımıza çıkıyor, herkese izlemeyi önerebileceÄ?im hoÅ? bir film. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 17, 2007 3:06 am |
|
Ben,
Werewolfların zencilere, Vampireların beyazlara eÅ?lendiÄ?ini düÅ?ündüm ilk filmde...
Eskiden köleydik diyo hani lycan..
Zamanında amerikada bir zencinin beyaz kızla evlenmesinin imkanı yoktu hikaye böyle baÅ?lıyo sayılır..
Werewolflar dönüÅ?ünce çok koyu bir renge sahip oluyolar.. Vampirelar da mermer gibi beyazlar..
falan..
Ne kadar yatar kafanıza bilemiyorum ama.. benim epey yatmıÅ?tı |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 17, 2007 3:16 am |
|
ArkadaÅ?lar sinema yapımı olarak oldukça kaliteli bir yapım lakin unutulmamalıdır ki sinema yapımları WoD veya bir baÅ?ka oyun sistemi incalenerek yapılmıyor bu sebeple bir vampir filmi izlerken çok büyük beklentiler içine girmemek gerekiyor, yine de Vampire the Masquerade ile alakası olmamasına raÄ?men kendisini izleten bir film, tavsiye edilir.
Ayrıca meraklısına; WhiteWolf'un hikayesine göre hazırlanmıÅ? olan "Kindred: the Embraced" adında çok az bütçeyle çekilmiÅ?, kalitesiz denilebilecek, benim hoÅ?uma giden ama sorduÄ?um insanların pek te beÄ?enmedim dediÄ?i bir dizi mevcuttur, Å?ayet ki "Lost, Sopranos, Battlestar Galactica, Family guy vs vs" Å?eyleri izlemekten vakit ayırabilirseniz izleyin ben kendi adıma tavsiye ederim. |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 17, 2007 4:23 am |
|
Sacred underworld diye bir oyun vardı o oyun bu dünyaya mı aitmiÅ?.Tüh Fallout'tan sonra deÄ?erini bilemediÄ?im ikinci oyun. :'( .
Zaten onda da Vampirler vardı anlamalıydım :'( |
|
|
Back to top |
|
|
Barzini
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 03, 2007 8:58 am |
|
Sacred: underworld bildiÄ?im kadarıyla bu dünyaya aÅ?t bir oyun deÄ?il. Ben sacred classic oynamıÅ?tım. Underworld'de bu oyunun ek paketi bildiÄ?im kadarıyla. Oyunda geleneksel rpg karakterlerinin yanında bir de Vampire ve Dark Elf koymuÅ?lar ancak Pc dünyasında fazla yer edinmemiÅ? bu karakterleri beÄ?endirmek için olsa gerek fazla güçlü yapmıÅ?lar. Aynı mantıkla Underworld isimli ek pakatte de "Demonesse" ve bir karakter daha eklenmiÅ?ti duyduklarım göz önünde bulundurulursa bu yeni ekledikleri karakterlere de aynı muameleyi yapmıÅ?lar, yani klasik karakterlerle oynamak bu yenilerinini yanında biraz sönük kalıyor. Ama eÄ?lenceli bir oyundu. Alternatif bir "Dungeon Siege" olabilir. |
_________________ -Fac fortia et patere- |
|
Back to top |
|
|
kadri_kerem
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 05, 2009 9:06 pm |
|
Ã?ncelikle herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Bundan sonra ben de aranızda olmaya çalıÅ?acaÄ?m. Ä°lk 2 bölümü büyük bir keyifle izledim. Ancak 3. bölümde, ilk 2 bölümün kahramanı olan Selene ( Kate Beckinsale) yer almıyor Konu gereÄ?i mantıklı olabilir ama bence büyük eksiklik |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 06, 2009 12:14 am |
|
KardeÅ? 4. de olcak korkma ... Ama evet bende olur sanıyordum ama biraz maziye dondu |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 11, 2009 3:35 am |
|
ulfgar wrote: |
Ben,
Werewolfların zencilere, Vampireların beyazlara eÅ?lendiÄ?ini düÅ?ündüm ilk filmde...
Eskiden köleydik diyo hani lycan..
Zamanında amerikada bir zencinin beyaz kızla evlenmesinin imkanı yoktu hikaye böyle baÅ?lıyo sayılır..
Werewolflar dönüÅ?ünce çok koyu bir renge sahip oluyolar.. Vampirelar da mermer gibi beyazlar..
falan..
Ne kadar yatar kafanıza bilemiyorum ama.. benim epey yatmıÅ?tı |
sırf öyle ırkçılık açısından bakma olaya yüzyıllardır sınıflar ve ırklar arası mücadele vardı. |
|
|
Back to top |
|
|
Lord_Feanor
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Apr 11, 2009 4:52 am |
|
3. filmin son 30 saniyesinde kate i de gördük daha ne olsun |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Sat Apr 11, 2009 7:58 pm |
|
Ben Underworld'ün bir filmini izlemiÅ?tim ama hangisini izlemiÅ?tim acep...
Buradaki konuÅ?malardan hareketle 3. filmi izlemediÄ?imi anlıyorum çünkü Kate Beckinsale tüm film boyunca görünüyordu Süper filmdi, çok beÄ?enmiÅ?tim. Kate Hanım da müthiÅ? yani, belirtmeden geçmeyeyim |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 25, 2009 10:46 am |
|
Sadece Viktor diyorum .. Karakter oyuncuyla , oyuncu karakterle okadar uyuÅ?muÅ? ki , baÅ?ka söze gerek yok.. Vampir ne sorusuna verilebilinecek güzel bir cevap .. |
|
|
Back to top |
|
|
Dragon_Mania
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 09, 2009 6:13 am |
|
çok güzel bir seri 4.sünü merakla bekliorum |