Author |
Message |
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 02, 2003 11:16 pm |
|
Ben bir soygun yapsaydık neler yapardık çok düÅ?ündüm. yani lonca baÅ?kanı bir kaç arkadaÅ?ınızı seçmeniz kaydıyla üç kiÅ?ilik bir görev veriyor ve bunu sizi nitelikli hırsızlarından saydıÄ?ı için özellikle verebilecek kadar önemli kılıyor. Yapacak Å?eyler size baÄ?lı. stratejiler, silahlar ve yoldaÅ?lar...
ben baÅ?layayım...
iki arkadıÅ?ımı seçiyorum...siyah tenli, yetenekleri kusursuz bir arkadaÅ?ımı baÅ?ta...adı JAN. ikinci arkadaÅ?ım bir yarım-elf ama duyu konusunda bizim en büyük yardımcımız. yani kulaÄ?ımız....sarıÅ?ın bir bayan ve adı LENNA.. üç yoldaÅ? bir köÅ?kü soymamız gerekli ve köÅ?kte büyücüler dıÅ?ında kimse yok...zaten sorunda bu..büyücüler... onlar hırsızlık yeteneklerimizi açsada JAn'ın yeteneklerinden biri de basit büyüler. bir gün boyunca grubun lideri olarak tek baÅ?ıma köÅ?kün karÅ?ısında incelemeye koyulurum. millet kaçta geliyor, kimler nereye gidiyor, ne zaman gidiyor ve ne zaman dönüyor...bunlar düzenli olarak mı oluyor, düzensiz mi? ve en önemlisi hangisi kimin odası (yanan ıÅ?ıklar, odalara çıkanları gözlemlediÄ?iniz de belli ediyor.) köÅ?kte kaç kiÅ?i var? (kaç büyücü.) ve ertesi günün sabahla gece arasında olan zamanın da iÅ?e baÅ?lamak en uygunu. sesler doÄ?adan, sessizlik üstün yeteneklerinizde. ıÅ?ık ejderhaların kör olduÄ?u zamanın ıÅ?ıÄ?ı....
nası ama iyi baÅ?langıç dimi?))) |
_________________ YaÃ…?am; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü... |
|
Back to top |
|
|
The_KiRaTh
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Wed Dec 03, 2003 3:50 am |
|
Ä°yi baÅ?langıç ama gözlem süresi çok kısa, tek bir gün ile insanların rutinlerini öÄ?renemezsin... Ayrıca içerisi ile ilgili bilgin yok, konu büyücüler olunca iÅ? çok sakat yani... Ben olsaydım bu soygunda yoktum... |
_________________ Tecrübe yenilen kazıkların bileÅ?kesidir... |
|
Back to top |
|
|
raini
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 03, 2003 6:26 am |
|
iyi bir savaÅ? ama baÅ?lamadan önce alıncak en önemli Å?eylerden biri bilgidir... Ki doÄ?ru yere gidip gerekli ücreti verirsen muhtemelen evin her köÅ?esini öÄ?renirsin... |
|
|
Back to top |
|
|
The_KiRaTh
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Wed Dec 03, 2003 10:19 am |
|
Ayne öyle, illa bu iÅ?e gireceksen, en az 1 hafta evi gözle, ve/veya bi iki yere para yedirip, bilgi eksiklerini gider...
�ünkü bilgi güçtür. Gücü kullanabilenler ise en tehlikeli insanlardır... |
_________________ Tecrübe yenilen kazıkların bileÅ?kesidir... |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 03, 2003 10:31 pm |
|
ve saÄ?lam bir büyücüyü de gurubunuza katmanızı öneririm. basit büyü yetenekleri olan bir kiÅ?inin baÅ?aramayacaÄ?ı Å?eylerle karÅ?ılaÅ?abilirsiniz.
açıkçası bence bu iÅ?i yapmayın. ama yaparsanız da bu uyarılarımızı dikkate alın |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Dec 03, 2003 11:56 pm |
|
arkadaÅ?lar teÅ?ekkürler ama ben siz olsanız nası bir iÅ?i sınırda bulup, ne kladar büyüklükte ve riskte bir iÅ?i alırdınız ve neler yapardınızı da soruyorum....
ama size kesinlikle katılıyorum gözlem bir kaç günden de fazla sürmeli. ve sanırım rüÅ?vet iÅ?inide uygulamalıyım. ama iÅ?i aldım bir kere:))) |
_________________ YaÃ…?am; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü... |
|
Back to top |
|
|
Estebin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2003 9:20 am |
|
Ä°stihbarat konusunda saÄ?lam davranmanı benden önce söylemiÅ?ler. Bence kılık deÄ?iÅ?tirmenin size saÄ?layabileceÄ?i kolaylıkları da göz arda etmeyin. Ä°yi kullanılırsa bilgi alma konusunda bile oldukça iÅ?e yarayabilir. Hatta iÅ?i bitirme konusunda anahtar rol bile oynayabilir. |
_________________ Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeÄ?i bana fısıldar. Onlar benim yoldaÅ?ım, ben onların parçası. |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Dec 07, 2003 11:15 am |
|
Tabii kapiyi gozetleyip dikkatleri dagitacak bir barbar da hirsizin isine yarayabilir gorevini yaparken...
Burada amacim barbarlari ovmek degil organize bir planin ve daha kapsamli cok kisilik bir ekibin bu isin puruzlerini daha kolay halledebilecegini hatirlatmakti.
Uzun zaman hırsız loncasında kiralık katillik ve askerlik yaptım geçmiÅ?imde pek bilinmese de... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
raini
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 1:57 am |
|
DoÄ?ru ama barbar dikkatin eve yönelmesini de saÄ?layabilir ya da en azından insanları uyandırabilir .. Tehlikeli... |
|
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 3:51 pm |
|
ama kılık deÄ?iÅ?tirmek iÅ?in zevkini kaçıraz mı arkadaÅ?lar? Å?imdiye kadar okuduÄ?um hiç bir hırsız bu yöntemi denemedi. asıl olan yetenekleri ustaca birleÅ?tirip, hiç dikkat çekmeden
, evin içine bir fare gibi girip çıkmak. görüldüÄ?ümüz de sandalyelere çıkılmasını istemeyiz tabii. üstelik kılık deÄ?iÅ?tirmekde riskli büyücülerin köÅ?kü ne de olsa ne olur ne olmaz.....
ayrıca barbar iÅ?i de çok tehlikeli. dikkatleri büsbütün eve çeker gerçekten. |
|
Back to top |
|
|
Quel-Shin
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 4:59 pm |
|
Ghost_OF_A_Rose wrote: |
ama kılık deÄ?iÅ?tirmek iÅ?in zevkini kaçıraz mı arkadaÅ?lar? Å?imdiye kadar okuduÄ?um hiç bir hırsız bu yöntemi denemedi. asıl olan yetenekleri ustaca birleÅ?tirip, hiç dikkat çekmeden
, evin içine bir fare gibi girip çıkmak. görüldüÄ?ümüz de sandalyelere çıkılmasını istemeyiz tabii. üstelik kılık deÄ?iÅ?tirmekde riskli büyücülerin köÅ?kü ne de olsa ne olur ne olmaz.....
ayrıca barbar iÅ?i de çok tehlikeli. dikkatleri büsbütün eve çeker gerçekten. |
kılık deÄ?iÅ?tirmek harika bir deneyimdir.Tavsiye ederim..Heyecan meselesine gelince insanları kandırmak da bayaÄ?ı eÄ?lenceliolabiliyor.Hem zaten kılık deÄ?iÅ?tirmek de bi yere kadar.Ev sahibinin kılıÄ?ına girecle deÄ?ilsiniz ya. |
_________________ http://karatoprak.org/ |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 5:49 pm |
|
hizmetçi iyi olur. ama abartmayın. ortalıkta harbi hizmetçi gibi dolaÅ?mayın derim ben. ama odaya birisi giirdimi
*yatakları düzeltiyordum efendim numarasından adamı Å?ok etmek ve kaçıÅ? için zaman kazanmak iyi olur. |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 11:02 pm |
|
haklı olabilirsiniz ama ben bildiÄ?im yöntemle gitmeyi tercih ederim. yine de eminim kılık deÄ?iÅ?tirmekte eÄ?lenceli olabilirdi. |
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 09, 2003 11:33 pm |
|
bu oyunu ne zaman oynuyosunuz. bittiÄ?inde sonunu sölesene bize merak ettim |
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Dec 29, 2003 1:14 am |
|
YAKALANDIM.........(((
bir daha sizi dinlersem iki olsun arkadaÃ…?lar:((
kılık deÄ?iÅ?tirmek hiçte iyi bir fikir deÄ?ilmiÅ? bunu anladım...iÅ? fos... |
|
Back to top |
|
|
|
|