Posted:
Wed Oct 03, 2007 9:13 pm
Bugün Gerekli Å?eyler'e gittim.Minyatür alacaktım;ama kalmamıÅ?tı.Ben de senaryo falan alayım bari dedim ve Fantastic Locations'tan iki tane aldım.Fakat mal gibi iki tane Frostfell Rift almıÅ?ım.Yolun yarısında fark ettim.Birini açmadım,açmayacaÄ?ım,elden çıkarıyorum.
Not:EÄ?er elinizde Frostfell'in dengi,saÄ?lam ve hayatta kalmıÅ? düzgün bir senaryo varsa takas da edebilirim;hatta neticede baÅ?ka senaryo almak isterken bunu aldım,elime para yerine baÅ?ka senaryo geçse daha iyi olur.
DUNGEONS & DRAGONS
FANTASTIC LOCATIONS The Frostfell Lift http://www.wizards.com/default.asp?x=products/dndacc/957557400
AldıÄ?ım fiyat:28 lira
SatacaÄ?ım fiyat:23 lira
Hiç açılmamıÅ?,cillop gibidir.
SatıÅ? yolu:Ã?zel mesaj veya baÅ?lıÄ?a cevap yazarak bana ulaÅ?ın.Ã?ok çok çok düÅ?ük olasılıkla pazar günü Ä°stanbul buluÅ?masına gidebilirim.Ã?bür türlü pazaresi-salı günleri 16.20-17.00,çarÅ?amba perÅ?embe günleri 15.45-17.00 çarÅ?ı iznim var,Sultanahmet ve iznin uzun olduÄ?u günler Eminönü'ne gelebilirim.Okul çevresi olursa çok iyi olur-Ä°stanbul Lisesi'nde okuyorum.Okul haritanın tam ortasındaki bina:
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum