Author |
Message |
Phantom
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 10, 2007 7:49 am |
|
08.10.2007 tarihinde Türkiye, PKK terörüne 15 evladını Å?ehit vermiÅ?tir, bütün Türk milletinin baÅ?ı saÄ?olsun, Ordumuzun en kısa sürede harekete geçmesini istiyor ve terörü lanetliyoruz. Protestomuza katılan herkesin 1 hafta süreyle avatarlarını simsiyah yapmasını diliyoruz.
Bu baÅ?lık, siyasi tartıÅ?ma baÅ?lıÄ?ı deÄ?il, bir kınama baÅ?lıÄ?ıdır, lütfen dikkat ediniz. |
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 10, 2007 8:03 am |
|
Güzel baÅ?lık olmuÅ?. AçtıÄ?ın için saÄ?ol Emir.
Tüm Å?ehitlerimizin ailelerine baÅ?saÄ?lıÄ?ı dilerim. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 10, 2007 6:43 pm |
|
Neyi protesto ediyoruz? Ordunun harekete geçmeyiÅ?ini mi? |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 10, 2007 10:56 pm |
|
Bir Å?eyi protesto etmiyoruz.Lanetliyoruz, kınıyoruz. |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 11, 2007 2:58 am |
|
BaÅ?lık çok anlamlı olmuÅ? ellerine saÄ?lık Phantom.
Yalnız bu olayların 15 Å?ehidin ardından yapılması beni üzdü.1 er 1er Å?ehit vermeye sanki alıÅ?mıÅ?ız ama 15 Å?ehit verince ayaklanıyoruz.KeÅ?ke herbir Å?ehidin ardından tek bir Mehmet olabilsek...
PKK Terör örgütünü
ve
Arkasında bulunan ABD yi esefle kınıyorum... |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 11, 2007 4:19 am |
|
Yahu arkadaÅ?lar bir Å?ey dicem ama kızmayın.
Eee? |
|
Back to top |
|
|
GeoDream
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 11, 2007 5:52 am |
|
bu konuyu forumda dile getirdiÄ?in için öncelikle teÅ?ekkür ediyorum...
terörü , yandaÅ?larını ve bundan çıkar saÄ?lıyanları kınıyorum ( kınıyorum yerine burda söylenicek o kadar Å?ey varki )... er ya da geç hak yerini bulacaktır diyorum ( umuyorum )... |
|
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 11, 2007 6:39 am |
|
Aslında Artemis çok güzel açıklamıÅ?
Ee..
Ne deÄ?iÅ?ti.Bence beddua okumak çok daha iyi olacaktır.
Hayatımda kimseye bela okumam ama, Allah Pkk'lıların belasını versin.
Ã?ok ileri kaçıyor olabilirim ama arkadaÅ?ımın babası da Å?ehit oldu.Acıklı bir durum |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Oct 12, 2007 2:41 am |
|
[quote="Artemis Entreri"]Yahu arkadaÅ?lar bir Å?ey dicem ama kızmayın.
Eee?[/quote]
Artemis Entreri kusura bakma ama çok kızdım.
Sen tepkini göstermeyeceksin ben tepkimi göstermeyeceÄ?im o da tepkisini göstermez ise ne olur?
DüÅ?ün!...
Tamam bizim burada Terörü lanetlememiz çok büyük bir olay deÄ?il belki ama içimizdeki duyguları kitlelere ulaÅ?tırmak için basit bir yöntem.Amacına ulaÅ?ır ya da ulaÅ?maz bilemeyiz ama amacına ulaÅ?masını umut edebiliriz...
Saygılarımla... |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Oct 12, 2007 3:09 am |
|
Ne amacı hangi amaç. Frpworld sitesinde kime gösteriyorsun tepkini. Bizlere mi? Kendine mi? Burada terörü lanetleyerek kınayarak hangi amaca ulaÅ?mayı hedefliyorsun?Açıkla kızmanın sebebini. Bir frp sitesinde "Ben tepkiliyim arkadaÅ?, kızgınım." demenin mantıÄ?ını söyle bana. |
|
Back to top |
|
|
Anchorite
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Oct 12, 2007 4:13 am |
|
Hehe..
Kısaca:
Foruma bir sürü yazıyı yazmamızın amacı neyse, bu baÅ?lıÄ?ı açılması ve doldurulmasının amacı da o.
Azıcık daha uzunca:
- Yav, forum'a insanlar yazı yazmak için girer... bırak yazalım.
- İnsanlar hayatlarında bazen duygularıyla hareket ederler, bırak edelim.
BaÅ?ka insanlara nelerin doÄ?ru nelerin yanlıÅ? olduÄ?unu anlatmak ve yaptıkları mantıksız hareketleri belirtmek gibi bir misyonun var ise(zor iÅ? cidden).. de.. tartıÅ?manın üstüne gitmenin bu amaca hizmet edeceÄ?ini zannetmiyorum.
NOT (i): EÄ?er (zannetmiyorum ama) gerçekten metafizik veya etik üzerine bir tartıÅ?maya girmek istersen PM ile bunu yapabiliriz. Yok felsefe hakkında forumda yazı yazmak istiyorsan, eh.. -FRP-world.
NOT (ii): EÄ?er bir kiÅ?iden cevap bekliyorsan.. Bu cevabı PM ile istesen, daha uygun olur. Ayrıca emretmek.. hehe.. çok ayıpçı çok.. Lütfen üstat yav.
Edit:
Anchorite - OrtadoÄ?u ve balkanların en... en ... en... otoriter forum yöneticisi olup, forum kullanıcılarının o online ken tir tir titremesini istiyor. *KÃ?TÃ? KAHKAHASI* |
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(") |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 12, 2007 12:22 pm |
|
Arkadaslar duygularini paylasmak istemis, baska isleri yokmus ya da belki de canlari istemis, buraya yazmislar. Ne fark eder?
Eger basligi anlamsiz buluyorsaniz yazi yazmazsiniz, okumazsiniz, olur biter. Eger baslikla ilgili bir sorun olduguna inaniyorsaniz bir forum yoneticisine bildirirsiniz, o da duruma mudahale eder.
Burada kimsenin hesap sormaya hakki yok. Ayrica iki tarafin da birbirine "sen bana sunu soyle, bunu soyle" tarzinda gondermeleri de yanlis. Tartisilan konu hassas, vatandaslarimiz, kardeslerimiz hayatini yitirmis ve yitirmeye de devam ediyor. En azindan sirf bu nedenle saygili ve seviyeli yanitlar gonderilmesi gerekir diye dusunuyorum.
Teror bu ulkenin yillardir kanayan yarasi. Hayatini milletimiz icin tehlikeye atmis ve atan butun cesur askerlerimize Allah'tan guc, bu ugurda canini feda etmis olanlara da Allah'tan rahmet dilerim.
Ne mutlu Turk'um diyene! |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 13, 2007 2:34 am |
|
Klavye Turkce degil kusuruma bakmayiniz.
Bu konunun Serbest kursuye acilmasi gerekirdi Agoraya degil. Yoksa FRP ile alakasiz daha pek cok baslik acilmistir bu sitede. Yokmu soyle kallavi bir forum yoneticisi bu konuyui serbest kursuye tasisin.
Bende dun aksam duydum Irak'a girilme olayini. Ancak pek takip etmek nasib olmadi. Bu gunku bayram tatili sagolsun. Buradaki avatar degisimine imzada da degisim felan eklense daha iyi olabilir belki. Ayrca sadece buradaki degil tum girdiginiz sitelerede bunlarin yapilmasi olabilir. Yabanci sitelerde imzada neden avatarin kara olduguda aciklanabilir. Ancak bir sorun var ki 15 asker oldu dersek bu zaman adamlar teror olayi olarak gormez durumu. O zaman bu imzalarda birde link koymak gerekebilir.
Ahh link ararke be buldum. Busiteyi bubirden tum dunya gorusum degisti. Sizde bir bakin dunya gorusunuz degissin.
http://www.pkk-info.com/tr/index.html
Her neyse iste adamlar kendilerine site cikariyorlar ve onlarin terorist olduklarini anlatan sitelerden daha rahat ulasiliyor. Belkide burada kinama disinda o ise el atsa bu konuda daha alim olanlar daha iyi olacak. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Oct 13, 2007 5:21 am |
|
Walla diyecek bir Å?ey bulamıyorum, açılması güzel oldu bana göre ama çok daha önceden açılsaymıÅ? daha güzel olurmuÅ?. Ne bilim deÄ?iÅ?ik bi baÅ?lık ama okuması zevkli... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 13, 2007 7:19 pm |
|
Ã?ncelikle Å?ehitlerimize Allah' tan Rahmet Diliyorum....
Belki de bu acıyı yaÅ?amamıÅ?lar, belkide daha askerliÄ?ini yapmamıÅ? olanlar bu duyguyu pek anlayamazlar. Burda herkes içinden geçtiÄ?i kadarını yazmıÅ? tabii bazı yerleri atlayarak. Sürekli söyleniyor daha ne bekliyolar neden girmiyolar neden karÅ?ılık vermiyolar. Peki karÅ?ılık verildi, bu olduÄ?unda hiç Å?ehit verilmeyecek mi? Askeri kararlar böyle basit mantıkla olmuyor!
AskerliÄ?ini askeriyenin beyninde yapmıÅ? biri olarak Å?u kadarını söyleyebilirim. Söylenmeyen haberlere aktarılmayan bir sürü olay dönüyor. Ve emin olun ki kimse oturmuÅ? yerinde askerlerimiz Å?ehit olmasını beklemiyor. Kimin yüreÄ?i yanmıyor ki bu haberlerden. En kötüsünden biraz vatan millet sevgisi olan " ulan bu adamlar bizi korumak için can veriyor " diye üzülür be.
UzattıÄ?ım için kusura bakmayın askerden yeni geldiÄ?imden biraz daha hassasım bu konularda ve hayatımda sadece 75 gün görüp sonra ki zamanlarda Å?ehit haberlerini aldıÄ?ım arkadaÅ?larımda olunca insan biraz farklı konuÅ?abiliyor. AçılıÅ? msjında yazıldıÄ?ı gibi içimde ki öfke ve düÅ?ünceler kabarık ama PKK yı ve ona destek verenleri kınıyor Allah' a havale ediyorum..
Saygılarımla |
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
|
|