Author |
Message |
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Sun Sep 12, 2004 4:39 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Burjalin
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Oct 21, 2004 5:01 am |
|
Bence yer altında olmalı. Hatta o kadar derin olmalı ki içinde yapılan büyü denemeleri vs. dıÅ?arı dan belli olmamalı. En yukarıdan aÅ?aÄ?ıya doÄ?ru uyma mekanı, kütüphane, envanter odası, labratuar ve an altta da denem alanı olmalı. |
_________________ Chaos is not evil, nor good, nor neutral. It is the thing that makes humans. It is the thing that we create, in which we dwell. |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Oct 22, 2004 4:21 am |
|
bence de bodrum katında olmalı özellikle söylüyorum ki karanlık olmalı.etraf mumlarla donatılmalı...mistik olmalı bence |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Amras__Fefalas
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Oct 23, 2004 11:17 pm |
|
Heyt beah,neydi o eski günler be Amadeus.Ne biçim geyikleÅ?tirmiÅ?tik konuyu...
Å?imdi eÄ?er Å?ekerden yaparsanız olur da hadi diyelim çocuk Å?eker sewmio? Sevmek zorunda mı kardeÅ?im,yemiyo iÅ?te...Bence öyle bi kule olsun ki insanın en sewdiÄ?i yiyeceÄ?in Å?ekline bürünsün.Aslında Å?u kendi kendine büyüyen,werewolf olan Å?irin hayvancıklar bulunduran ve kara yaÄ?mur bulutlarınca sulanan,kıÅ?ın yapraÄ?ını dökmeyen orman da fena diildi yani |
_________________ Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düÅ?meyi de bileceksin.
Korkarak yaÅ?ıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas |
|
Back to top |
|
|
Dareth
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Mon Dec 20, 2004 10:41 am |
|
KarÅ?ılaÅ?tıÄ?ım büyücü mekanları içinde en çok hoÅ?uma gidenlerden biri Baldurs Gate 2'de Irenicus'un zindanlarıydı. Adamın karakteriyle çok uyumlu , çok hoÅ? bir ortam vardı. Ä°Å?kence odaları , seviyeler arasında gateler , eski bir tapınak kalıntısı , bir cin havuzu , duergarlar için bir demir ocaÄ?ı , iyi zaman geçirmek için dyradlar , kütüphane , hapsedilmiÅ? bir outyugh , deney odaları , vs. vs.
Kısacası , bir büyücünün laboratuarı biraz kendisini yansıtmalı , biraz da kullanıÅ?lı olmalı. Bunun dıÅ?ındaki her Å?ey tercihe baÄ?lıdır. Ama kanımca büyük bir Å?ehrin fakir bir semtinde gizli bir laboratuar daha kullanıÅ?lı olur. |
_________________ lil'grin'brin' |
|
Back to top |
|
|
King_Lancelot
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 25, 2005 1:15 am |
|
Yuksek bir yer olmali karanlik ve issiz bir yer olmali bana gore boyle bir lab. en iyisi. Icinide sen dusun. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 04, 2006 11:31 pm |
|
Büyü gibi istekerli çok olan bir Å?eyde gerekliliklerde bitmek bilmiyor. Sadece bir simya laboratuarı için bile çok çok farklı Å?eyler gerekir, gerçekte malzeminin özelliklerini araÅ?tırırken bile ne kadar büyük bir alan ve test gerektiÄ?ini gördüÄ?ümde daha da iyi anlamıÅ?tım bunu.
Büyü laboratuarı için benim aradıÄ?ım bazı hauati özellikler vardır ama.
1. Sesizlik ve gerektiÄ?inden dıÅ?tan soyutlanma yetisi. Bunu oluÅ?turulan bir paket düzlem ile yapabilir (Pocket aslına cep biliyorum ama iÅ?te...). Yada öyle siteril bir oda yaratmalıki gerektiÄ?inde bu odaya ısı, toz vesesin geçiÅ?i bile istendiÄ?inde engellenebilmeli. Ä°ksininde dez avantaj ve avantajları var.
2. Malzemelerin ortada daÄ?ınık kalmaması ve arandıÄ?ında bulunması için bol bol tutma çantası tipi büyülü eÅ?ya odanın dıÅ?ında hazır bekletilmeli. Odanın içinde farklı tepkiler vermeleri ve hazır lamyan br büynün sonucu olarak özelliklerini kaybetmelerini engellemek içi odanın dıÅ?ında kalmaları daha iyi olur.
3. bozulması engellenecek bir rün alanı olmalı. Bu ayrı bir oda da olabilir. Anck odalardan odalara aÄ?ır eÅ?yaların taÅ?ınması için tavandan raylı özel bir sistem iÅ?leri daha kolaylaÅ?tırabilir. Ã?rneÄ?in bir odadan diÄ?erine büyülü karıÅ?ımı kazan içinde taÅ?ıman gerektiÄ?inde bu sistemden yararlanılmalıdır.
4. Kütüphane simyasal ve büyüsel deneylerin yapıldırıÄ?ı yerden ayrı bir yerde olursa yada kitaplar koruma altında olursa iyi olur. kaÄ?ıt çok narindir. Islancada, yansada, asitte gelse gider. hatta lekelendiÄ?inde üstündeki yazılarda okunamazki, bi büyücü bunun olması durumunda çok üzülecektir.
5. En azından küçük bir ocak her daim hazır tutulmalıdır. Metalle ilgili iÅ?in ne zaman geleceÄ?i belli olmaz. Hatta bu ocak atölyenin yakınında olsa daha da üzel olur.
Å?imdi bunlar çok basit kısımları. Büyü labaratuarlarının atölyelerden bile karmaÅ?ık ve farkı farklı olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. Tek bir golemin yapımı için dahi sırf ona adanmıÅ? kocaman bir atölye yaratmak gerekmektedir. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Arasys_Llanor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 11, 2006 10:24 am |
|
bence bir büyücünün laboratuarı bölüm bölüm olmalı :
Bir yerde kitaplıklar,parÅ?ömenler,kuÅ? tüyü kalem ve mürekkep ve kum saati
Bir yerde iksirlerini hazırlayabileceÄ?i veya deney yapabileceÄ?i üzeri tüp ve "eciÅ? bücüÅ?" iksirlerle dolu bir masa ve malzemeler
Bir yerde ise pentagram olmalı. |
|
|
Back to top |
|
|
Sensei
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Oct 14, 2007 4:22 pm |
|
benim büyücü mabedim ve aynı zamanda laboratuarım, çölün en ücra köÅ?esinde tanrıların bile lanetlediÄ?i ne bir hayvanın dolaÅ?tıÄ?ı nede en ufak bir rüzgarın estiÄ?i yerde yarin 5 kat altındaydı... ama Å?öle biÅ?ey de var ben çok saÄ?lam bir büyücüydüm orası da ayrı konu |
_________________ Gitarım AÅ?kım... My Guitar My Soul... |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 15, 2007 6:39 pm |
|
Sensei tüm ölü baÅ?lıklara mesaj atıp duruyorsun merak ettiÄ?in birÅ?ey var ise uygun baÅ?lıkların altına konuyu açabilirsin ama sırf laf olsun diye de eski baÅ?lıklara mesaj atıp durma. |
|
|
Back to top |
|
|
DragonForce
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Oct 15, 2007 7:33 pm |
|
Laboratuar ve olursada binlerce kitabın içinde bulunduÄ?u bir kitaplık olsa hiç fena olmaz büyücü için |
|
|
Back to top |
|
|
Sensei
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 17, 2007 2:04 am |
|
dfunk benle ilgili sorunun mu var? yazmak istediÄ?ime mantıksız Å?eylerde yazmıyorum Å?ahsen... iÅ?ine bak bence... |
_________________ Gitarım AÅ?kım... My Guitar My Soul... |
|
Back to top |
|
|
DragonForce
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 17, 2007 7:57 pm |
|
Ulan birbirinizle kapıÅ?mayın yaw alt tarafı konuÅ?uyoruz Å?urda kiÅ?iselleÅ?tirmeyin yaw. |
|
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 17, 2007 8:27 pm |
|
Ä°yide iÅ?im bu benim. |
|
|
Back to top |
|
|
DragonForce
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Oct 17, 2007 9:35 pm |
|
Ooohoo seni bu gidiÅ?le hastanelerde arar olcaz be milletle kapıÅ?a kapıÅ?a ne hallere düÅ?cen |
|
|
Back to top |
|
|
|
|