Posted:
Sat Oct 13, 2007 7:46 pm
Å?uanda bulunduÄ?umuz yerde özgürce, insanca yaÅ?ayabiliyorsak, kendi vatanımızda bu havaayı rahatça soluyabiliyorsak iÅ?te bunun saÄ?layan kahraman Mehmetçiklerimizdir.
Onlar bu vatan için bu vatanın insanları için canlarını verdiler, bizim canımızı, namusumuzu, malımızı korumak için hudutlarda bekliyorlar.
Rahmetle alıyoruz sizleri KAHRAMAN MEHMET�İKLER, bu vatan sizi asla unutmayacak.
Ne güzel söylemiÅ? milli Å?airimiz Mehmet Akif Ersoy
"Bir hilal uÄ?runa ya Rab, ne güneÅ?ler batıyor!"
Onlar vatan için millet için bayrak için Å?ehit düÅ?tüler. Onları rahmetle anmak, Onları kana bulayanları vatan topraklarında terör estirip Å?ahadet Å?erbetini tattıranları lanetlemek ve geride kalan ailelerine yardım elini uzatmak boynumuzun borcudur. Onların kanları yerde kalmayacak bu Å?anlı millet katillere gereken cezayı kendi elleriyle verecektir. Burası bir paylaÅ?ım platformu bir anlamda sosyalleÅ?tiÄ?imiz bir ortam buraya bu baÅ?lıÄ?ın amacını soran kiÅ?ileri asla anlayamıyorum ve kimsenin de anladıÄ?ını zannetmiyor. Aziz Å?ehitlerimize tekrardan Hâktan rahmet ailelerine ise sabırlar diliyorum. Bu baÅ?lıÄ?ı okuyan herkes bir zahmet aÅ?aÄ?ıdaki baÅ?lıÄ?a da bakarlarsa sevinirim;
_________________ Ä°nsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın aÄ?zı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
BU OLANLAR TÃ?RKLÃ?K YADA KÃ?RTLÃ?K AYTIMINIDA HER Ä°KÄ° TARAFTANDA VATAN HAÄ°NLÄ°Ä?Ä° YAPAN Å?ERREFSÄ°Z HAYSÄ°YETSÄ°Z Ä°NSANLAR VAR VE Ã?ZELLÄ°KLE YOUTUBE'A DA VÄ°DEOLARINI KOYMUÅ?LAR.
BaÅ?lıÄ?ın baÅ?ında bu bir tartıÅ?ma baÅ?lıÄ?ı deÄ?il kınama baÅ?lıÄ?ıdır yazmıÅ?tım, fakat arkasından tartıÅ?ma baÅ?ladı direkt, daha adam gibi tepki vermeyi bile bilmiyoruz, kendi içimizde kavga ediyoruz. Yazık...
- En sevmediÄ?im Å?eylerden biri olmasına raÄ?men, baÅ?lıÄ?ın kötü yerlere gitmemesi için, baÅ?lıÄ?ı kapatıyorum.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum